kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

sagol canım.kesin degil dedi ama ben artık iki kız düşüncesine alıştım valla......darısı tüm isteyenlere olsun inşalah..:Saruboceq:

ohhh iyi olmuş walla..tatilde koca hiç çekilmiyo zaten :bbo: götürme bacım öle yerlere kocanı..yaww insan sinir oluyoda geri dönüyoo..biz istanbul da rahat oluyoz hekes kendi annesinde takılıyoo..ohh iple çekiyom gidiş günümüü...çokkk öpüldün opuyorumnanaktan

kız yok ne rahatlaması..gözüm şeşi beş oldu oralarda kocayı kontrol edecem diye...oda bana sen daha çok bakıyosun kadınlara diyo -tatlicadiarzu- ayyy ben yaşlandım galibaa...allah bize 2 şer tane kız ve oğlan nasip eder inşallah..4 çocuk en ideali benceee

:roflol::roflol::roflol::roflol:kız Allah sana ne deyim..gözüne yazık ayol...yapan zaten her yerde yapar..kötükedihüso:roflol::roflol:

bende aynen senin gibi iki oğlan iki kız istiyom valla..inşallah ikizlerim olur..çünkü sezaryenden dolayı 3 hakkım var.birirni kullandım kaldı 2 tane:sinifsinif:Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin ...amiiinnn...:Saruboceqpuyorumnanaktan

ben bişe anlatsam gülersiniz biraz uzun olcak ama geçen sene tatildeyiz bizimki siz gisin ben bişe içiyip gelcem dedi saatte 12 bizde gittik kız uyudu ben bekle bekle gelmez saat 2 oldu adam gelmedi ben aramaya başladım açmıyo ama durmadan arıyom tabi kudurdum üztümü geri giydim ama varya otelde çok büyük inşallah ben gidene kadar telini görmez de bana dönmez diye koşturuyom bi gittim tam tahmin ettigim gibi açık hava diskosunda tam karşımda duruyo elinde bardagı kendi kendine oynuyo beni görmedi ama 15 dk syrettim sonra o bara geçince arkasına gittim omzuna tık tık yaptım bi döndü sen napıyon burda diyo sen napıyon dedim hiç sgara içiyom dedi hadi odaya gidelim dedi sen git dedim ben burda durcam bu çekti gitti ben gidermiyim beni kapıda bekliyo telimi arıyo hiç oralı olmadım yok kız benimki öle bişe yapmaz tam tersine benim başımı bekler birileri kimse yaklaşmasın diye zaten bu sene yerimizide iptal ettirdik hastalardan dolayı seneye inşallah nasip olursa bu olayı hatırladıkça gülüyom ya tam tersi olsaydı acaba ne yapardım hiç bilmiyom

sağol canımmm işallah dediğin gibi uğur getirirr:ecrin_bebek: veriyim tarihimi 9 ağustos ekle listeye benideeeeeeeeeeeeeee:1hug:

Kızlar günaydın, 7 ağustos idi günüm, ne kadar umutlanmıştım oysa, çünkü şimdiye kadar hiç geç kalmadı üstelik hep erken olurdu, mesala ayda iki sefer falan olduğu oluyordu, ama bugün yani günümün geçmesinden 5 gün sonra galiba adet oluyorum ben bir iki damla kahverengi leke gördüm az önce, niye allahım ya, ne kadar da var gibiydi ama, çok üzgünüm ben ya yardım edin bana :çok üzgünüm:

ay canım benim çok iyi anlıyorum seni bende de oldu öyle bende 1 senedir istiyorum ama daha olmadı bu süre içerisinde bende 2 kere oldu heleki birtanesinde işteydim tam 10 gün olmuştu eve giderken test alıp yapacaktım ama nasıl umutluydum tamam dedeim bu sefer kesin olduu ama malesef sonu hüsren daha eve gitmedin adet oldumm :çok üzgünüm:
kısmetse bu hafta sonu dr a gidyorumm

canım ya 1 yıldır mı uğraştın sahiden, doğal yolla olmadı öyle mi, çok üzüldüm, allah gönlüne göre versin, ben te tam bugün yarın test yapıcaktım, çünkü normalde 7 ağustostan bir hafta önce gelmesi gerekiyordu, çünkü hep birer hafta önce gelir, bu ay hem erken olmadı, hem de geçti diye nasıl sevinmiştik, şu folik asit gebeliğe yardımcı diyorlar, sen kullandın mı, ben dr ye gitmeden eczaneden gidip alsam acaba faydası olur mu, var mı böyle bildiğin arkadaşlar

amin canım amin hepimize işallahhh :Saruboceq: yok canım olmadı malasef ama benim ilk çocuğumda 7 aydan sonra olduu . valla ben canım hiç ilaç kullanmadım şimdiye kadar dr a gitmeden de kullanmayı düşünmem açıkcası bi gideyim bakalım da ne diyecekk

canım dr ye gittikten sonra bana da bilgi verir misin, yapılabilecekler konusunda öneriler falan, çok sevinirim

umudunuzu kaybetmeyin arkadaslar. biz ikinci bbegimizi 3 seneden fazla bekledik. bu 3 sene icinde 3 bebek kaybettim ama umudumu yitirmedim. bol bol dua ettim. sadece Rabbim'e sigindim. simdi Rabbim'im izniyle gun sayiyoruz. sizler icinde her zaman dua ediyorum. Rabbim hepimize saglicakla nasip etsin bu guzel duyguyu insallah.opuyorumnanaktan

sağol canım benim yaaa :1hug: bak beklemişsin o kadar allahın izniyle bebeğine kavuşmanı dilerim canımm allahım işallah bize de o günleri göstersin olmayan herkeseeeeee:Saruboceq::Saruboceq:

tabiki veririrm canımm senin ne kadar oldu peki , kaç yıl aradan sonra
benim tam 13 yaşında oğlum var güzelim, ilk bebeğime 4 aylık hamileyken kaybettim, sonra oğluma kaldım, oğlum da 3 yaşındayken istenmeyen bir gebeliğim olmuştu, o zaman kürtaj olmuştum, yani üç kez hamile kaldım, ama üçünde de hiç uğraşmadan isteyince olmuştu, sonuncu hariç o kazayla olmuş, neyse aslında kesinlikle 2. bebek diye bir şey yoktu bizim kafamızda, ama 2,5 ay önce eşim çok büyük bir ameliyat geçirdi, resmen milat gibi bir şeydi bu ameliyat bizim için, hayatın anlamı değişti, yaşamımızda her şey yerle bir oldu, şimdi yeniden toparlanmaya çalışıyoruz, allahıma şimdi çok şükür iyi, beyin tümöründen ameliyat oldu, ondan sonra biz düşünmeye başladık ve karar verdik, ancak bilmiyorum acaba bu ameliyatın etkisi mi var, eşimle ilişkiden sonra bana boşaldığında önceden çok yoğun sıvı geri gelirdi benden, ancak bu ameliyattan sonra çok az sıvı geliyor benden geriye, bunun etkisi mi var, acaba sperm sayısında bir değişiklik mi oldu bilmem,

ayyy canımm çok geçmiş olsun gerçekten büyük bir ameliyat geçirmişsinizzz allah şifalar versin canım:Saruboceq: ama eşin bi ilaç falan kullanıyosa ya da çok yoğun olarak kullandıysa hastalığı döneminde onlar etkilemiş olabilir belki siz eşinin dokturuyla bu konuyu konuşun bence canımm çünkü bazı ilaçlar yapabilir mesela bizim bi akrabamız var bağırsaklarından rahatsız ve sürekli ilaç kullanıyo 1 tanede çocukalrı var dr bu ilaca başlamadan önce istiyorsanız bir çocuk daha yapın ilerki zamanlarda bu ilaç kısırlığı neden olabilir diye söylemişti ordan biliyorumm .. bence konuşun bi eşinin doktoruyla canımm

oncelikle cok gecmis olsun. esin icin sorun olmazsa bir sperm tahlili yaptirin. en azindan bilirsiniz.

bebişimi gördüm geldim kızlar,gelişimi çok güzelmiş,11 hafta 2 günlük gözüküyor ultrasonda,kanamamda rahim ağzındakibir problemden kaynaklanıyormuş,bebkte kaynaklanmıyormuş çok şükür...progestanı kullanmaya devam dedi,2 testimizi aldı,ense boyunu ölçtü bebeğin,gayet iyimiş oda,kan testimizde haftaya çıkaçakmış..kan testindeki bir değere göre insiyet tahmininde bulunabiliriz belki, dedi,,,ultrasonda 16. haftada ançak gözükmeye başlıyormuş...

darısı başınıza inşallah kızlar,,

hadi gozun aydin canim.

ikili testteki bir kan degerine gore 50 ve ustuyse kiz, altindaysa erkek diyorlar. benim 25 ti, ama Rabbim izin verirse kizimiz geliyor. her zaman tutmuyor yani.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…