Tedavi olması gerekiyor kardeşinizin. Çok kötü bir haldedir. Keşke kocan haklı demeseydiniz, o şimdi zaten iyi değilMerhaba benim kız kardeşim 4 yıl önce evlendi maddi sorunları vardı ve takılarının hepsi satıp eşine verdi düşük yaptı hastaneye bile yüzüğünü satıp öyle gitti... Bende ona maddi durumu düzelmeden çocuk yapma dedim ama o beni dinlemedi Allahı fakirlikle korkup çocuk yapmaktan vazgeçmeyin dediğini söyledi ve bir çocuk yaptı... Panik atak kaygı bozukluğu gibi rahatsızlıkları vardı ilaçlarını bıraktı ailevi sorunlar yaşadı hastalığı nüksetti ilaçları bıraktı emzirmeye bıraktı tekrar hamile kaldı yine bir çocuk yaptı maddi durumları düzeldi eşi iyi bir iş buldu hala o işte çalışıyor ama gece çalıştığı için çocuklarla ilgilenmiyor kardeşim 2 gün 2 gece uyumamış bu yüzden eşine biraz bana yardımcı ol işe gitme bu akşam demiş ama eşi kardeşime bağırıp çağırıp hakaret etmiş kardeşimde kendimi öldürürüm diye korkutmuş sonra eşi kardeşime vurmuş kardeşimde alıp başımı gidicem çocuklarda sende kalsın ben başkasını bulup evlenirim demiş... Bende kardeşime suç sende tedavi olmadan çocuk yaptın ne diye tutamadın kendini olan çocuklara oluyor dedim... Kardeşimde bana çocuklarımla ne alıp veremediğin var diye küstü konuşmuyor... Evlenicem dediği içinde eşin haklı dedim erkek adama öyle söylenir mi ben kocama söylesem oda bana vurur dedim... Sizce kim suçlu??
Bende öyle söyledim tedavinin asla bitmeyeceğini yaşının ilerleyip menapoza gireceğini çocuk yapmasının zorlaşacağını yine olsa yine yapacağını söylediTedavi olması gerekiyor kardeşinizin. Çok kötü bir haldedir. Keşke kocan haklı demeseydiniz, o şimdi zaten iyi değil
Olsn yine birşekilde anne olmuş. Tedavi sonrası daha zor olurdu. İyi çocuklara bir zarar vermedi yada kaygı bozukluğuyla vereceğimi düşünüp daha kötüleşmedi. Allah yardımcısı olsun. Çok zor bir hastalıkBende öyle söyledim tedavinin asla bitmeyeceğini yaşının ilerleyip menapoza gireceğini çocuk yapmasının zorlaşacağını yine olsa yine yapacağını söyledi
Hamilelikte gebelik şekeri çıktı 37 haftalıkken suyu geldi devletten başka hastanede bakan olmadı devlette 1 gün 1 gece suni sancı verdiler.. Doğum sırasında bebek enfeksiyon kapmış yoğun bakıma yatırdılar suni sancı sırasında bebeğin kalbi duracak olmuş bebek yoğun bakım da diye 1 gün sonra tek başına bebekle birlikte çıkmak istiyorum diye imza atıp 10 gün hastanede beraber kaldı... İyice psikolojisi bozulduOlsn yine birşekilde anne olmuş. Tedavi sonrası daha zor olurdu. İyi çocuklara bir zarar vermedi yada kaygı bozukluğuyla vereceğimi düşünüp daha kötüleşmedi. Allah yardımcısı olsun. Çok zor bir hastalık
2. Bebeği yaptı gebelik şekeri yüzünden bebeğin kalbinde delik çıktı. Yapmasaydı çocuk niye yapıyor çocuklarını seviyormuş da çocuklar onu hayata bağlıyor muşKendimi öldürürüm diyen bir insanın saglikli dusunebildigini sanmiyorum.Bu arada ne olursa olsun şiddet olmamalı bu adamı haklı çıkarmazMune abla bdv konusu yanlis yere acilmis
2. Bebeği yaptı gebelik şekeri yüzünden bebeğin kalbinde delik çıktı. Yapmasaydı çocuk niye yapıyor çocuklarını seviyormuş da çocuklar onu hayata bağlıyor muş
Aslında öldürmek için değil eşini korkutmak istemiş artık eşide korkup vurmuş demekKendimi öldürürüm diyen bir insanın saglikli dusunebildigini sanmiyorum.Bu arada ne olursa olsun şiddet olmamalı bu adamı haklı çıkarmazMune abla bdv konusu yanlis yere acilmis
Eşine boşanmak istediğini söylemiş eşine çocukları alamazsın istediğini yapabilirsin çocukları asla görmeyeceksin demişYine olsa yine yapacak da çocukları bırakır giderim demiş kimse sahiplenmeyeceği çocuğu bulmasın o zaman.
Yani daha doğrusu eşi çocuklarını göstermemek tehdid edince oda böyle söylemişEşine boşanmak istediğini söylemiş eşine çocukları alamazsın istediğini yapabilirsin çocukları asla görmeyeceksin demiş
Özür dilerim acemilikten olduYanlış yere konu acmissiniz.
Erkek adam kadına el kaldırmaz. Demek ki erkek adam değilmiş. Hiçbir kadın ne derse desin dayağı haketmez. Böyle laf edersem ben de dayak yerim dşye düşünen kadın da kendini asla koruyamaz. Bu konudaki herkes suçlu. Siz de dahil.Merhaba benim kız kardeşim 4 yıl önce evlendi maddi sorunları vardı ve takılarının hepsi satıp eşine verdi düşük yaptı hastaneye bile yüzüğünü satıp öyle gitti... Bende ona maddi durumu düzelmeden çocuk yapma dedim ama o beni dinlemedi Allahı fakirlikle korkup çocuk yapmaktan vazgeçmeyin dediğini söyledi ve bir çocuk yaptı... Panik atak kaygı bozukluğu gibi rahatsızlıkları vardı ilaçlarını bıraktı ailevi sorunlar yaşadı hastalığı nüksetti ilaçları bıraktı emzirmeye bıraktı tekrar hamile kaldı yine bir çocuk yaptı maddi durumları düzeldi eşi iyi bir iş buldu hala o işte çalışıyor ama gece çalıştığı için çocuklarla ilgilenmiyor kardeşim 2 gün 2 gece uyumamış bu yüzden eşine biraz bana yardımcı ol işe gitme bu akşam demiş ama eşi kardeşime bağırıp çağırıp hakaret etmiş kardeşimde kendimi öldürürüm diye korkutmuş sonra eşi kardeşime vurmuş kardeşimde alıp başımı gidicem çocuklarda sende kalsın ben başkasını bulup evlenirim demiş... Bende kardeşime suç sende tedavi olmadan çocuk yaptın ne diye tutamadın kendini olan çocuklara oluyor dedim... Kardeşimde bana çocuklarımla ne alıp veremediğin var diye küstü konuşmuyor... Evlenicem dediği içinde eşin haklı dedim erkek adama öyle söylenir mi ben kocama söylesem oda bana vurur dedim... Sizce kim suçlu??
Hakli yani kocası kadin evlenicme deyince vurabilir böyle düşünüyorsanız kiz kardeşinde önce kiz tedavi olmalisinizEvlenicem dediği içinde eşin haklı dedim erkek adama öyle söylenir mi ben kocama söylesem oda bana vurur dedim... Sizce kim suçlu??
2 gün 2 gece uyumamış bu gece yardımcı ol işi bırak demiş eşi çalışmasına izin vermiyorİkisi de haksiz. Ama bunun ne onemi var su anda?
Kadin cocuk baksin diye kocasina bugun ise gitme diyor,bu nasil mantik? Evdesin iste bak cocuga. Calissaydin da sen de ciksaydin evden madem.
Adam da kalkip siddet uyguluyor.
kadin diyor ki baskasini bulur evlenirim
Ben olsam git evlen ulan derdim. Hic elimi de surmezdim,dovup de haksiz cikmazdim.
Umarim bosanirlar da cocuklari kurtulur bu rezil aileden
Özür dilerim acemilikten oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?