- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.121
benim yakın arkadaşımında öyleyde sebebsiz yere olmuyordu.tam beş yıl sonra hamile haberini aldı şimdi oda yedi aylık oldu artı doguracak.onlarda bırakmıştı artık olmuyo diye 9 yaşında bi kızı vardı.çocuk dört yaşındayken başlamışlardı ancaa..rahat ol oluruna bırak herşeyi...bak nasıl oluyooo...
geç oldu biraz ama sanada hayırlı cumalar canım:))gunaydın kızlar cumanız mubarek olsun
yeniledim listede seni canım in inş yeni tarihin sana uğurlu gelir...kardelen selam canım, beni 12 eylül olarak yazabilirsin. teşekkürler...
senide ekledim listeye hoşgeldin aramıza hayırlı olsun:))merhaba benimde sat. 16 Ağustos beklenen adet tarihi 14 Eylül
beni de listeye yazın lütfen 5 eylül adet günüm.
eklendin canım. az kalmış gününe belirti filan varmı?benide aranıza alırmısınız benimde 12yaşında oglum var ikincisi olmuyor adet tarihim 2eylül
SELAMlar kımsecıkler yoklmaz:boyle olmaz nerlerdesiniz kızlarrr
arkadaslar bende yenıyım henüz bende kızıma kardes ıstıyom 8 ay önce kürtaj oldum 2.5 aylık hamıleydım kalbi durmus aldırmak zorunda kaldım 4 yasında kızım var kardes istiyoruz ona bakalım hayırlısı eylülün 18 de günüm doluyo hayırlısı bakalım ne olacak:uhm:
beklenen tarıh 2 eylul ve ben dun kan testı yaptırdım dayanamayıp
her ay bekleyecem dıyorum olmuyor
sonuç: kocaman bır :0: sıfır
hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?