- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.021
esrako canım boyum 1.65.ben ilçede oturuyorum yani ilçede sadece devlet hastanesi var.dr uma tedavi için devamlı ile gitmem lazım .bilemiyorum olmazsa biraz kendi halince deneyeyim diyorum.ocakta yeni hastane açılıyo belki vede inşallaaah iyi bir kadın doğumcu gelirde onunla yeni tedaviyi başlatırım..dua edin kızlar..
gulyıl bene simi ikna etmek için bir ay kadar ugrastım arkadasalrım aile de destek verdi esimin ablası vs de benden yana destek verdiler. esim asla istemedgi gibi konuyu acınca ben suratın asıp konusmak istemiyorum bunu diyordu o kadar diyim sana çunku kendisi çok pipirikli bir insan oglumun buyumesinde benden çok emegi vardır belki hasta olur oglum uyumaz basında bekle r dk bası ates olcer vs boyle oluncada çok yıpranıyor çocuk buyuturken ondanda istemiyor. gece ık dese oglum beubekken esim benden evel kosardı :) e boyle bir baba varken bende ikiniciyi istemekle haklıyım tabi :) ama iste gel gor ki 14 ay oldu ilki ilk ay olmustu simdi olmuyor.sizler ne güzel uğraşıyorsunuz, ikinciler olsun diye, bende çok istiyorum, fakat eşim istemiyor, sizlerin eşleri nasıl karar verdi, bir türlü ikna olmuyor, bu yüzden moralim çok bozuk, oğlumun tek büyümesini istemiyorum,
ya onları bende dusunmuyor değilim bir ara tek çocuk etrafta yaygıın sınıfında okulda bile hani yanlızlık hissetmez çogu kisi tek çocuk olak diyordum bu ara sınıfta tum veliler hamile sanki herkes ikinciler idoguruyor yani herkesne dusunuyorda yapıyor hepsi çok zengin değiller ya ne bilim allah rızkını da verir seklinde cahilce dusunmuyorum ama normal ile iyi arası bir gelirimiz var yapmamızda sakınca yok diye dusunuyorum ama yinede entiselerim ar gelecek kaygısı vs.doğduktan sonrasını düşünüyor, onun okulu var, bakalım iş bulabilecek mi, deyip duruyor, aslında rahatının bozulmasından korkuyor,
mavili sag tup un tıkalı diyemi dıs gebelik olmussun ? dıs gebelikte mi tupun tıkandı anlatırmısnı?merhaba arkadaslar benıde lısteye ekleyın cukı bende son 1 senedır ugrasıyorum ıkıncı ıcın ama yok 10 ay once bır dıs gebelık gecırdım sag tupum kapalı cıktı rahım fılmınde bu ayda bısı yoksa obur ay ılaca baslıcam hayırkısı artık son regl tarıhım 31 agustos:Saruboceq:
ah sencer insalah bende kızım olsun çok istioyum ama once hayırlısı olsun demeyi ihmal etmemavili aynı durumdayız benim oğlumda 5.5 yaşında bende, bir de kızım olsun diye uğraşıyorum.çalışmalar devam ediyor...1 ekimde durumum kesinleşir işallah bekliyorum..aslında çok yanlış bir zaman seçtik ama neyse hayırlısı çünkü bebek doğduğunda oğlum birinci sınıfa başlıyacak yandım ben dersleriylemi ilgilenicem bebeklemi((
kızlar selam
pazar günü 3,cü ve son kez aşılamam olucak.umarım bu sefer başarılı olur tedavi.oğlum nerdeyse askerlik çağına gelecek karedş beklerken.sositososito
esrako, dediklerin çok doğru, benim eşimde aynen senin eşin gibi, oğlumla o ilgilendi, anaokulu işyerinin arkasındaydı, hasta olduğunda o doktora götürdü, biraz daha dil dökeyim,
kızlar selam
pazar günü 3,cü ve son kez aşılamam olucak.umarım bu sefer başarılı olur tedavi.oğlum nerdeyse askerlik çağına gelecek karedş beklerken.sositososito
ilk çocuklar cahilliğe denk geliyor heralde hemen oluvermişti oğlum..ne adet hesapladık ne yumurtlama hesapladık pat diye oldu hiç anlamamıştık...şimdi ise ikinci çocuk kararını verirken o kadar çok düşünüyorum ki düşünmekten yoruldum yani..karar aşamasında bu kadar zorlanmamın nedeni ise başıma gelecekleri biliyor olmam.herşeye sil baştan başlamak çok zor .uykusuz geceler gaz sancıları aşılar diş sancıları..aman allahım..artı bir de büyük çocuğun dertleri..hayatımın en zor kararı ikinci çocuk kararı diye düşünüyorum..ve asla geri dönüşü olmayan ömür boyu sürecek bir karar..ben bu kararı verene kadar torun torbaya karışmaktan korkup , bu ay ummalı çalışmalara başladım şimdi 1 ekimi bekliyorum eğer gebelik yoksa her an ikinci çocuktan vazgeçebilirim.wınks cım bende senın gıbı 6 sene dusundum hatta bıdahamı cocuk asla bıle dedım ama sımdı cok pişmanım ...oglum 7 yasında ve yanlız, herkez kardes yapıyo . karar verene kadar pekde ısteklı degıldım ama sımdı öluyorum resmen... kendını kardessız bır dusun sonra kararını ver derım ben duaların ıcın sagol Allah kabul eder ıns.:Saruboceq:
benimde oğlum 5.5 yaşında şimdiye kadar hep korunduk ..bu ay ilk denememizdi fakat başarısızlıkla sonuçlandı..acaba bu kadar ara verince benimde tedavilik bir durumummu oluştu anlayamıyorum şimdilikmerhaba kızlar benide listenize alırmısınız?bizde bir senedir ikinci bebek için uğraşıyoruz.bir tane kızım var 6 yaşında allaha emanet.bende 5 sene boyunca hap kullandım bırakalı 1 sene oldu tüm tahliller yapıldı sebep yok.sebepsizinfertilte deniyor.20ekimde hastalanmam lazım eğer bu ayda olmaz kasımda inşallah aşılamaya geçicez.allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba kızlar benide listenize alırmısınız?bizde bir senedir ikinci bebek için uğraşıyoruz.bir tane kızım var 6 yaşında allaha emanet.bende 5 sene boyunca hap kullandım bırakalı 1 sene oldu tüm tahliller yapıldı sebep yok.sebepsizinfertilte deniyor.20ekimde hastalanmam lazım eğer bu ayda olmaz kasımda inşallah aşılamaya geçicez.allah hepimizin yardımcısı olsun.
benimde oğlum 5.5 yaşında şimdiye kadar hep korunduk ..bu ay ilk denememizdi fakat başarısızlıkla sonuçlandı..acaba bu kadar ara verince benimde tedavilik bir durumummu oluştu anlayamıyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?