kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ben de bunun için korkuyorum.eşimi ikna etmem gerekiyor. Ramazan bitsin hele bi de ondan sonra iyice bu işe eğileyim :kedi: bende de çift rahim olduğu için 2. bebeğimde düşük olma ihtimalini yüksek olarak söylüyor doktorlar bir de on düşününce işin içinden çıkamaz oldum.Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inş.

:Saruboceq:UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı:Saruboceq:
( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

umutlu22...................................15 Ağustos
tulu81........................................15 Ağustos
black_eyes_71...........................15 Ağustos
zeynebimsilam...........................18 Ağustos
apri...........................................24 Ağustos
elmas........................................28 Ağustos
yabangulu07.................................3 Eylül
pelin003.......................................3 Eylül
azize1..........................................5 Eylül
zeyn77.........................................5 Eylül
secemce......................................7 Eylül
karamuk04...................................9 Eylül
rouge.........................................10 Eylül
gülücük......................................11 Eylül
cerot..........................................12 Eylül
ekimm.......................................14 Eylül
filizim ........................................15 Eylül
raebzeh......................................17 Eylül
can_parçam................................18 Eylül
nur_ada......................................21 Eylül
@kardelen@...............................23 Eylül
karde..........................................29 Eylül

:uhm:buyrunnnnnnnnn-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyima.s.
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

nursenam
bayanmawi
everest
mawili
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip

alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZalkisalkisalkis
( Allahım bu listedeki hamişlerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

batuhanım (yeni hamişimiz) alkisalkisalkis
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep
handefe
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...
[/QUOTE]

(listeyi müsait bi zamanda düzenliyeceğim kısmetse yazmayanlar var profillerinden son mesajlarını konturol edip son durumlarına göre listeyi yenilerimyerimseniben)

Son düzenleme:
canım ekledim seni beklenen tarih vermemişsin verirsen onuda eklerim. çin takviminde oğlumda doğru çıkmıştı ama tesadüfmü doğrumu bilemiyeceğim 2. de bakalım doğru çıkacakmı:))

bence erteleme ne kadar ertelersen çıkar bişeyler. seneye yaparsan bide okul işi çıkacak doğana kadar en azından okula başlayana kadar yeni bebişte toparlar kendini. yine de sen bilirsin tabi canım:))

kardelen canım ben bu gün adet oldum birdahaki adet tarihimi bilmiyorum hep ikigün önce oluyorum niye böyle olmaya başladı anlamadım hep düzenli olurdum.
28 güne düşmüştür adet döngün belki 1-2 günden bişey olmaz. ben yine tarihi tahminen 29 eylüle yazdımyerimseniben

hoşbulduk canım. seninde 2. bebişin hayırlı olsun inş atlatırsın bir ana önce rahatsızlıklarınıyerimseniben

amin canımm... tahmini tarihini verirsen eklerim onudayerimseniben

ıNŞALLAH bende hamileler listesinde yer alırım en kısa zamanda ilk hamileliğimdeki gibi cok heycanlıyım:bbo:annelik bole bişe herhalde :1hug:

kardelencim teşekkür ederim ilgin için a.s. aslında adetimin 31 ağustosta gelmesi gerekiyordu.2 gün geçti halen gelmedi ama bütün belirtiler var gelecek diye düşünüyorum.bi tarftan da hamilelik hayalleri kurmuyor da değilim hani :smiley-cool:.hayırlısı bakalım

canım sağol inşallah kısa zamanda Allahım sizede verir ,,,,opuyorumnanaktan

İNŞALLAH bende hamileler listesinde yer alırım en kısa zamanda ilk hamileliğimdeki gibi cok heycanlıyım:bbo:annelik bole bişe herhalde :1hug:
sorma canım ya bende aynı durumdayım hatta ilkinde bile bu kadar heyecanlanmamıştım. ilkinde genelde cahilliğe gelir bişey anlaşılmazmız. ikincide başına gelicekleri bildiğin için duygular daha yoğun yaşanırmış. inş herkez umduğu gibi hayırlısıyla bir an önce hamişlerin yanına katılır:)) amiiiinnnn...

rica ederim canım:)) hayırlısı bakalım belki hamişsindir. bu ay benimde adetim 1 hafta gecikti. ihtimal yoktu ama dedim kazayla filan oldu heralde bayağı ümitlendim test yaptım negatif çıktı. belirtileri hamilelik belirtisi zannedip ümitlenip 4 gözle beklemiştim:)) stres yaptım heralde ondan gecikti:))

canım sağol inşallah kısa zamanda Allahım sizede verir ,,,,opuyorumnanaktan
amin canım inşalah...

kardelen sağol canım..umarım uğurlu gelir ellerin:)
sevgilerimle..
inş canım... şu mubarek ramazan ayında rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.:Saruboceq:

kızlar hamileyim çok küçükte olsa

tebrikler canım beniiim..ŞenizRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

nasılsınız kızlaaarrr.opuyorumnanaktan.. kardelencim canıımm listeyle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.ŞenizŞenizopuyorumnanaktan.tatil de pek giremedim nete.öptüm canlarıııımmmm..ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan.

bence erteleme ne kadar ertelersen çıkar bişeyler. seneye yaparsan bide okul işi çıkacak doğana kadar en azından okula başlayana kadar yeni bebişte toparlar kendini. yine de sen bilirsin tabi canım:))

canım benim çok haklısın ben de biraz desteğe ihtiyaç duyuyorm ya.. eşim istemişti başta şimdi de tayin meselesinden istemiyor ben de oğluşumda korunurken hamile kaldığım için bunda eşimle ikimiz isteyerek olsun diye düşünüyorum ama olmazsa geç kalırsam düşünceleri de ağır basıyor. hayırlısı diye dua etmeye başladım artık Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize..

gulay.30 tebrik ederim canım Allah kolay hamilelik geçirmeni nasip etsin inş.

rica ederim canım. liste sahipsiz kalmasın istedim elimden geldiğince sahip çıkmaya çalıştım:))) sende hoşgeldin aramıza... nasıl gidiyor 2. bebek çalışmaları gelişme varmı canım?

sende haklısın canım. umarım konuşup bi orta yolunu bulursunuz eşinle. rabbim hayırlı olanı nasip etsin...

kızlar adet oldum beni silin listeden.
hoppalaaa dur kızzz daha yolun başındayız hemen sildiriyorsun kendini. yeni adet tarihini ver hemen pes edicek değilsin heralde
kaydirigubbakcemile klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…