kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

hayırlı ramazanlar arkadaşlar ben de dün hala oldum abimin kızı doğdu. ben uzaktayım göremedim inş. bayramda göreceğim.Rabbim bgünlerin hürmeti brda bebk bekleyen tüm arkadaşlara da nasip etsin bu sevinci. ben de ramazandan sonra bebek çalışmalarına başlayacaktım ama duramadım işte :kedi: korunmayı bıraktım 2 hafta önce hayırlısı bakalım zemuszemus

gözün aydın arkadaşım hala olmakta ayrı bi güzel bi büyüsün hala desin uy benimkiler aklıma geldi çok tatlı hala diyo kardeşimde sana yakın alanya konaklıdalar
kızlr dün çok korktum ben açlıga hiç dayanamıyorum yiyipte belli etmeyenlerdenim dayanamıyacagım diye çok korktum şükürler olsun fazla sarsmadı darısı diger oruçlarıma tutan arkadaşlarımda oruçları kabul olur inşallah

merhabalar hanımlar. herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. bende ikinciyi düşünenlerdenim herşeyin hayırlısı Rabbimden.

merhabalar kızlar herkeze hayırlı ramazanlar ben daha yenı kalktım gece uyuyamıyorum sabahta kalkamıyorum bugun dr gıtcem hayırlı haberlele gelırım ınsallah bu mubarek gunlerde rabbım herkezın duasını kabul etsin

selam kızlaaarr.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..herkese hayırlı ramazanlar..Rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin...amiiiinnn.:Saruboceq:.nasılsınız kızlaaarr??Şenizaliyecim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..amiiinn:Saruboceq: ...

gıttım geldım ebrucum sanada ıyı ramazanlar cok sukur bırsey yok bıraz agrılarım vardı alttan baktı rahımde acılma ıncelme varmı dıye her hangı bır sorun yok allaha sukur cd ye cektı yıne renklı yuzunu tam net gorduk aynı kızım gıbı cok benzıyor ablasına burnu falan 654gr olmuş dr kılo almamış gordu benı esıme ıyı bakamamışsın buna dedı allahım isteyen herkeze versın

gözün aydın arkadaşım hala olmakta ayrı bi güzel bi büyüsün hala desin uy benimkiler aklıma geldi çok tatlı hala diyo kardeşimde sana yakın alanya konaklıdalar

Allah razı olsun canım. ben de antalyanın bir ilçesindeyim alanyaya yakın sayılırım :)

arkadaşlar ben korunmayı bıraktım ayın 8'inde ayın 19 unda da adet olmam gerekiyordu ama olmadım. ve adet arası 36 gün oldu.test yaptırdım hamilelik yok. neden olablir bu kadar geç kalması karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor ama sürekli değil bir gün ağrıyor akşama geçiyor ertesi gün yine ağrıyor. kist olabilir mi acaba? var mı aranızda böyle bişey yaşayan ilk defa bu kadar uzun arası oldu adetimin. p.tesiye kadar olmazsam doktora gideceğim.

doktora gitmekten kurtuldum sonnda adet oldum.adet olduğuma bu kadar sevinceğimi bilmezdim olamamak ne kadar zormuş ya. sinir ve sıkıntı yapıyor insanda.

selam kızlar seker yuklemesını yaptırdım zar zor kusmadan sonuç 188gr cıktı sınır 140mış benım cok yuksek cıktı moralım bozuldusenağlama

zeynepcim pek fazla tatlı yemiyorum kıloda almadım daha verdıgım kıloya yenı geldım neden boyle oldu 100gr yuklencek bakalım gun alcakmışız ben cekerımde bebege bırsey olmasın dıyet uyguluyorsunuz degılmı ilac falan kulanıyormusunuz tedırgın oldum hıc bırsey yıyesım gelmıyor allhım dermansız dert vermesın :Saruboceq:saglıkla alalım kucagımıza bebişlerimiz insallah

selam kızlar seker yuklemesını yaptırdım zar zor kusmadan sonuç 188gr cıktı sınır 140mış benım cok yuksek cıktı moralım bozuldusenağlama

canım üzme kendini.evet hep tatlı yemkten falan çıkmıyo.genetikte olabilir.bakalım bizlerde bişey çıkacakmı....dikkat et kendine..

aliyecim tatlı yemekle alakası yok bende çok az yiyorum bebeğin plasentası yapıyormuş bunu...ama tabi bu bizim ilerde bir şeker hastası olma olasılığınıda gösteriyormuş ...inşallah olmayız...ilaç kullanmadım hiç sadece yediğine içtiğine dikkat ediyorsun bide şekerini ölçüyorsun nasıl gidiyor diye...inşallah 100 lüğün iyi çıkar canım hiç diyete gerek kalmaz...

canım üzme kendini.evet hep tatlı yemkten falan çıkmıyo.genetikte olabilir.bakalım bizlerde bişey çıkacakmı....dikkat et kendine..

genetıkmiş galiba bende aılemde seker hastası yok dıyordum babam benimde yuksek 200kusur dedı ama dıkkat etmiyormuş ve soylemıyor bana bırsey olmaz dıyor ınsallah canım senınde bırsey cıkmaz sorunsuz ıstedıgını yersın

insallah olmayız canım ya sımdı bıle tatlı yememeye dıkkat edıyorum 3gunluk dıyete cumartesi baslıcam salıya gun verdıler 100gr ıcın sskda yaptıryorum tahlıllerı ozele karsı doktorumuz onların tahlıllerıne guvenmıyoruz dıyor gıt gel zorlanıyoruz yanı ınsallah ıyı cıkar ama cok yuksek dıyor dr 100lukte yuksek cıkar dıyor hayırlısı neyse o olsun bebegıme zarar gelmesın yeter

selam kızlar hepinize hayırlı ramzanlar olsun inşallah...valla baya dertliyim kocam yok 2 aylığına göreve gitti..oğlanda babası yok diye burnumdan getiriyor..anneme yada kaynanamada gitmedim evimdeyim..Allahtan bir arkadaşın eşiyle aynı yere gittiler o bende ben onda öyle vakit geçiriyoruz..kızlar adetim çok az oldu ve belim bacaklarım ara ara çok agrıyor dr.ada gitmedim bıktım artık..yine diyecek sıvı dagılmıyor rahim ters ondan diye ..bacaklarım tutmuyor anlamadım..arkadaşta diyeo git illa diye 2 gün iyisem 2.günü agrım oluyor anlamdım gitti..akıntımda var bu arada amann ya kocacığımda yok zaten moralim bozuk..yeni adet tarihim 11 eylül kızlar yazamadım daha önce ekleyim bari..hepinizi çok öptüm..

allah kavuştursun canım....

allah kavuştursun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…