- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.201
Slm ben daha ilkine ugrasiyorum listene yazabilirsin. A. tarihim. eylul 5.2009
günaydın kızlar.nassınız bakeem.bizde iyiz.topige epeydir giremedim.ğüzel haber aldım.darısı sizlerin başına olsun ihşallah
selam kizlar ben geldim 7 hafta tatil su gibi gecti
sizi cok özedim valla
gecmisi pek okuyamadim ama insallah okuma firsati bulursam okuyacam
tatil güzelle sykici arasindaydi bidaha okadar uzun gitmem bi onu biliyorum
ama size bir müjdem var kizlar bende artik hamisler arasina girmeye hak kazandim:ecrin_bebek:
hepinizi cok cok öpüyorum
sizi cok özedim valla
ama size bir müjdem var kizlar bende artik hamisler arasina girmeye hak kazandim:ecrin_bebek:
slm arkadaşlaryerimseniben baya bi kırmızı kartı gören var...bakalım kimlerden hamiş haberleri alcazalkisalkisalkis benimde adet yeni bitti ekime inşallah.
benide listenize ekleyebilirmisiniz arkadaşlar.bende 2. kez anne olmak istiyorum.hapı bırakalı iki ay oldu.bakalım hayırlısı.son a.tarihim:24 ağustos.alıyomusunuz beni aranıza söyleyin bakalım.
selam canım. ben baktım bi ara listenin başındakilere 1 tane hamile var ama haber vermedi bize. müsait oldukça bakıyorum listede çok silinecekler var bayağıdır girmiyorlar kk ya bile.
hadi bakalım bu ay olur inş. bi topik açılmıştı adetten hemen sonra hamile kalınırmı diye bayağı var. yumurlama haftasına odaklanmayın. şimdiden başlayın çalışmalara:)
tabiki alırız canım hoş geldin sende aramıza. beklenen adet tarihini verirsen onu ekliyeyim:))benide listenize ekleyebilirmisiniz arkadaşlar.bende 2. kez anne olmak istiyorum.hapı bırakalı iki ay oldu.bakalım hayırlısı.son a.tarihim:24 ağustos.alıyomusunuz beni aranıza söyleyin bakalım.
bi tek biz bukadar düşünüyoruz zaten. kocişlerin taktığı yok kafaya. bize ne oluyorsa gün sayıyoruz baksana:))) adetin 14. gününden itibaren 1 hafta yumurtlama günlerin canım denk getirirsin heralde. ama öncesindede olsun garantiye almak lazım işi:))yaa şu yumurtlamayı insan denk getiremiyo işte.ya yumurtladığın zaman eşinle olamıyosun,yada eşinleyken yumurtan yok oluyo.ayyy çok sitresli işler bunlar.allah herkeze istediğini versin.
sizi cok özedim valla
selam canım. ben baktım bi ara listenin başındakilere 1 tane hamile var ama haber vermedi bize. müsait oldukça bakıyorum listede çok silinecekler var bayağıdır girmiyorlar kk ya bile.
hadi bakalım bu ay olur inş. bi topik açılmıştı adetten hemen sonra hamile kalınırmı diye bayağı var. yumurlama haftasına odaklanmayın. şimdiden başlayın çalışmalara:)
canim, cok tebrik ederim. Rabbim tamamina erdirsin insallah.opuyorumnanaktan
negüzel bi haber budelikafadulden
canım hayırlı olsun yeni bebişina.s. tatil yaramış sana
listenin hamileler bölümüne taşıdım senialkisalkisalkis darısı başımıza:Saruboceq:
ayy negüzel hamile haberi almak...allah tamamına erdirsin arkadaşım.darısı benim ve herkezin başına.
canım benim çokkk sevindim Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah..bana bakkk el ense yat hiçççç bişeye dokunma ilklerde adamlara naz yapamadık şimdii olabildiğince naza çek kendini çokkkk öptüm cicişşşŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?