- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.001
tugba tebrik ederimmm çok sevindim canım allah tamamına erdirsin ama duyunuru yaptıktan sonra topige ugramamıssın yeni sayfa acıp bizleri unutma..:teytey:yaptım canım yaptım testi hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimdarısı senin ve tüm isteyenlerin başına rabbim sizede tez zamanda nasip etsiiiiiiiiiiiin canımmmmmmmmmmmm
leylim insallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve bu sefer saglıkla kucagına alırsın.benide benide ekleyin ama ben dördüncü gebelik için ugraşıyomm benide kabul ederseniz eklermisiniz
savarona senide tebrik ederim ne guzel iki tane hamile çıkardık bu ay darısı basımızainanamıyorum ....zeynep kızlar bende hamileyim test pozitif çıktı kızlar darısı başınıza..:lepi: tuğba seni de tebrik ederim cnm allah inşallah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin rabbim
btr igne fiyatları hakkında bilgi verirmisin yuksek tutuyor deniyor ama yuksek derken ne tutuyormesela ?? yada asılama ile toplam kac liraya mal olacak sana ??zeynep yeni adetim 17 ekim canımbenneyaptımki
bu arada 3. aşılamaya başladım sabahları iğne oluyorum.sositososito
umarım kurban bayramına hamiş girerim kızlar.:CüvCüv:a.s
raebzeh fazla kilo hormonları etkiledig iiçin kilo vermende fayda var . beden kitle indeksin 25 ve ustu ise kilon fazla sayılıyor diye biliyorum. boyun kaç onu yazmamıssın. ilk hamile kaldıgın zamanda evet bu kilolara yakınmıssın ama yas ilerledikce hormonlar da değisiyor. once kilo vermeye calıs en azından bir ay sonra dr takibine belki gidersin. ayrıca ssk anlasmalı ozel hast vs yokmu yakınında ? az para vererek takip yaptırabilecgin ?balcım inşallaaaah hamilesindir bizlere mutlu haberlerini verirsin hayırlısıyla inşallllaaaahh.zeynepcim benim yeni adet tarihim 20 ekim ..kızlar tekrar tedaviye başlasam mı başlamasam mı bilemiyorum.dr un ücreti, pahalı acaba kendi haline bıraksam hamile kalabilir miyim?önceleri dr adetin düzensiz ondan olmuyo demişti 6-7 aydır düzenli oluyorum anlamadığım şimdi neden olmuyo da illaki tedavi istiyo..acaba kilodan olabilir mi..kızımdan sonra baya kilo kaldı. nedersiniz kızlar.. bilgilerinize ihtiyacım var..
ah zeynepcim senle benziyor zamanlamalarımız. bir ay onde gidiyorsun benden su anda. benimde bu ay 14. ayım ve zaten klomenin yarattıgı kist yuzunden ikinci ayımda da dogum kontrol hapi içiyorum onumuzdeki ay tekrar tedavi baslanacak insalah hala dr da karar veremedim 6. dr um için yeni arastırma yaptım ve randevumu aldım :) bakalım bu dr hayırlı gelecekmiah be canım ben ilkini tedavisiz yaptım ama bak 2. için 15 aydır boşa kürek çektim..bende çok üzülüyom ama elden bişey gelmiyo...allahın takdiri ilahisi...kilonda kızına hamile kaldığındada çokmuş yani şimdikiyle arasında 4 kilo fark var ...yani 4 kilo hamişliğine engel olacağını sanmam..
sencer deren seninle aynı durumdaydım hatta daha vahimdim gecen sene temmuz ve agustosun ortalarına kadar surekli ikinciyi yapsakmı diye dusunerek geçirdik esimle ve oyle bir hal aldıkı yapalım diyoruz panikliyoruz nası bakarız bunca yıldan sonra agır gelir diye yapmayalım diyouz mutsuz oluyoruz yine istiyoruz çunku. yani boyle matem havasında yasadık sanki basimiza kotu bir olay gelmis gibi çok komik karar verme asamasında yani. megerbasımız ageleceği bilmiyormusuz is bizim kararımızla olmuyormus o kadar emindimki ilk ay yada en geç ikinci uçuncu ay hamile kalacagıma habire ne burcu olsa hangi ay yapsam modunda idim uzerinden 14 koca ay geçti ve hala hamile değilim tek tupum tıkanmıs spiral nedeni ile vs vs gezmedigim dr hastane kalmadı 14 ayda 6 dr a gittim. birsekilde begenmedim tam begendim dedim sonra bir falsosu oldu vs. yani kararda bitmiyor is umarım en kısa zamanda hamile kalırsınikinci çocuk kararı ne kadar zor alınıyormuş meğer,ilk çocuk cahilliğe denk geliyorya fazla düşünmeden oluvermişti.başımıza geleceklerden haberimiz yoktu tabi..şimdi herşeye sil baştan başlamak çok korkutuyor beni..uykusuz geceler gaz sancıları diş çıkartma nöbetleri ...bütün bunlara rağmen kararımız ikinci çocuktan yana ve ummalı bir çalışmanın ardından 1 ekimde yapacağım tahlili sabırsızlıkla bekliyoruz ben eşim ve oğlum......
benim bugün kırmızılarım geldiler saolsunlar hiç eksik olmuyolar...bidahaki tarihim 19 ekim umarım bu son olur.....
Sevgili gülyil genelde erkekler sadece çocuğun yapim aşamasina katkida bulunuyorlar.gerisi onlari pek ilgilendirmiyor.senin eşin hangi yönden istemiyor acaba??eğer sen çok istiyorsan onu hain planlarina alet edebilirsin kaza kurşunu mesela..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?