kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

arkadaşlar benimde adet günüme az kaldı...6gün.inşallah hayırlısıysa ikinci bebeğim yoldadır.
bekleyen herkezin inşallah.

insallah en kısa zamanda sevınclı haberı verırsın dişi ıhmal etme benımde sımd dokuluyor agrı yapıyor
gitsen dr daha kötü olmadan benimde hamileyken dişim kırılıp dökülmeye başladı. baştan gitseydim tedavisi yapılıcakdı geciktiğim için olmadı.

arkadaşlar benimde adet günüme az kaldı...6gün.inşallah hayırlısıysa ikinci bebeğim yoldadır.
bekleyen herkezin inşallah.
inş değin gibi yoldadır. ikincisi için ilk denemmi canım?

bende istiyorum 2.bebek benide ekleyin.tarihim 15 eylül....
ekledim canım hoş geldin aramıza. sende yenimi başladın çalışmalara?

evlendikten itibaren doğumkontrol hapı kullandım hemen çocuk istemiyordum.6ay hap içtim...sonra bıraktım 6ay sonra hamile kaldım.
hmmm demek 6 ay sonra kalmıştın. inş buna hemen kalırsın.

arkadaşlar ilk çocuklarınız kaç yaşında yada kaç yaşındayken karar verdiniz(hemen hamile kalamayanlar var malum) benim oğlum 15 buçuk aylık. buay ilk denemem olucak. aralarında tam 2 yaş olsun beraber büyüsünler hem kardeş hem arkadaş olsunlar istiyorum. hemen hamile kalmıştım oğluma. şimdi meraktan ölüyorum acaba hemen kalabilicekmiyim. hayırlısı artık Allah nezaman nasip ederse:)))

inşallah gönlüne göre olur benım kızım 4 yasında cok pişmanım ara verdiğime peşpeşe olsa daha iyi olurdu beraber büyürlerdikaydirigubbakcemile şimdi hamile kalsam 5 yaş olur araları bence cok ıyı düşünüyon keşke bende yapsaymışımbenneyaptımki

arkadaşlar ilk çocuklarınız kaç yaşında yada kaç yaşındayken karar verdiniz(hemen hamile kalamayanlar var malum) benim oğlum 15 buçuk aylık. buay ilk denemem olucak. aralarında tam 2 yaş olsun beraber büyüsünler hem kardeş hem arkadaş olsunlar istiyorum. hemen hamile kalmıştım oğluma. şimdi meraktan ölüyorum acaba hemen kalabilicekmiyim. hayırlısı artık Allah nezaman nasip ederse:)))[/QUOTE]

ben ikinci hamileliğime karar verdiğim ay hamile kalmıstım malum 2.5 aylıkken aldırmak zorunda kaldım 4 ay iğne ile korundum şimdi denıyoruz 2 aydır olmuyo 3.aydayım ne olca bilmıyom 18 eylulde günüm doluyo kızımada hemen kalmıştım

mrb arkadaşlar.bende ikinci bebeği düşünenlerdenim.4 yaşında bi kızım var.bizde başladık bu ay çalışmalara bakalaım ne zaman hamile kalırım.birde çin takvimine güvenen varmı..herkes çok inanıyo doğruluğuna...

merhaba arkadaşlar ben de uzun zamnadır uğrayamadım. ben de 23 ağustosta oldum adetimi. ve bir daha ki adetim de 21 eylül olacak. ya ben de korunmayı bırakmıştım ama eşim şimdi olmasını istemiyor. seneye düşünürüz diyor ben de çok kararsız kaldım oğlum seneye 5 yaşını dolduracak arası çok olacak. ama bu sene olursa da yaza tayin istiyoruz yaza denk gelmesi lazım bebeğin o zaman nerde doğum yapacağım ne zaman taşınacağım sorunu var. ben de çok kararsız kaldım. bana akıl verin arkadaşlar oğlum 6 yaşındayken diğer bebeğim oalcak tabi o da tutarsa yani.ya ilk sene olmazsa... uffff

kardelen canım ben bu gün adet oldum birdahaki adet tarihimi bilmiyorum hep ikigün önce oluyorum niye böyle olmaya başladı anlamadım hep düzenli olurdum.

benim oglumda 5yaşındaydı korunmayı bıraktıgımda hemen olur sanmıştım şuan oglum 12 yaşında ama olmadı ilerde benim gibi keşke daha önce korunmayı bıraksaydım deyip pişmanlık yaşamak istemiyorsan dene derim tabiki yinede sen bilirrsin benim gibi olacak diyede düşünme inşallah tez zamanda kavuşursun bebegine her zorlugun bir kolaylıgı vardır alah yardımcın olsun.

benim oğulum 8yaşında.yeni başladık ikinciye.....bakalım nekadar sürede hamile kalcam.
böyle ara vermek daha güzel oluyor.oğulum büyüdü artık kardeş kıskançlığı falan olmaz,şimdiden çok sabırsız kardeş için....hemde benim en büyük yardımcım canım oğulum...çok akıllı bi çocuk.kardeşi olunca ilerde yapacağı güzel şeyleri bana hep anlatıyo.beraber arkadaş gibi sohpetler ediyoruz.isimler bile buluyo...kardeşi için.allah hayırlı ve sağlıklı kardeş vesin oğuluşuma.

zeliş seni çok merak ediyordum sonunda burda buldum,inşallah amniyosentez iyi çıkar...ne olur içini ferah tutmaya çalış...Allah sana bebeğini bağışlasın inşallah!dualarım seninle...

kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler,benim hamilelik pek iyi gitmiyor,bulantılarım var hala,ayrıça kanamalarım var hala ,geçmek bilmedi bir türlü,,,bu akşam dr ye gideçeğim ,bakalım nasıl olmuş...

merhaba arkadaşlar ben de 2.yi düşünenlerdenim.yaklaşık 1 yıldır deniyoruz ama olmadı.bakalım bu ayda beklemedeyim.biraz umudum var gibi ama bikaç gün daha sabretmem gerekecek.Allah'ım herkesin gönlündekinin hayırlısını versin inşallah. :CüvCüv:

günaydın zelişcim hemen endişelenme bence
bende
efe de amniyosentez yaptırmıştım. biraz stresli bir dönem biliyorum. ama eminim amniyo sonucun seninde benim gibi sorunsuz gelecek. geçenlerde bir arkadaşımında başına geldi oda yaptırdı amniyo oda temiz geldi. bu 2-3 hafta stres çekeceksin ama sonuçda ikili test sana bir ihtimal olduğunu gösteriyor benim 200 küsürde bir çıkmıştı da dr. risk sınırına yakın diye önermişti amniyosu. yani 200 küsür bebekden biri benimki olabilirdi ama değildi:) öyle aklına bebeğimi alacaklar falan diye getirme .........
inşallah allahım büyük senin bebişinde sapasağlam çıkcak o testten..... içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…