F
ffigen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.241
ben kırmızılara büründüm hüüüüüüüüüüüüüüüü
ben kırmızılara büründüm hüüüüüüüüüüüüüüüü
Kirmizi karti bugün gördüm...ve çalişmalara ara vermeyi düşünüyorum ...çok strese girdim çünkü acaba hamilemiyim diye kendimi sürekli dinliyordum ve hamileyimdir diye herhangi bir ağri kesici filan da içemedim acayip oldum ben yaa
iyi akşamlar kızlar nasılsınız zeynepcim gerçi benim listede adet tarihim 21 ekim yazıyor ama bu tarihim son üç aydır 28 günde bir adet gördüğüm için ben normalde 30 günde bir adet görürüm yani 24 ekime kadar yolu var inşallah olmam ama çok sancım var allahtan hayırlısı artık sanırım sen adet oldun canım sağlık olsun umarım bir dahaki aya hamiş kalırsın :1hug:
selam kızlar..yeni adet tarihim 15 kasım eklerseniz sevinirim..
herkese selammm
ptesi gunu laproskopi histeroskopi oldum
tıkalı tek tupum hala tıkalı acılabilcek konumda değildi zaten ama digerine bakmaktı amac bakıldı herhangib ir sorun yokmus digerinde çoksukur
su an yine dogal yoldan tek tuple beklemeye devam seklindeyim
bu aytarih vermiyorum çunku yumurtlama gunlerim su gunler ve bana iliskiyasak ameliyatlı oldugum için
kasım için tarıh vericem insalah
hamilemiz yokyeni galiba
slm kıslar ümitlenmek istemiyorum ama aslında ayın 23 de adet günümdü yani dün 25 ne kadar vakit koydum olmassam fazladan iki gün dayanamadım ve bugün test yaptım +pozitif yarın sabah bi tane daha test yapacağım ve bu testide yapmıcaktım ama kızımda olduğu gibi bundada aynı belirtileri yaşıyorum aşırı üşüme ve gözlerim çok fena batıyo göğüslerim adet olacakmışım gibi şiş ve hafif gripli gibiyim bakalım hakkımda hayırlısı olsun allahım isteyen herkese tekrar aynı duyguları sevinci yaşatsın...:1hug:a.s. yarın sabah tekrarlıcam testi inşallah yine pozitif çıkar...:1rolleyes:
dilara öncelikle tebrik ederim seni allah kucagına almayı nasip etsin
evet kızlar bugünkü kontrolümde 3 tane yumurtam oldugunu ögrendim 19 13 8 mm olmuşlar ben 1 tane diye üzülüyordum akşam çatlatma ignemi olucam pazar günü sabah aşılamam olucak bütün hazırlıkları yaptırdım şimdi dualarınıza ihtiyacım var inşallah tutar çünki son tedavim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?