kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar merhaba ben döndüm,nasılsınız?sizi çok çoook özledim:1hug: ,,,,ben çok iyiyim ,zeliş çok sevindim sanırım herşey yolunda,geçmişi tam olarak okuyamadım kızlar,

benim kanamamda hala dvaö ediyor salı drye gideeğim,tarama testlerimiz yapılaak diğer testlerimiz güzel çıktı,kalp atışlarınıda duydum ve gördüm,darısı başınıza,,,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı günler arkadaşlar ben de 2.yi düşünenlerdenim ama önümüzdeki ay başlıyacağız çalışmaya :kedi: ama ben de listeye girmek istiyorum kendimi daha hazır hissetmek için yerimseniben
benim de adet tarihim 19 ağustos eklerseniz sevinirim.

yok be ebrucum kandil günü hastalandım igne yapabilmek için kandan baktılar yok çıktı ilaç kullanıyorum gelir 1 2 güne kadar agrısı başladı bile nerde o günler acaba ben tekrar hamileligi yaşayabilecekmiyim çocuk dogurmaya bile gücüm yok artık yaşlanıyorum kendimi yavaş yavaş uzaklaştıgımı hissediyorum rabbim hayırlısını versin

selkie hoşgeldin kanaman neden durmadıki sebebini söyledimi dr ay artık hamileliklerde bir tuhaf oldu eskiden kadınlar çatır çatır doguruyodu derler ya adam ceketini üstüme atsa hamile kalır diye artık şimdi ne atarsan at tık yok

:Saruboceq:UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı:Saruboceq:
( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

deniz39......................................5 Ağustos
Umutotti....................................7 Ağustos
pelin003.....................................8 Ağustos
mawili........................................8 Ağustos
everest.....................................10 Ağustos
gülücük......................................11 Ağustos
raebzeh.......................................12 Ağustos
umutlu22..................................15 Ağustos
tulu81........................................15 Ağustos
black_eyes_71.............................15 Ağustos
apri..............................................24 Ağustos
gulay.30.......................................29 Ağustos
zeynebimsilam..............................18 Ağustos
nur_ada.........................................19 Ağustos
...elmas.........................................28 Ağustos
yabangulu07..................................3 Eylül
pelin003........................................3 Eylül
zeyn77..........................................5 Eylül

:uhm:buyrunnnnnnnnn-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyima.s.
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

batuhanım
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
cerot
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
btrklc
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip

alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZalkisalkisalkis
( Allahım bu listedeki hamişlerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

Aselimalkisalkisalkis
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep
handefe
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

Son düzenleme:

canim hosgeldin neler yaptin kendine dikkat et ins hersey iyi olur:1hug::1hug:Şeniz

selkie bacııımmm hoşgeldin.Şeniz.neden kanaman devam ediyo acaba dr un ne dedi.:uhm:.inşallah kanaman biter canım..bunda da vardır bi hayır..canını sıkma.Şeniz..inşallah herşey yolunda gider canım benim.:Saruboceq:.öptüm canlarııımmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.

canim hosgeldin neler yaptin kendine dikkat et ins hersey iyi olur:1hug::1hug:Şeniz

hoşbulduk kızlar,ben ne yapayım ya,bol bol dinlenip geldim,,,denize hiç girmedim ama:1no2:,dr marmara denizi olduğu için girmemi tavsiye etmedi,mikrop kapmamdan korktu zaten kanamam var hala,
ya kızlar ben afedersiniz ama tuvalete çıkmakta problem yaşıyorum,orda geliyor hep kan dedim dr yede yarın gidince pomad yazacakmış bana muayene ettikten sonra bakalım ne diyecek
valla kızlar ya oğlumda hiç hamilelik ne bilmemişim,çatır çatır doğurmuşum,bu zor gidiyor,,,:1no2:

kızlar hoşgeldiniz...bende yoktum bi süredir...ani bi kararla antalya kaçamağı yaptık...bu arada adette oldum...yeni tarihim 3 eylül..bu aydan pek umudum yok..yarın istanbula gidiyoruz..yumurtlama günlerimde annemde olcamm hihoyyyt selkie canım kendine dikkat et..bu ikinciler pek bi nazlı oluyooo..kızlar bavulları boşalttım ne var ne yok yıkadım şimdi yeniden bavul yapmaya uğraşıyommm...çokkkkk işim var çokkkkkk

hoşbulduk,,,,ben sana rep veremiyorum henüz,sonra verekmişim...kafamçokkarıştı
nasıl geçti kız antalyalarda?,,,sende hoşgeldin o zaman,,,valla sorma yaa,ne nazlı hemde,,,!!!! kız mi kine????
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hanımlar selammm

bende ikinci bebek için uğraşanlardanım 5 yaşında bir oğlum var 1 senedir 2. bebek için uğraşıyoruz bu dün yine adet oldum ve çalışmalar başlayalı tam bir sene olmuş olduuuuuu sizce artık dr tedavisine başlamak gerekiyrmuu bana 1 seneden önce gitme diye söylediler yani 1 sene beklemek normal bir süreçmiş 2. çocuk için lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız

:Saruboceq:UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı:Saruboceq:
( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

karamuk04.................................9 Ağustos
umutlu22..................................15 Ağustos
tulu81........................................15 Ağustos
black_eyes_71.............................15 Ağustos
apri.............................................. 24 Ağustos
gulay.30.......................................29 Ağustos
zeynebimsilam..............................18 Ağustos
nur_ada.........................................19 Ağustos
...elmas.........................................2 8 Ağustos
yabangulu07..................................3 Eylül
pelin003........................................3 Eylül
zeyn77..........................................5 Eylül
secemce........................................7 Eylül
raebzeh..........................................17 Eylül

:uhm:buyrunnnnnnnnn-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyima.s.
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

gülücük
everest
mawili
pelin003
umutotti
deniz39
batuhanım
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
cerot
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
btrklc
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip

alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZalkisalkisalkis
( Allahım bu listedeki hamişlerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

Aselimalkisalkisalkis
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep
handefe
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

Son düzenleme:

ayol aramızda bi rep in lafımı olur sırnaşık şey ...
benim koca yurt dışına kongreye gidecekti vazgeçti..domuz gribinden korktu..eee bari boş durmayalım dedik bi titanik otel yaptık..yaww ben büyük otelleri hiç sevmiyom yeni anladım..insanın canı sıkılıyo..yazlık istiyom böle ağaçlar içinde tek katlı sitede...önce bebek sonra yazlık inşallah..bu alman ukraynalı karılara sinir oluyom..yaww karılar 2-3 çocuk yapmışlar hepside küçük küçük manken gibi dolaşoyolar..hepsi sütün gibi kalleş karıların..insan gıcık oluyo..öle memeler açık arada bebek emziriyolar..yaww insanın bi göğsü sarkar azıcık sinir karılarrr kötükedihüso

merhaba arkadaşlar..bi ugrayayım dedim birileri varmış.genelde pek girin olmuyordu...ben igiyim ikinci bebek büyüyo.artık 14.haftaya giriyorum yarın.tam belli degil ama bi kızım daha olacak sanırım

:roflol::roflol::roflol:

kız bende hiç sevmiyorum otelleri,ben götürmem öle yerlere koçamı:jeyyar::jeyyar::jeyyar:,,,:1closedeyes: annemde geçirdim ben tatili bu sene yazlıkta çok rahat oluyor,koçada izine ayrılamadı işlerin yoğunluğu yüzünden...ramazan bayramında ayrılaçakmışız biz yıllık izine,aman o zaman ben gitmek istemiyorum bir yere..zaten bursada geçiririz büyük ihtimal,eşimin annesigilde,,

ooohh ooohhh:dance::dance: gezin bakalım..bizde evde kös kös oturalım.:sinifsinif:.pelincim hoşgeldin bacııımm.Şeniz.ne güzel rahatlamışsındır ooohhh.zemuszemus..nasılsınız kızlaaaarrr..Şeniz.07papatya canım ne güzel bi kızın daha olacak öylemi hayırlısı olsun canımhihoyyyt..benim kız kardaşim olmadığı için kızımın bi kız kardeşi olsun istiyorum :Saruboceq:..hayırlısı olsun..maşallah bebeğin büyümüş..Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin..amiiinnn..:Saruboceq:

karamuk04,apri canlarım aramıza hoşgeldiniz..Şeniza.s.inşallah topiğimiz sizlere uğur getirir..:Saruboceq:karamuk canım benim tarihini ver seni listeye ekleyeyim..:uhm:Şenizöptüm canlarııııımmm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.
[/U]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…