- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
evet aynen kablosuz yapıyorsun. "send epub to kindle" adresine girdiğinde mail adresini giriyorsun ve bilgisayarındaki kitabı oraya sürüklüyorsun sadece,m o da çeviriyor işte. kindle'ını da açtığında wifi ye bağlıysa hooop kindle'ına yüklenmiş oluyor otomatik.
çevirme işlemini yapabiliyorum dediğin siteden ama kablosuz göndermeyi başaramadım. göndermek için girdiğin adres @kindle.com mu? yoksa normal hotmail.com lu adres mi? mi accounta giriş yapabildiğim adres hotmail.com l adresim. kindle.comlu adresi oluşturmayı nerden yapacağımı bulamadım
@kinle.com adresini nasıl oluşturuyoruz onla mı alakalı bilmiyorum. kindle içinde mi account hesabı var sadece. ona da @hotmail.com ile biten mail adresimle giriş yapıyorum. kitap gönder dediğimde mailime geliyor kitap fakat kindle a gitmiyor. beceremedim yani o kısmı. ama satırlardaki kaymalar o kitapla alakalı imiş sanırım dediğiniz gibi. başka kitaplar çevirip kablo ile kindle a attım sorun yok, karakter büyültsem de kayma olmuyor. bir tek o kitapta var kayma sorunu. demekki ilk hali problemli.
mailime göndermeyi başarıyorum, iphone daki kindle uygulamasına göndermeyi başarıyorum bir kindle ın kendisine gitmiyor. ama kindle da girdiğim adres hotmail olan adres
account hesabını açınca no data diyor başka bişey demiyor