kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

sadece şunu kopyalayım dedim tamam ben özürünü görmemişim.. samimiyetine inandım senin. dargınlık olmasın burası destek dayanışma sitesi böyle mahalle kavgası yapmayalım dimisırnaşık şey

OYY OYYY OYYY... CANIM BENİM....BÜYÜK LAF ETMİŞSİN AMA .. RABBİM ÇOK BAĞIŞLAYICIDIR.. İNAN BUNA.. DARDA KALAN KULUNU ELBET GÖRÜR...BEN 9 YILDIR KORUNMUYORUM..
4. YILA GİRDİM YOĞUN TEDAVİ ALTINDAYIM HALA TIK YOK BEN HER AY DİBE VURUYORUM AMA Bİ ŞEKİLDE KK KIZLARININ YARDIMIYLA TEKRAR ÜMİTLENİYORUM.... HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN....RABBİM EN İYİSİNİ BİLİR....:a015:

kızlar bugünle beraber adetimi iki gündür geçiyorum heyecanla bekliyorum adet ağrılarımda geçti heyecanla bekliyorum bakalım ne olacak hafif mide bulantısı ve üşüme var çarşambaya kadar olmazsam kan testi yapıcam çarşambayı bekliyecem inşallah hamileyimdir kızlar

dedim ya canım. hem büyük hemde salakça bir laf etmişim. Ama bende inançla Rabbime sığınıyorum. İnşallah dualarımı duyar ve kabul eder. İnsanlar neler yapıyor, neler diyor ama genede Rabbim her isteklerine cevap veriyor. karşılatırmada yapmak istemiyorum ve yapmıyorum da ama insan dibe vurdukça hataları daha çok gözüne batıyor.

senin bir tane var mı yoksa hiç mi yok? Ama ne fark ederki Rabbim sana da en kısa zamanda gönlünden geçeni kucağına versin inşallah.

merhaba zeliş82 umarım hamilesindir allah gönlüne göre versin .

AMİN TATLIM... İNŞALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN RABBİM...
ALLAHIM BANA BİR KIZ NASİB ETTİ ÇOK ŞÜKÜR....
İNŞALLAH BİR DE KARDEŞ NASİB EDECEK EN BÜYÜK İSTEĞİMİZ HAYIRLISIYLA BU ŞU ANDA...RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN İNŞALLAH...a.s.

AYYYY İŞALLAH CANIM YA ... DUALARIM SENİN İÇİN CANIM BENİM....
VER ARTIK BİZE O MÜJDEYİ YA .......a.s.

Rabbim kızını sana bağışlasın. peki olmamasının nedenine ne diyolar hürrem? ne gibi sebepler var? hangi tedavileri gördün veya halen görmektesin? bir de yaşın kaç? çok mu oldu ne?

AYYYY İŞALLAH CANIM YA ... DUALARIM SENİN İÇİN CANIM BENİM....
VER ARTIK BİZE O MÜJDEYİ YA .......a.s.

CANIM HÜRREMİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BİLİYOSUN ÖNCEKİ AYLARDADA GEÇMİŞTİM GÜNÜMÜ VE HÜSRANA UĞRAMIŞTIM İNŞALLAH BU AY ÖYLE OLMAZ İNŞALLAH SENİNDE MÜJDELİ HABERLERİNİ ALIRIZ ALLAH BÜYÜKTÜR CANIM...........Şeniz

Zeliş 82......................17 Mayıs
Beren35......................19 Mayıs
Mira...........................29 Mayıs
Gülen yüz....................1 Haziran
Esrako.........................1 Haziran
funda72.......................3 Haziran
heja............................7 Haziran
Dermanz.....................8 Haziran
Armağanım..................9 Haziran
Hürrem.......................12 Haziran
zynp.ZEYNEP.............15 Haziran

hürremcim canım benim ...ekledin seni bakarsın bu liste bizlere uğur getirirde hepimiz hamiş çıkarız...çünkü burda bizi en iyi anlayan yine bizleriz...a.s.

Rabbim kızını sana bağışlasın. peki olmamasının nedenine ne diyolar hürrem? ne gibi sebepler var? hangi tedavileri gördün veya halen görmektesin? bir de yaşın kaç? çok mu oldu ne?

AMİN TATLIM AMİINNN...
VALLA TAM OLARAK BİŞİ DEMİYORLAR ASLINDA .... benim fsh yüksek... bu yüzden olmuyor bebeğim...dr larda % 5 gibi bi şans verdiler bana....tüp bbek tede % 8 in altındaymış şansım...bu yüzden deneme yapmıcaz.. aşılamalarda tutmadı...diğer tedavilerde başarısız oldu... yani anlıcan dr lar hiç acımadan benim yüzüme .. bebeğin olursa MUCİZE olur dedi .. ve bunu sadece 1 dr da sölemedi... ben şu anda gittiğim dr ların sayısını bile unuttum....ve tedaviyi artık bıraktım bu ay ....:çok üzgünüm:

NEDEMEK TATLIM... BİŞİ DİİL...
GEÇEN AY BİŞİ YAŞANDI .. OLABİLİR .. BU AYDA YAŞANACAK DEMEK DEĞİL BU DİMİ TATLIM... BU AY HAMİŞ KALICAN LİSTEDEN İLK HAMİŞ HABERİ OLACAKSIN VE BİZEDE HAYIRLISIYLA YOLU AÇICAKSIN CAN ARKADAŞIM..İŞALLAH...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…