- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.141
eklendin canım. az kalmış gününe belirti filanvar mı yok canım galiba adet olucam sancım var belim ve kasıklarım cok agrıyor
gitsen dr daha kötü olmadan benimde hamileyken dişim kırılıp dökülmeye başladı. baştan gitseydim tedavisi yapılıcakdı geciktiğim için olmadı.insallah en kısa zamanda sevınclı haberı verırsın dişi ıhmal etme benımde sımd dokuluyor agrı yapıyor
inş değin gibi yoldadır. ikincisi için ilk denemmi canım?arkadaşlar benimde adet günüme az kaldı...6gün.inşallah hayırlısıysa ikinci bebeğim yoldadır.
bekleyen herkezin inşallah.
evlendikten itibaren doğumkontrol hapı kullandım hemen çocuk istemiyordum.6ay hap içtim...sonra bıraktım 6ay sonra hamile kaldım.ilk bebeğine hemen hamile kalmışmıydın peki?
ekledim canım hoş geldin aramıza. sende yenimi başladın çalışmalara?bende istiyorum 2.bebek benide ekleyin.tarihim 15 eylül....
hmmm demek 6 ay sonra kalmıştın. inş buna hemen kalırsın.evlendikten itibaren doğumkontrol hapı kullandım hemen çocuk istemiyordum.6ay hap içtim...sonra bıraktım 6ay sonra hamile kaldım.
ekledim canım hoş geldin aramıza. sende yenimi başladın çalışmalara?
hmmm demek 6 ay sonra kalmıştın. inş buna hemen kalırsın.
arkadaşlar ilk çocuklarınız kaç yaşında yada kaç yaşındayken karar verdiniz(hemen hamile kalamayanlar var malum) benim oğlum 15 buçuk aylık. buay ilk denemem olucak. aralarında tam 2 yaş olsun beraber büyüsünler hem kardeş hem arkadaş olsunlar istiyorum. hemen hamile kalmıştım oğluma. şimdi meraktan ölüyorum acaba hemen kalabilicekmiyim. hayırlısı artık Allah nezaman nasip ederse:)))
merhaba arkadaşlar ben de uzun zamnadır uğrayamadım. ben de 23 ağustosta oldum adetimi. ve bir daha ki adetim de 21 eylül olacak. ya ben de korunmayı bırakmıştım ama eşim şimdi olmasını istemiyor. seneye düşünürüz diyor ben de çok kararsız kaldım oğlum seneye 5 yaşını dolduracak arası çok olacak. ama bu sene olursa da yaza tayin istiyoruz yaza denk gelmesi lazım bebeğin o zaman nerde doğum yapacağım ne zaman taşınacağım sorunu var. ben de çok kararsız kaldım. bana akıl verin arkadaşlar oğlum 6 yaşındayken diğer bebeğim oalcak tabi o da tutarsa yani.ya ilk sene olmazsa... uffff
selam kızlar nasılsınız ben çökmüş durumdayım ense kalınlığı ve ikili testim riskli çıktı büyük ihtimalle amniyosentez yaptırıcağız ve amniyosentezin sonucuna göre eğer kötüyse bebeğimi alacaklar benden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?