kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlar nasılsınız ben çökmüş durumdayım ense kalınlığı ve ikili testim riskli çıktı büyük ihtimalle amniyosentez yaptırıcağız ve amniyosentezin sonucuna göre eğer kötüyse bebeğimi alacaklar benden....

hemen kötü düşünme canım.bakarsın riskli çıkmaz amniyosentezde gönlünü ferah tut.nasıl doktor umutlumu odamı kötü düşünüyo

:1rolleyes:canım üzülme hayırlısı neyse o olsun.umarım herşey iyi olur.

canım bol bol dua et rabbim sen hakkımda hayırlısını nasip et de kafanı niçinlerle nedenlerle oyalama takdiri ilahi de bak nasıl herşey yoluna girecek ve bebegini saglıklı bi şekilde kucagına alacaksın iyi düşün öle olsun ne olur rabbim dualarmızı boşa çevirmez şu mübarek günlerin hürmetine dualrım seninle canım

canım kötü düşünme hemen. kul yapımı makinalar bunlar yanlışlık olabilir. yengemede sana denildiği gibi kesin gibi konuşuldu hamileyken. yiğenim şuan 3 yaşında ve süper zeka Allah bilir kendini üzme şimdiden:teselli: rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.

:Saruboceq:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboceq:
( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

umutlu22...................................15 Ağustos
tulu81........................................15 Ağustos
black_eyes_71...........................15 Ağustos
zeynebimsilam...........................18 Ağustos
nur_ada.....................................19 Ağustos
apri...........................................24 Ağustos
elmas........................................28 Ağustos
gulay.30.....................................29 Ağustos
karde...........................................2 Eylül
yabangulu07.................................3 Eylül
pelin003.......................................3 Eylül
azize1..........................................5 Eylül
zeyn77.........................................5 Eylül
secemce......................................7 Eylül
karamuk04...................................9 Eylül
rouge.........................................10 Eylül
gülücük......................................11 Eylül
cerot..........................................12 Eylül
ekimm.......................................14 Eylül
filizim ........................................15 Eylül
raebzeh......................................17 Eylül
can_parçam................................18 Eylül
@kardelen@...............................23 Eylül

:uhm:buyrunnnnnnnnn-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyima.s.
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

everest
mawili
pelin003
umutotti
deniz39
batuhanım
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
btrklc
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip

alkisalkisalkisGÜZEL HAMİŞLERİMİZalkisalkisalkis
( Allahım bu listedeki hamişlerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

Aselimalkisalkisalkis
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep
handefe
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

Son düzenleme:
baktım listeye ekleyen yok beni son listeyi buldum ekledim son gelişmeleride elimden geldiğince:lepi:
buarada ilk hamileniz ballım53 eşimin tarafından yakın akrabamız oluyor. inş ona olduğu gibi banada uğurlu gelir bu topik. valla başlara biraz göz attım baya zor kalanlar olmuş hamile gözüm tırstı:1shok: ilk bebişime hemen hamile kalmıştım inş bunada hemen kalırım:Saruboceq: herkeze uğurlu gelir bu topik dolar taşar inş hamilelerle:Saruboceq:

üzülme zelişim bebişinle sen herseyın hakkından geldınız bunuda atlatırsınız saglıklı dogacak bebegın insallah bısey cıkmaz ınsallah drlar en kotu ıhtımalı soyluyorlar ınanıyorumkı bırsey yok allahın izniyle saglıklı bırsekılde alacaksın kucagına

zelişim canım benim....Allah hakkında en hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah ...içini ferah tut duanı esirgeme canım kendine iyi bak çok öptüm seni...

sağolun kızlar ense kalınlığım sınırda çıktı ikili testimde 50 de 1 çıktı amniyosentezi yapan dr ben normal düşünüyorum ama riskli görünüyo bebekten su almamız gerekiyo dedi bayramdan sonra karnımdan su alacaklar inşallah herşey güzel çıkar dualarınızı benden esirgemeyin...

yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz inşallah tez zamanda hamile kalırsınız benim 4 sene oldu daha tık yok tedavide oldum cevap vermedi sebebsiz interfilite oldum

canım gördünmü normal diomuş.doktorlar genelde tedbiri elden bırakmamak için her türlü önlemi alıyorlar.sen içini ferah tut.bu bebek saglıklıı....

yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz inşallah tez zamanda hamile kalırsınız benim 4 sene oldu daha tık yok tedavide oldum cevap vermedi sebebsiz interfilite oldum

benim yakın arkadaşımında öyleyde sebebsiz yere olmuyordu.tam beş yıl sonra hamile haberini aldı şimdi oda yedi aylık oldu artı doguracak.onlarda bırakmıştı artık olmuyo diye 9 yaşında bi kızı vardı.çocuk dört yaşındayken başlamışlardı ancaa..rahat ol oluruna bırak herşeyi...bak nasıl oluyooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…