kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

haklısın canım ama bi aklımdan çıksa bende rahatlıcam ama kendime söz geçiremiyorum kızım 8 yaşında bizde 4 yaşından beri ugraşıyoz 2 kere aşılama oldum ama olmadı kızım durmadan bi kardeşim olsa ben sıkılmam tek başımayım canım sıkılıyo diye başımı şişiriyo kaynanam durmadan git dr tüp yaptır diyerek beni sıkıştırıyo ya oda tutmasa ben iyice yıkılırım çünkü herşeye kendimi çok kaptırıyom ayyyyyy rabbim hayırlısını versin ben bu konuda paranoyak oldum her ay beklemekten

benide aranıza alırmısınız benimde 12yaşında oglum var ikincisi olmuyor adet tarihim 2eylül
eklendin canım. az kalmış gününe belirti filan varmı?

SELAMlar kımsecıkler yoklmaz:boyle olmaz nerlerdesiniz kızlarrr

selam.evet kisecikler yok:sm_confused: kimsede yokmu belirti bişey günü geçenlerde var kimsecikler haber vermiyor. günü yaklaşanlar paylaşın bizimle hadi.. benim dün bitti kırmızılarım şimdiden başlıcam ben. bi topik vardı adet sonrası hemen hamile kalanlar için. birsürüydü yani adet sonrasıda şansımız varkaydirigubbakcemile5 aslında önse dişciye ve kuaföre gitmem gerek ama bakalım. ilk gebeliğimde 1 diş feda ettim hamileliğimin son döneminde eror verdi diş dr yapmadı doğumdan sonra gel dedi ha bugün ha yarın derken kaybettim dişimi. şimdi gidip konturol ettircem ama tedavilik iş çıkarsa oruçlu nasıl yaptırıcam bilmiyorum:sm_confused:

arkadaslar bende yenıyım henüz bende kızıma kardes ıstıyom 8 ay önce kürtaj oldum 2.5 aylık hamıleydım kalbi durmus aldırmak zorunda kaldım 4 yasında kızım var kardes istiyoruz ona bakalım hayırlısı eylülün 18 de günüm doluyo hayırlısı bakalım ne olacak:uhm:

beklenen tarıh 2 eylul ve ben dun kan testı yaptırdım dayanamayıp
her ay bekleyecem dıyorum olmuyor
sonuç: kocaman bır :0: sıfır
hayırlısı artık

üzüldüm canım :çok üzgünüm: Allah ahirette kavuştursun meleğinle. inş yeniden kalırsın bir an önce hamile. ekledim canım senide listeye inş uğurlu gelir sağlıkla alırsın ikinci bebeğini kucağına:teselli:

bilmeyenlere
NOT: liste bir önceki sayfada

Son düzenleme:
beklenen tarıh 2 eylul ve ben dun kan testı yaptırdım dayanamayıp
her ay bekleyecem dıyorum olmuyor
sonuç: kocaman bır :0: sıfır
hayırlısı artık

bende selam verdiğinde etiketini görünce dedim ooh hamile haberi geldi sevindim. hayırlısı olsun canım bidahaki sefere inş. ümidini kaybetme moral çok önemli. birdahaki adet tarihini verirsin eklerim beraber beklerizkaydirigubbakcemile5

inş kızlar umarım herkez bıran once bebeklerını alır kucagına..
bu mubarek gunlerde dualarımız hepımıze.
sevgili _canparcam_ moralını yuksek tut bende gecen yıl bu zamanlarda boş gebelikden kurtaj olmuştum
hakkımızda hayırlısı inş.

teşekkür ederim kardelen Allah herkesin gönlüne göre versin daha hamile değilim ama testi hazır cekmecemde duruyo sabırsızlıkla o günü beklıyorum gecen ay nasip olmadı bu ay ne olur bılemıyorum yaptığımda ilk duyuracağım sizlersiniz sevincimi sizinle paylascam

selam.evet kisecikler yok:sm_confused: kimsede yokmu belirti bişey günü geçenlerde var kimsecikler haber vermiyor. günü yaklaşanlar paylaşın bizimle hadi.. benim dün bitti kırmızılarım şimdiden başlıcam ben. bi topik vardı adet sonrası hemen hamile kalanlar için. birsürüydü yani adet sonrasıda şansımız varkaydirigubbakcemile5 aslında önse dişciye ve kuaföre gitmem gerek ama bakalım. ilk gebeliğimde 1 diş feda ettim hamileliğimin son döneminde eror verdi diş dr yapmadı doğumdan sonra gel dedi ha bugün ha yarın derken kaybettim dişimi. şimdi gidip konturol ettircem ama tedavilik iş çıkarsa oruçlu nasıl yaptırıcam bilmiyorum:sm_confused:[/QUOTE]

insallah en kısa zamanda sevınclı haberı verırsın dişi ıhmal etme benımde sımd dokuluyor agrı yapıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…