- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.221
kardelen listeyle ilgilendigin icin sagol valla
hepinizi öpüyorum kocamn
selam kizlar ben geldim 7 hafta tatil su gibi gecti
sizi cok özedim valla
gecmisi pek okuyamadim ama insallah okuma firsati bulursam okuyacam
tatil güzelle sykici arasindaydi bidaha okadar uzun gitmem bi onu biliyorum
ama size bir müjdem var kizlar bende artik hamisler arasina girmeye hak kazandim:ecrin_bebek:
hepinizi cok cok öpüyorum
rica ederim nedemek. zevk alıyorum yaparken. ilk hamileliğimdede listeyi ben düzenliyordum alışığıma.s
benim gibi bilmeyenler için bahsetsene birak kendinden. ilk denemenmiydi? nasıl hamile kaldın?
ŞenizŞenizcanım beniiiimmm..inan çok sevindim..yaa eskilerden bikaç kişi kaldık..sanırım artık sıra bize geldi..iiinnşşaaallllaaaahhh:Saruboceq::Saruboceq:gözünüz aydın canım,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin..tedavi gördün mü bu ay??:uhm:normal mi oldu hamileliğin..benim kızım tedaviyle olduğu için normal hamile kalma şansım yok gibi hissediyorumCADIARZUtekrartebrik ederim..a.s.a.s.vereliniortak
batuhanim hayırlı olsun Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
batuhanım canım tebrikler gözün aydın olsun..allah sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin...çok sevindim senin adına....
cok sagol canim allah razi olsun seni bi hayli az kaldi
allah bi avazda kurtarsin nsallah
sezeryan yada normalmi senin dogum ?
selam kizlar ben geldim 7 hafta tatil su gibi gecti
sizi cok özedim valla
gecmisi pek okuyamadim ama insallah okuma firsati bulursam okuyacam
tatil güzelle sykici arasindaydi bidaha okadar uzun gitmem bi onu biliyorum
ama size bir müjdem var kizlar bende artik hamisler arasina girmeye hak kazandim:ecrin_bebek:
hepinizi cok cok öpüyorum
sezeryan olucam canım 2 3 haftam kaldı doğuma allahın izniyle...umarım sende sıkıntısız bir şekilde bugünlere gelirsin canım..
hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına
batuhanım canım çok sevindim senin adınaa, tebrik ederim canım arkadaşım..İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına..ebruşum ve ben bu topiğin dinazorları olarak drumak yok yola devam yani:))
zeynepcim canım demek doğum zamanı yaklaştı iyice..İnşallah sende sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına alırsın canım benim.darısı bizlere inşallah..dualarınızı eksik etmeyin bizdenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?