kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

hayırlı cumalar sumubarek gunde okunan kuranların kılınan namazların hurmetıne rabbım herkezın duasını kabul etsın:Saruboceq:

selam kızlar ikinci bebegini kucagına alan bir anne olarak diye bilirimki sanki ilk defa anne oluyorsunuz ilkinde anlamamışım hiçbirşey şimdi kucagımdan bırakamıyorum öpüp koklayıp cigerime sokasım gliyor ama tabi kıyamıyorum
ilk kızımda birşey söylemişim hatırlamıyordum yengem söyledi (kızımın üstüne başka çocuk sevemem o benim herşeyim demişim) ama hepsinin sevgisi farklıymış valla durumum ve yaşım müsait olsa üçüncüyüde hemen dogururdum allah nerde varsa istiyen versin arkadaşlar kimsenin kucagını boş bırakmasın bu mübarek günlerde

selam kızlar seker yuklemesını yaptırdım zar zor kusmadan sonuç 188gr cıktı sınır 140mış benım cok yuksek cıktı moralım bozuldusenağlama

aliyecim üzülme canım benimde yüksek çıkmıştı alışıyo insan zamanla wannanınkide yüksekti...diyetle kendini takip ediyosun canım ...

canim, zeynebinde dedigi gibi benimde yuksek cikti. basta insan bozuluyor, panikliyor ama sonra alisiyorsun. hatta bu sayede dengeli ve saglikli beslenmeyi ogreniyorsun. cok yedigimi sandigim gunlerde bile siniri asmadim. Insallah dogum sonrasi kalmaz.

o lafın aynısını bende söylemiştim ama şimdi yana yakıla ikinciyi arıyorum rabbim nasip ederse inşallah bir gün bende tadı yaşamak istiyorum kızımda çok zor bi hamilelik geçirmiştim o günleri hatırlamak bile istemiyorum canım yanıyo hatırladıkça o günlerin avısını çıkartmak istiyorum inşallah bu ay çok ümitlenmiştim ama malesef olmucak galiba karnım agrımaya başladı migrenimde yavaş yavaş tutuyo dua ediyorum ilk önce bu sevgiyi yaşamayanlara versin rabbim sonrada bizlere

ah ah ekim ayı adet olmam inşallah....
inşallah canım ama yeni başladın daha dert etme hemen olur inşallah...

yeni bebeğin hayırlı olsun canım... banada öyle geliyor. eşim diyor oğlumuz için bu ilk göz ağrım bunu daha çok severim diye bende diyorum hele bi olsun gör o küçücük olucak daha sevimli olucak ikisinide çok seviceksin diye. ilk bebekde genelde cahillik oluyor 2. insan başına gelicekleri biliyor daha usta oluyor. duygular daha yoğun yaşanıyor. ben oğluma hamile kalacağım diye böyle gün saymadım gayet rahattım bunda merak içindeyim acaba olcakmı nasıl olcak. hamileliğim bile aha uzun gelicek bana geliyor:)) daha heyecanlı olucağım heralde. bide oğlum kardeş gelince ne yapıcak nasıl davranıcak düşünceside varakannehir

yok canım değilim bu gidişlede olamıcam heralde benim koca bugün pazar oduğu halde 11 de uyudu. hergünde böyle oluyor genelde saat onda uyuklamaya başlıyor oğlumu yedir yatır derken odaya bi dönüyorum uyumuş. sinir oluyorum ya ben bu adamı dövücem klava: yumurtlama günüm bugün başlamak lazımdı yaaasenağlama

kızlar dün eltim doğum yaptı doğumhanenin kapısında gittik geldık 5 saat kapıda bekledık sonra o müjdeli haber geldi bebeğin doğduğunu duyunca sevinçten göz yaşlarımı tutamadım eltimin ilk cocuğu sanki ben doğurmuş gibi sevinçten havalara uçtum benimde bebeğim karnımda ölmeseydi bende onu bu günlerde kucağıma alacaktım eltimle aynı zamanda hamile kalmıştık aramızda 3 gün vardı ama Rabbim böle uygun görmüş böle olmuş alan ALLAH veren ALLAH sabrın sonu selamet Rabbimden hakkımda hayırlısı neyse onu istiyorum önce komşuma sonra bana tüm bekleyenlere versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…