- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
KatılıyorumBence milletçe dengemizi yitirdik.
Asiye olayında veya cocuklara köpek saldırısı olaylarında çocuğu suclayanlar gibi ve horoz otuyor diye komsusunu sikayet edenler gibi uc noktalarda yaşıyoruz.
Yoo hicte almiyorlar. Eskosehir sokak hayvanlari konusunda gayet basarili.Alsalar bile kupesiz kopekse asilayip kupeleyip birde ahsap ev yapip geri koyuyorlar. Sizin gibi hayvan dusmanlarini kac defa sikayet ettim. Ve hatta sistematik atan bir komsuma ceza bile kestiler. Simdi uzaktan bakip bakip kuduruyor bisey yapamadigindan. Sizde kudurun..yer eskişehir, gelip alıyorlar
evet gurur duyuyorum
pislik icinde yasamak zorunda degilim
Yoo hicte almiyorlar. Eskosehir sokak hayvanlari konusunda gayet basarili.Alsalar bile kupesiz kopekse asilayip kupeleyip birde ahsap ev yapip geri koyuyorlar. Sizin gibi hayvan dusmanlarini kac defa sikayet ettim. Ve hatta sistematik atan bir komsuma ceza bile kestiler. Simdi uzaktan bakip bakip kuduruyor bisey yapamadigindan. Sizde kudurun..
Kesinlikle oyle. Bu bir rant belediyeler icin artik.Ben belediye personeliyim tam tersi çok dikkatlice hareket ediyorlar hele ki kediler konusunda çünkü ufacık hayvanın uğruna bir sürü düşman edinmek siyasi sorun yaşamak istemezler istemiyorlar.
Evinizden memnun degilseniz tasinin, ama oyle hayvan dusmani heryerde var. Gittiğiniz yerde de olacaktir. Sirf bu sebepten tasinilmaz.Herkese merhabalar eskiden aktif olarak formdaydim fakat tüm bilgilerimi unuttum tekrar üyelik aldım. İstanbul'da yaşıyorum evliyim çocuğum yok 4 yıldır şuan yaşadığımız daire de oturuyoruz eksi bir ve güneş almıyor 800 lira kira veriyoruz buraya taşınma niyetindeyiz fakat benim okul sürecim devam ediyor 6 ay sonra okulum bitiyor şuan örgün okuyorum bugün komşularımızla bitmek tükenmek bilmeyen kavgalarımizdan birini daha yaşadık kimseye rahatsızlık vermeden kedi bakıyorum fakat kedilerimden birinin en büyük hobisi apartmanda gezmek hiç bir yere pislemiyor sadece binen olursa onunla birlikte asansöre binip yukarı katlara çıkıyor sonra tekrar merdivenden iniyor bu esnada da sürekli miyavliyor insanlarla konuşmaya çalışıyor bugün apartmandan bir erkek komşumuz üzerime yürüdü bende ona tepki gösterdim kedimin apartmanda gezmesinden rahatsızlık duyduğunu belirtti elimden geldiğince engel olmaya çalıştığımi fakat bir şekilde yinede kaçtığını söyledim buna rağmen tartışma büyüdü internete bir ilan gördük bir artı bir daire 2000 TL balkonu da var ev güneş alıyor gelirimiz asgari ücret kafamız çok karıştı eğer oraya gidersek kedilerimiz bahçede oynayabilir hatta onlara bir kedi evi dahi yapabiliriz hayvanların sevildiği bir mahalle de bulduğumuz ev sizlerden tavsiye istiyorum hanımlar siz olsanız taşınır mıydınız geliriniz asgari ücret ve kira 2000 TL hepinize teşekkür ederim
Çünkü biz daha insanlara nasıl davranacağımızı bilmiyoruz ki, hayvanlara davranışı bilelim.Bence milletçe dengemizi yitirdik.
Asiye olayında veya cocuklara köpek saldırısı olaylarında çocuğu suclayanlar gibi ve horoz otuyor diye komsusunu sikayet edenler gibi uc noktalarda yaşıyoruz.
Yaaaa kıyamamÇünkü biz daha insanlara nasıl davranacağımızı bilmiyoruz ki, hayvanlara davranışı bilelim.
Kendimizden başka bir canlıya saygımız yok umurumuzda da değil, çocuklara ya da erişkinlere olan saldırılarda suç ne saldırıya uğrayanda ne de saldıran hayvanda, onları sahiplenip saldırgan yetiştirenler suçlu.
Pitbull ve benzeri ırkları sahiplenen sevgi şefkat dolu insanlar müstesna, genelde bu hayvancıkları sahiplenenler şiddete meyilli tipler, zavallı hayvancıkları agresif yetiştiriyorlar.
Saldırgan yetiştirilen hayvan ister istemez herkese zarar veriyor, hayvanlarda insanlar gibidir kimin elinde yetiştiğiniz önemlidir, ruh hastası birinin elinde yetiştiyseniz her şeyi herkesi tehlike olarak görürsünüz.
Hayvanların bu istemsiz saldırıları yüzünden resmen sahipleri değil hayvanlar cezalandırıldı, bazı ırk yasaklı listesine girdi ve bir takım önlemler alınması istendi, köpeklerini gerçekten sevenler borca girdi yine de yapılması gerekenleri yaptı ama diğerleri zavallıları ücra köşelere attı.
Ayrıca bu agresif ruh hastası insanlar yüzünden toplumun bir kısmı köpekleri insanlara zarar veren vahşi canlılar gibi görüp toplu katliamlara başladı.
Zaten pek sevilmeyen köpeklerin yaşam hakları, baktıkları hayvanları vahşi yetiştirip insanlara saldırması için komut verenler yüzünden hepten yok oldu.
Dobermanı herkes bilir değil mi? Dobermanlar doğduklarında uzun kuyruklu düşük kulaklıdır ama insanoğlu onları o sevimli halleriyle kabul edemediklerinden kulakların sarkan kısmını kestirip dik durmaları için sertleştirici aparatlar kullanırlar, kuyruğu da kesilir çünkü bu işlemler hayvana sert bir görüntü kazandırır ayrıca bu tip işlemler hayvanın kişiliğini de etkiler, bunun böyle olduğuna dair araştırmalar olduğundan bazı ülkelerde kulak ve kuyruklara yapılan cerrahi operasyonlar yasaklanmıştır.
Orijinal doberman:
Eki Görüntüle 2993008 Eki Görüntüle 2993007
Operasyon geçirmiş doberman:
Eki Görüntüle 2993009
Eki Görüntüle 2993010
Hayvanların bazıları karakter olarak agresif olabilir aynı biz insanlar gibi, kimimiz sakin, kimimiz sinirli mizaca sahibiz ama bugün yasaklı diye anılan ırkların dahi mizacını bozup onları saldırganlaştıran insanoğlunun ta kendisidir.
Onlara sevmeyi değil saldırmayı öğreterek, kulaklarını kuyruklarını keserek, itaat etmiyor diye döverek sözde hayvanseverlik adı altında ama aslında içimizdeki şiddet eğilimini tatmin etmek için olmadıkları bir karaktere büründürürüz.
Sonra biz aklanırız olan bu garibanlara ve saldırdıkları insanlara olur.
Bu hayvanlar yasaklanmak yerine, evcil sahiplenme ehliyeti diye bir şeyin çıkarılması daha iyi olurdu, herkes her ırkı elini kolunu sallayarak sahiplenememeliydi zira bu saldırgan insanların hayvanseverliği söz konusu dahi değil, onlar pitbull, dogo gibi ırkları hayvanseverlikten sahiplenmiyor şiddet dürtüleri ve tek başlarına beceremedikleri çevreye korku salma duygusunu köpekler üzerinden tatmin ediyorlar.
İspanya turundayken ordan bir tanıdık kedi sahiplenme süreçlerini anlatmıştı, kendi yaşadığı yerde belediyeye evraklarınla gidip başvuru yapıyormuşsun maaşın evin vs , seni gelip inceliyorlarmış sonra barınaktan bir kediyi alıyorsun ardından yine gelip kontrol ediyorlar. ama bununla da kalmıyor hayvanın veteriner kontrolleri ve aşıları sistemsel kayıtlıymış, yaptırmazsan ya da ihmal edersen yine geliyolarmış.Çünkü biz daha insanlara nasıl davranacağımızı bilmiyoruz ki, hayvanlara davranışı bilelim.
Kendimizden başka bir canlıya saygımız yok umurumuzda da değil, çocuklara ya da erişkinlere olan saldırılarda suç ne saldırıya uğrayanda ne de saldıran hayvanda, onları sahiplenip saldırgan yetiştirenler suçlu.
Pitbull ve benzeri ırkları sahiplenen sevgi şefkat dolu insanlar müstesna, genelde bu hayvancıkları sahiplenenler şiddete meyilli tipler, zavallı hayvancıkları agresif yetiştiriyorlar.
Saldırgan yetiştirilen hayvan ister istemez herkese zarar veriyor, hayvanlarda insanlar gibidir kimin elinde yetiştiğiniz önemlidir, ruh hastası birinin elinde yetiştiyseniz her şeyi herkesi tehlike olarak görürsünüz.
Hayvanların bu istemsiz saldırıları yüzünden resmen sahipleri değil hayvanlar cezalandırıldı, bazı ırk yasaklı listesine girdi ve bir takım önlemler alınması istendi, köpeklerini gerçekten sevenler borca girdi yine de yapılması gerekenleri yaptı ama diğerleri zavallıları ücra köşelere attı.
Ayrıca bu agresif ruh hastası insanlar yüzünden toplumun bir kısmı köpekleri insanlara zarar veren vahşi canlılar gibi görüp toplu katliamlara başladı.
Zaten pek sevilmeyen köpeklerin yaşam hakları, baktıkları hayvanları vahşi yetiştirip insanlara saldırması için komut verenler yüzünden hepten yok oldu.
Dobermanı herkes bilir değil mi? Dobermanlar doğduklarında uzun kuyruklu düşük kulaklıdır ama insanoğlu onları o sevimli halleriyle kabul edemediklerinden kulakların sarkan kısmını kestirip dik durmaları için sertleştirici aparatlar kullanırlar, kuyruğu da kesilir çünkü bu işlemler hayvana sert bir görüntü kazandırır ayrıca bu tip işlemler hayvanın kişiliğini de etkiler, bunun böyle olduğuna dair araştırmalar olduğundan bazı ülkelerde kulak ve kuyruklara yapılan cerrahi operasyonlar yasaklanmıştır.
Orijinal doberman:
Eki Görüntüle 2993008 Eki Görüntüle 2993007
Operasyon geçirmiş doberman:
Eki Görüntüle 2993009
Eki Görüntüle 2993010
Hayvanların bazıları karakter olarak agresif olabilir aynı biz insanlar gibi, kimimiz sakin, kimimiz sinirli mizaca sahibiz ama bugün yasaklı diye anılan ırkların dahi mizacını bozup onları saldırganlaştıran insanoğlunun ta kendisidir.
Onlara sevmeyi değil saldırmayı öğreterek, kulaklarını kuyruklarını keserek, itaat etmiyor diye döverek sözde hayvanseverlik adı altında ama aslında içimizdeki şiddet eğilimini tatmin etmek için olmadıkları bir karaktere büründürürüz.
Sonra biz aklanırız olan bu garibanlara ve saldırdıkları insanlara olur.
Bu hayvanlar yasaklanmak yerine, evcil sahiplenme ehliyeti diye bir şeyin çıkarılması daha iyi olurdu, herkes her ırkı elini kolunu sallayarak sahiplenememeliydi zira bu saldırgan insanların hayvanseverliği söz konusu dahi değil, onlar pitbull, dogo gibi ırkları hayvanseverlikten sahiplenmiyor şiddet dürtüleri ve tek başlarına beceremedikleri çevreye korku salma duygusunu köpekler üzerinden tatmin ediyorlar.
O da mutsuz olmuş o halinden önceki bakışları kalmamış zavallınınYaaaa kıyamamiçim sızladı ne kadar sevimliymiş -hayvan oğlu hayvanlar- yavrucağı ne hale getirmiş ben nöbetli calısmıyor ve bahceli evde yasıyor olsam bahcemi köpeklerle doldururdum o kadar cok seviyorum ki
Keşke burada da aynı sistem olsa, doğayı ve hayvanları sevmek, tüm canlıların yaşam hakkına saygı duymak insani görevimiz aslında, korkuyor olmayı vb ayrı tutuyorum zira onun da müsebbibi yine insandır, küçük çocukları yerinde durmadıklarında, yemek yemediklerinde kedi-köpekle korkutmanın sonucudur çoğu hayvan fobisi.İspanya turundayken ordan bir tanıdık kedi sahiplenme süreçlerini anlatmıştı, kendi yaşadığı yerde belediyeye evraklarınla gidip başvuru yapıyormuşsun maaşın evin vs , seni gelip inceliyorlarmış sonra barınaktan bir kediyi alıyorsun ardından yine gelip kontrol ediyorlar. ama bununla da kalmıyor hayvanın veteriner kontrolleri ve aşıları sistemsel kayıtlıymış, yaptırmazsan ya da ihmal edersen yine geliyolarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?