kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba kızlar.
hamılelere cok sevindım darısı bıze hayırlı zamanlarda inşallah
bu arada lıste icın yenı tarıh 4 ekım bakalım artık

ŞenizŞenizcanım beniiiimmm..inan çok sevindim..yaa eskilerden bikaç kişi kaldık..sanırım artık sıra bize geldi..iiinnşşaaallllaaaahhh:Saruboceq::Saruboceq:gözünüz aydın canım,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin..tedavi gördün mü bu ay??:uhm:normal mi oldu hamileliğin..benim kızım tedaviyle olduğu için normal hamile kalma şansım yok gibi hissediyorumCADIARZUtekrartebrik ederim..a.s.a.s.vereliniortak

rica ederim nedemek. zevk alıyorum yaparken. ilk hamileliğimdede listeyi ben düzenliyordum alışığıma.s

benim gibi bilmeyenler için bahsetsene birak kendinden. ilk denemenmiydi? nasıl hamile kaldın?

yok canim ilk denememdegil 11 aydir istiyorum ikinciyi
ilkide 6 sene derken olmustu
normal yolla hamile kaldim canim

evet cok az kisi kaldi eskilerden insallah onlarda girecek allahin izniyle aramiza
ben normal yolle hamile kaldim canimj tatil yaradi:ecrin_bebek:
öpüyorum seni

batuhanim hayırlı olsun Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

amin canim cümlemizinki

batuhanım canım tebrikler gözün aydın olsun..allah sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin...çok sevindim senin adına....

cok sagol canim allah razi olsun seni bi hayli az kaldi
allah bi avazda kurtarsin nsallah
sezeryan yada normalmi senin dogum ?

selam kızlar beni de listeye alır mısınız, normalde geçen ay 11 ağustosta regl oldum, bu ay 6 eylülde olmam lazımdı olmadım ama 11 eylülü bekliyorum şimdi, aslında benim durumum biraz karışık ya... dedim ya 11 ağustosta regl oldum daha sonra 28 ağustosta tekrar geldi üç gün sürdü ben dr ye gittim ara kanama adet kanaması değil, stresten olmuştur tekrar 6 eylülde en erken regl olursun dedi, bu arada kan testi de yaptırmıştım bu ara kanama sırasında 1.50 idi ama dr hamilelik yok dedi bana şimdi hem yeni yumurtladığımı fark ettim ovulasyon testinde o nedenle hamileliğim yoktur diyorum ama bir umut da şimdi 11 eylülü yeniden bekliyorum dr öyle söyledi diye aslında bir dahaki normal regl tarihimi bilmiyorum ki... siz şimdilik 11 eylül sayın, olmazsa eğer dün yumurtlamıştım bunun üzerine 14 sayıp 20 eylül diyelim o zaman ne yapayım biraz karışık ama bütün kimyam bozuldu işte offff ben de bilmiyorum ne olacağını.....

hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına

arkadaslar ben geldım sonunda hasret bıttı aylardır gıremedım sıfremde sorun oldu cozemedım bı turlu sonunda hallettık sayfaları okuyıp cıkıyodum ama artık burdayım:) ne kadar cok yenı arkadaslar gelmıs hepsıde hosgelmıs bız eskılerden de az kaldık batuhanım senı de tebrık ederım canım hayırlı olsun :) lısteye hemen ekleyın benı bakııım 2 ekım optum hepınızı

slm kızlar yaa bişi sorcam adet günüme 11 gün var göğüslerim cok hasaslastı adetmi olcam acaba yoksa hamişler arasınamı gircem bilmiyom kendimi piskolojik hamileliğe şatlandırmak istemiyorum sonrası çok büyük bir hayal kırıklığı oluyo göğüsler hamileyken acaba adetime 11 kala hasaslaşa bilirmi offff nasıl geccek zaman bi bilsem

batuhanım canım çok sevindim senin adınaa, tebrik ederim canım arkadaşım..ınşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına..ebruşum ve ben bu topiğin dinazorları olarak drumak yok yola devam yani:))

zeynepcim canım demek doğum zamanı yaklaştı iyice..ınşallah sende sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına alırsın canım benim.darısı bizlere inşallah..dualarınızı eksik etmeyin bizdenn

cerotçum allahım tez zamnda sizlerede nasip etsin..epidural olucam allahın izniyle ameliyatta ayık olucam yani..sizler için isteyen herkes için allaha dua edicem..kimsenin kucağı boş kalmasın...

merhaba arkadaşlar......
ben artık doğum iznime ayrıldım ve evdeyim bugünden itibaren ve doğum için dr. 22 eylül tarihini verdi. bayramın 3 .günü sezeryan ile BATU' muza kavuşacağız. zeynepcim seninde az kalmış biz senle arkası arkasına kalmıştık. bak geçtide geri sayıyoruz aylarca uğraşlardan sonra..... allahım hepinize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallahhhhh. aratmasın bilirim zorluğunu .........

MErhaba arkadaşlar. Ben yeni katıldıma aranıza.Ben de ikinci çocuğu bekleyenlerdenim.6 haftalık hamileyim. Dört yaşında bir kızım var. Aşılama sonucu oldu. Kızıma kardeş istedik ama 2 yıl olmadı. İkinci bebeğim ise tüp bebek tedavisi ile oldu.Arda bir de düşük yaptığım için şimdi çok korkuyorum. Size sormak istediğim şey ilk çocuklarınız kardeş fikrini nasıl karşıladı.Ben tam açıklamadım ama ara sıra yokluyorum hiç istemiyor. Lafını bile ettirmiyor. Sizler nasıl alıştırdınız. Yardımcı olursanız sevinirim.

cerooşşuumm bacıımm valla doğru söylüyona.s:roflol:biz kaldık eskilerdenbitürlü tutturamadık:kedi:ulaaa ne beceriksiz olduğumuz ortaya çıktı:sinifsinif:neyse hayırlısı..ben inanıyorum ki ceroşuumm seninle birlikte verecez güzel haberlerimizi inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:öptüm canım benim..opuyorumnanaktan

zeynep ablacııımm canıımm beniimm demek nazlı kızımız geliyo az kaldıkaydirigubbakcemile3Şeniz:ecrin_bebek: handefe canım seninde doğumun yaklaşmış..yaaa ne çabuk büyüttünüz bebişleri maşallah:roflol:RAbbim nazarlardan korusun canlarım:Saruboceq:inşallah ikinizde tez zamanda hayırlısıyla doğum yaparsınız..Rabbim yar ve yardımcınız olsun...sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah..amiiiinnn...:Saruboceq::Saruboceq:öptüm
canlarııııımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…