- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.161
benim oglumda 5yaşındaydı korunmayı bıraktıgımda hemen olur sanmıştım şuan oglum 12 yaşında ama olmadı ilerde benim gibi keşke daha önce korunmayı bıraksaydım deyip pişmanlık yaşamak istemiyorsan dene derim tabiki yinede sen bilirrsin benim gibi olacak diyede düşünme inşallah tez zamanda kavuşursun bebegine her zorlugun bir kolaylıgı vardır alah yardımcın olsun.
canım ekledim seni beklenen tarih vermemişsin verirsen onuda eklerim. çin takviminde oğlumda doğru çıkmıştı ama tesadüfmü doğrumu bilemiyeceğim 2. de bakalım doğru çıkacakmı:))mrb arkadaşlar.bende ikinci bebeği düşünenlerdenim.4 yaşında bi kızım var.bizde başladık bu ay çalışmalara bakalaım ne zaman hamile kalırım.birde çin takvimine güvenen varmı..herkes çok inanıyo doğruluğuna...
bence erteleme ne kadar ertelersen çıkar bişeyler. seneye yaparsan bide okul işi çıkacak doğana kadar en azından okula başlayana kadar yeni bebişte toparlar kendini. yine de sen bilirsin tabi canım:))merhaba arkadaşlar ben de uzun zamnadır uğrayamadım. ben de 23 ağustosta oldum adetimi. ve bir daha ki adetim de 21 eylül olacak. ya ben de korunmayı bırakmıştım ama eşim şimdi olmasını istemiyor. seneye düşünürüz diyor ben de çok kararsız kaldım oğlum seneye 5 yaşını dolduracak arası çok olacak. ama bu sene olursa da yaza tayin istiyoruz yaza denk gelmesi lazım bebeğin o zaman nerde doğum yapacağım ne zaman taşınacağım sorunu var. ben de çok kararsız kaldım. bana akıl verin arkadaşlar oğlum 6 yaşındayken diğer bebeğim oalcak tabi o da tutarsa yani.ya ilk sene olmazsa... uffff
28 güne düşmüştür adet döngün belki 1-2 günden bişey olmaz. ben yine tarihi tahminen 29 eylüle yazdımyerimsenibenkardelen canım ben bu gün adet oldum birdahaki adet tarihimi bilmiyorum hep ikigün önce oluyorum niye böyle olmaya başladı anlamadım hep düzenli olurdum.
hoşbulduk canım. seninde 2. bebişin hayırlı olsun inş atlatırsın bir ana önce rahatsızlıklarınıyerimsenibenkızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler,benim hamilelik pek iyi gitmiyor,bulantılarım var hala,ayrıça kanamalarım var hala ,geçmek bilmedi bir türlü,,,bu akşam dr ye gideçeğim ,bakalım nasıl olmuş...
amin canımm... tahmini tarihini verirsen eklerim onudayerimsenibenmerhaba arkadaşlar ben de 2.yi düşünenlerdenim.yaklaşık 1 yıldır deniyoruz ama olmadı.bakalım bu ayda beklemedeyim.biraz umudum var gibi ama bikaç gün daha sabretmem gerekecek.Allah'ım herkesin gönlündekinin hayırlısını versin inşallah. :CüvCüv:
canım ekledim seni beklenen tarih vermemişsin verirsen onuda eklerim. çin takviminde oğlumda doğru çıkmıştı ama tesadüfmü doğrumu bilemiyeceğim 2. de bakalım doğru çıkacakmı:))
bence erteleme ne kadar ertelersen çıkar bişeyler. seneye yaparsan bide okul işi çıkacak doğana kadar en azından okula başlayana kadar yeni bebişte toparlar kendini. yine de sen bilirsin tabi canım:))
28 güne düşmüştür adet döngün belki 1-2 günden bişey olmaz. ben yine tarihi tahminen 29 eylüle yazdımyerimseniben
hoşbulduk canım. seninde 2. bebişin hayırlı olsun inş atlatırsın bir ana önce rahatsızlıklarınıyerimseniben
amin canımm... tahmini tarihini verirsen eklerim onudayerimseniben
geç oldu biraz ama sanada hayırlı cumalar canım:))
yeniledim listede seni canım in inş yeni tarihin sana uğurlu gelir...
senide ekledim listeye hoşgeldin aramıza hayırlı olsun:))
kızlar hamileyim çok küçükte olsa
sorma canım ya bende aynı durumdayım hatta ilkinde bile bu kadar heyecanlanmamıştım. ilkinde genelde cahilliğe gelir bişey anlaşılmazmız. ikincide başına gelicekleri bildiğin için duygular daha yoğun yaşanırmış. inş herkez umduğu gibi hayırlısıyla bir an önce hamişlerin yanına katılır:)) amiiiinnnn...İNŞALLAH bende hamileler listesinde yer alırım en kısa zamanda ilk hamileliğimdeki gibi cok heycanlıyım:bbo:annelik bole bişe herhalde :1hug:
rica ederim canım:)) hayırlısı bakalım belki hamişsindir. bu ay benimde adetim 1 hafta gecikti. ihtimal yoktu ama dedim kazayla filan oldu heralde bayağı ümitlendim test yaptım negatif çıktı. belirtileri hamilelik belirtisi zannedip ümitlenip 4 gözle beklemiştim:)) stres yaptım heralde ondan gecikti:))kardelencim teşekkür ederim ilgin için a.s. aslında adetimin 31 ağustosta gelmesi gerekiyordu.2 gün geçti halen gelmedi ama bütün belirtiler var gelecek diye düşünüyorum.bi tarftan da hamilelik hayalleri kurmuyor da değilim hani :smiley-cool:.hayırlısı bakalım
amin canım inşalah...canım sağol inşallah kısa zamanda Allahım sizede verir ,,,,opuyorumnanaktan
inş canım... şu mubarek ramazan ayında rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.:Saruboceq:kardelen sağol canım..umarım uğurlu gelir ellerin:)
sevgilerimle..
canım tebrikler gözünaydın
kızlar beni listeden silin çünkü artık beklediğim hiçbişi yok
bence erteleme ne kadar ertelersen çıkar bişeyler. seneye yaparsan bide okul işi çıkacak doğana kadar en azından okula başlayana kadar yeni bebişte toparlar kendini. yine de sen bilirsin tabi canım:))
rica ederim canım. liste sahipsiz kalmasın istedim elimden geldiğince sahip çıkmaya çalıştım:))) sende hoşgeldin aramıza... nasıl gidiyor 2. bebek çalışmaları gelişme varmı canım?nasılsınız kızlaaarrr.opuyorumnanaktan.. kardelencim canıımm listeyle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.ŞenizŞenizopuyorumnanaktan.tatil de pek giremedim nete.öptüm canlarıııımmmm..ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan.
sende haklısın canım. umarım konuşup bi orta yolunu bulursunuz eşinle. rabbim hayırlı olanı nasip etsin...canım benim çok haklısın ben de biraz desteğe ihtiyaç duyuyorm ya.. eşim istemişti başta şimdi de tayin meselesinden istemiyor ben de oğluşumda korunurken hamile kaldığım için bunda eşimle ikimiz isteyerek olsun diye düşünüyorum ama olmazsa geç kalırsam düşünceleri de ağır basıyor. hayırlısı diye dua etmeye başladım artık Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize..
gulay.30 tebrik ederim canım Allah kolay hamilelik geçirmeni nasip etsin inş.
hoppalaaa dur kızzz daha yolun başındayız hemen sildiriyorsun kendini. yeni adet tarihini ver hemen pes edicek değilsin heraldekızlar adet oldum beni silin listeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?