- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.061
merhaba kızlar nasılsınız...ben artık son haftalarımı yaşıyorum inşallah sağlıkla yavrumu kucağıma alırım...artık hareketlerim kısıtlandı zor oturup kalkıyorum..bir an önce geçse şu haftalarda doğursam diye gün sayıyorum bi yandanda korkuyorum... ne olacak bu halim bilmem..
ne guzel iki fıstık opuyorumnanaktanallahım kızlarına uzun omur versin bılmezmıyım sıcakları ayaklarımın altı yanıyor kılıma sabahtan aksama calısıyor ben terlıyorum kızı memlekte hasta etmıştık orası serın usuttu bızede bulastırdı grip oluyorum galıba ustune bırde kılıma carptı her tarafım kırgın tekrar afyonamı gıtsem dıye dusunuyorum orasıda buz gıbı usuduk bız ınsanlar hıc bırseyden memnun olmuyoruz ıste bebışim ıyı hıc durmuyor cok hareketlı masallahpazartesı seker yuklemesı yaptırcam kalbını ıncelıyecek bır sorun varmı dıye dr gıtcez oglusumu gorcem insallah kendıne ve bebışıne dıkkat et ıyıgecelr
sagol canım.ya ben bugün doktora gittim süprız bişey ögrendik.bebek kız degil erkekmişdelikafaduldenbir aydır kız kız deyip durduk.şimri kesinleşti artık.iyide oldu sanırım senin gibi hımm.
delikafaduldensok olmuşsunuzdur neguzel ogluşun olcak ozaman benım dr en ıyısını yapıyor adam 18haftaya kadar soylemıyor kesınlesmeden ben basta kızmıstım ama kesın ogrenıyorsun pıpısıne kadar gorduk kaydirigubbakcemile3hayırlısı hayırlı evlatlar olurlar ınsallah rabbım ıkısınıde tatdırcak oglanıda kızıda hayırlısıyla
delikafaduldensok olmuşsunuzdur neguzel ogluşun olcak ozaman benım dr en ıyısını yapıyor adam 18haftaya kadar soylemıyor kesınlesmeden ben basta kızmıstım ama kesın ogrenıyorsun pıpısıne kadar gorduk kaydirigubbakcemile3hayırlısı hayırlı evlatlar olurlar ınsallah rabbım ıkısınıde tatdırcak oglanıda kızıda hayırlısıyla
sagol canım.ya ben bugün doktora gittim süprız bişey ögrendik.bebek kız degil erkekmişdelikafaduldenbir aydır kız kız deyip durduk.şimri kesinleşti artık.iyide oldu sanırım senin gibi hımm.
ayy zeynep bukadar oldumu ya masallahinsallah bızde son haftaları saydıgımız gunlerı goruruz rabbım kazasız saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ısmı ne olcak prensesın karar verdınızmı zaman ne cabuk gecıyor bende 6aylık oldum bıle allahım tum ısteyen herkeze versın rabbım buyukopuyorumnanaktan
zeynepciğim ne kadar çabuk geçmiş zaman...ayy,inşallah kolay bir doğum olur...
papatya süpriz olmuş işte,iyi olmuş,2 evladıda tatmış olacaksın işte,birde ben öğrenseydim benimkini neyin nesi neyin fesi!kaydirigubbakcemile3
kızlar nasılsınız?ben bu ralar fazla giremiyorum,koşturmaca çok bu günlerde,oğlan ingilizce kursuna gidiyor okulun sabahtan öğlene kadar ordayım,sonra gliyorum eve eş işi falan br bakıyorum akşam olmuş!hadi öptüm hepinizi...
ya selkicim herkes ne çabuk geçti diyo ama sen bide bana sor..neyse bunada çok şükür inşallah sonuna kadar gider hepimizin..sağlıkla alırız meleklerimizi kucağımıza...
oldu canım ya 5 hafta kaldı doğumuma...inşallah hepimiz sonuna kadar götürebiliriz..bak senin bile ne kadar çok olmuş yarıyı geçmişsin hayırlısıyla...BERRA koyucaz kızımın ismini inşallah..sen ne isim koyucan paşana...
amin canım aminnn :Saruboceq: sana da canım hayırlı olsun tebrik ederimallahın izniyle işallah sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşursun :Saruboceq: bende yarın dr agidiyorum çatlayan yumurta var mı diye bakacak işallah bakalım ne diyecek hayırlı haberler alıırm :Saruboceq: dua edin kızlarrrrrr:gitme:
selam kızlar ben kafayı yemek üzereyim yana yakıla 2 ci sıpamı zorda olsa dogurdum ama velakin annemden fırsat kalmıyorki ne emzirebiliyorum nede seve biliyorum kadın sanki onun için dogurmuşum gibi bana fırsat vermiyor galiba yakında 3 bebek için çalışmalara başlıyacagım anneligimi anlıyamıyor ama 3 dogurmak gibi bir niyetim yok 2 senede zor hamile kaldım bunda heralde menapoza girmeden anca hamile kalırım neyse herkeze iyi ramazanlar ben fazla giremiyorum malum annemin ve kızlarımın emrine amedeyim herkesi öptüm
inşallah sağlıkla alırız bebeklerimize kuçaklarımıza,ben zamanın nasıl geçtiğini henüz anlamıyorum şu günlerde çok koşturmaa var hayatımda ama sen son aydasın artık ve tahmin ediyorum senin için zaman durmuş gibidir şu anda!
hayırlı ramazanlar arkadaşlar hepinize,Allahım şu mübarek günlerde ona uzanan hiç bir eli geri çevirmesin,dualarımız kabul olsun!
cok guzel bır ısım ben cok begenıyorum eltımın kızının ısmıde berra 4aylık anlamı zeyneple aynıymış duyduguma gore ne guzel aynı anlamda ısımlerınız olacak benım mınısın ısmıde ali olacak allahın iznıyle dedemızın ısmı benım ısmımlede aynı :)
hayırlı ramazanlar kızlar zeynepcim senin için şu sıcaklar ne zordur rabbim hayırlısıylan dogum yapmayıda nasip eder bende kızımı temmuzda dogum yaptım komşum hala o hali hiç gözümün önünden gitmez der allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun ismide çok güzelmiş öbürünün adı ne aliyecim senin oglanın adı da güzelmiş rabbim banada inşallah bir oglan verirse eşimin adını koycam o istemiyor ama ben ısrar ediyorum rabbim inşallah verirse tabi
selam kızlar ben kafayı yemek üzereyim yana yakıla 2 ci sıpamı zorda olsa dogurdum ama velakin annemden fırsat kalmıyorki ne emzirebiliyorum nede seve biliyorum kadın sanki onun için dogurmuşum gibi bana fırsat vermiyor galiba yakında 3 bebek için çalışmalara başlıyacagım anneligimi anlıyamıyor ama 3 dogurmak gibi bir niyetim yok 2 senede zor hamile kaldım bunda heralde menapoza girmeden anca hamile kalırım neyse herkeze iyi ramazanlar ben fazla giremiyorum malum annemin ve kızlarımın emrine amedeyim herkesi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?