Kır kardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 gün 2 gece uyumamış bu gece yardımcı ol işi bırak demiş eşi çalışmasına izin vermiyor
Esi calismasina izin vermiyor diye adama ise gitme gel cocuk bak denmez. Ben gidiyorum is buluyorum calisacagim denilir. Ne konuda israr etmesi gerektigini bilmiyor kardesiniz

Evlenicem dediği içinde eşin haklı dedim erkek adama öyle söylenir mi ben kocama söylesem oda bana vurur dedim... Sizce kim suçlu??
Sizin gibi kardeşi Allah düsmanimin basına vermesin. Öyle bir yazmissiniz ki sanki kardesiniz cocukları tek başına yapmış. Eşinin hiç suçu yok.

Yorgun olduğu için 1 gece izin al demiş işi bırak dememiş ki
Sizce mantikli mi yorgunum ise gitme izin al demek? Adamin kendi isi olsa hadi gitmesin. El isinde calisan biri karim yorgun dese sizce izin alabilir mi arkadasim bi sacmalamayin ya?

Kardeşiniz tedavi olmalı ve evet çocuk yapmakla hata etmiş .Ama kocaya öyle denir mi ,vurur tabi tarzı bı cumle de çok yanlış .Hiç bir erkek bir kadına şiddet uygulama konusunda haklı olamaz .

Alıntı kısmını silebilir misin rica etsem

[QUOTE="Elimec27, post: Doğum sırasında bebek enfeksiyon kapmış yoğun bakıma yatırdılar suni sancı sırasında bebeğin kalbi duracak olmuş bebek yoğun ra tek başına bebekle birlikte çıkmak istiyorum diye imza atıp 10 gün hastanede beraber kaldı... İyice psikolojisi bozuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…