- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.021
hadi gozun aydin canim.
ikili testteki bir kan degerine gore 50 ve ustuyse kiz, altindaysa erkek diyorlar. benim 25 ti, ama Rabbim izin verirse kizimiz geliyor. her zaman tutmuyor yani.kaydirigubbakcemile3
hihoyyythihoyyytselam kizlar aliye hosgeldin canim kizlar bende sali günü türkiyeye geliyorum cok mutluyum iki senedir gidemiyordum kizimla güzel bir tatil yapicaz insallahzemuszemuszemuszemuszemuszemus:lepi::lepi:şakkıdışakkıdıhihoyyyt
günaydın arkadaşlar,ali-ye hoşgeldin canım...
ooo kızz bacım hoş bulduk nasılsın benım yaramaz cok hareketlı masallah hıç durmadan kıpırdıyor valla 22+5gunluk olduk 5bucuk 6 aylık oluyor galıba allahım sanada nasıp etsın insallah oglan olsun senınkıde :Saruboceq:
amiiiinnn..hayırlısı olsun bacıımm.. sağlıklı olsun yeterki ...:Saruboceq:maşallaaahhh büyümüş delikanlıbenim adet geçti yine aliyecim ya:sinifsinif:rahmimin sol tarafı da kasılıyo ara ara..şaşırdım kaldım eşime dr a gidelim dedim adam oruçtan sonra gidelim diyo.. lmaz:benim de canım sıkkın..düşünüyom öyleCADIARZU3 gün gecikti adetim..
kızlar nasılsınız..kaç gündür kimse yok nerdeydiniz?hoşgeldin aliyeciğim..
raebzeh canım hep geçikme oluyormuydu böyle?neendir acaba?bence sen bekletmeden git dr ye?ramazan daha başlamadı bile,çok zaman geçer üstünden...
selkie hoşbulduk sende tatılı yaptın geldın yenımı geldın nasıl gıdıyor hamılelık
evet canım yaa gecikme hep oluyomafoldumbenpco var bende...eskiden 1-2 ay geciktiği oluyodu..çok şükür son zamanlarda sadece gün olarak gecikiyo:sinifsinif:kızımda bile komşuların zoruyla yapmıştım testi..şöyle bir hafta bekleyecem gelmezse yapacam testi.mafoldumben..dr a da gitmeyi istiyorum ama eşim işte son zamanlarda dr konusunu ihmal ediyo..götürmek istemiyomafoldumbenkendi bilir..ben onun için çabalıyom..deliyim işte..zaten çocuk konusunu rafa kaldırdım..iyice kendi yalvarana kadar:umursamaz:canım sıkkın:gitme:öptüm canlarııımm beniiimm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?