valla ben sadece büyük sokak köpeklerinden ve sahiplerinin kontrol altına almadığı gene büyük köpeklerden korkuyorum ürküyorum elimde değil.kediye ise pistt desem zaten uzaklaşıyor yanımdan bir zararları yok.ha evinde 20 30 kedi besler aşırı kokar gürültü olur ondan ben de şikayetçi olurdum apartmanda.onun dışında evinde kedi besleyenler beni hiç ilgilendirmez.corona olmasa sevmeye de giderdim evlerine hatta.kediden korkanlara da saygım var.onlardan da uzak tutmalı apartman sakinleri.herkes herkese saygı duysa üstünlük taslamaya çalışmasa kimi hayvan düşmanı kimi de aşırı hayvansever geçinmese hayvanlar ve insanlar beraber gül gibi yaşayacaklarVarsayalım ki bunlar yaşandı
Gercekten bundan gurur duyarak anlatiyormusunuz ya?
Bu kadar sevgisiz nasil yaşıyorsunuz?
Yada bula bula o dilsiz masumları mi buldunuz kafaya takacak bu kadar uğraşacak? Valla ya çok dertsiz bir hayatınız var yada zerre sevilmiyor hincinizi bu satırlarla alıyorsunuz yoksa hiç normal değil yani. Allah uzak etsin sizin gibileri.
Bu arada aksi hüküm yoksa ortak alanda hayvan beslenir, karar alındıktan sonra gelecek hayvanları kapsar öncesine birsey yapamazsınız ayrıca belediyeler kedi almaz o kdr işsiz güçsüz değiller o işler öyle değil kimsenin inandığını zannetmeyin.
yer eskişehir, gelip alıyorlar
evet gurur duyuyorum
pislik icinde yasamak zorunda degilim
Bide şu iki ayaklı pislikleri temizleyebilselerdi dünya cennet olurduBende pislik içinde yaşamak istemiyorum ama işte ayni havayı soluyoruz mecburen sizinle
Bir arasak gelip alan olur mu acaba? Deneyen ve olumlu durum yaşayan yazsin lütfen.Bide şu iki ayaklı pislikleri temizleyebilselerdi dünya cennet olurdu
valla ben sadece büyük sokak köpeklerinden ve sahiplerinin kontrol altına almadığı gene büyük köpeklerden korkuyorum ürküyorum elimde değil.kediye ise pistt desem zaten uzaklaşıyor yanımdan bir zararları yok.ha evinde 20 30 kedi besler aşırı kokar gürültü olur ondan ben de şikayetçi olurdum apartmanda.onun dışında evinde kedi besleyenler beni hiç ilgilendirmez.corona olmasa sevmeye de giderdim evlerine hatta.kediden korkanlara da saygım var.onlardan da uzak tutmalı apartman sakinleri.herkes herkese saygı duysa üstünlük taslamaya çalışmasa kimi hayvan düşmanı kimi de aşırı hayvansever geçinmese hayvanlar ve insanlar beraber gül gibi yaşayacaklar
bizim mahallede çok fazla köpek var şehir dışı olduğundan.yoksa şehirde bir iki köpekten korkmuyorum.burada 6 7 şer gruplu geziyorlar ve devamlı kavga ediyorlar.bir de arabalardan bile korkmuyorlar üstüne atılıyorlar arabanın.takip etme huyları da var köpeklerin alıştırmışlar liseli çocuklar.beni de korkmaz bu diye takip ediyorlar ödüm patlıyorKarşılıklı denge tabiki olmali. Ama şuna katlanamıyorum bencillik ile merhametsizlik ve güç gösterisine dönen güya hak savunmalara. Ölüme gideceklerini bile bile zerre rahatsız olmayanlara. Yada cok daha büyük problemlere gık demeyip hatta kuzu gibi olup şiddet uygulayanlara. Geçen bir video denk geldi durup dururken hayvana saldırıyorlar biri çanta vuruyo öteki tekme atıyor. hiç bir saldırı belirtisi yok hatta bakıp kuyruk sallıyor. Bizim sorunumuz aslinda yanlış gundemlere takılıp ana konudan uzaklaşmak. Bu olaylara bilerek dikkat çekildi + puan toplamak için bu kdr yazabiliyorum
Sen boşuna kendini üzüyorsun aslinda çok sevgi dolu olurlar ama alan koruma içgüdüsü ve açlık şiddet liderlik ispatlama ile tabiki işler değişir inşallah kötü birsey yaşamazsın.
Ya yahu nerde … ama kedi köpek olsun anında kokusunu alır almaz gelirlerBir arasak gelip alan olur mu acaba? Deneyen ve olumlu durum yaşayan yazsin lütfen.
bizim mahallede çok fazla köpek var şehir dışı olduğundan.yoksa şehirde bir iki köpekten korkmuyorum.burada 6 7 şer gruplu geziyorlar ve devamlı kavga ediyorlar.bir de arabalardan bile korkmuyorlar üstüne atılıyorlar arabanın.takip etme huyları da var köpeklerin alıştırmışlar liseli çocuklar.beni de korkmaz bu diye takip ediyorlar ödüm patlıyor
bence de şehirde şikayet edilenler buraya atılıyorlar.çünkü kısırlaştırılmışlar üremiyorlar ki çoğalsınlar.Söyle düşün hareket eden ve ses çıkaran kocaman birsey onun gözünde tehlike demek. Hele ki çarpma gibi tehlike yaşadıysa vay haline. Liderlik içgüdüsü şu an zirve yapan şiddet hepsi tetikler.
Bizim burda kocaman kurt gibi bisey vardı.
Bir binada merdiven altıni kazmis doğum yapmış
orda yatsa sorun yok. Orta refuje geçip yuvasini kolluyor hadi biri yaklaşsın
bebeler buyudu de rahatladık valla
Muhtemelen şehir içinde şikayet edilenler oraya atılıyor
Çözüm belli ama imkansız. O yüzden iyi güzel günler istiyorum başka da çarem kalmıyor
Bir hayvansever ve büyük ırk köpeği olan biri olarak yazıyorum. Gittiğiniz her yerde bu tarz sıkıntılar yaşayacaksınız bizim evimiz Bahçeli köpek de bahçemiz de duruyor olmasına rağmen havladığı için şikayet alıyorduk. Apartmanda ortak alanda yaşadığınız için komşularınızada hak vermek lazım. Kedileri çok severim ama çocukluktan kalma bir şey sanırım yakın temas olunca resmen kalp krizi geçirecek gibi oluyorum aşırı korkuyorum yani. asansörde bir kediyle kalsam beyin tranvası geçiririm büyük ihtimalleHerkese merhabalar eskiden aktif olarak formdaydim fakat tüm bilgilerimi unuttum tekrar üyelik aldım. İstanbul'da yaşıyorum evliyim çocuğum yok 4 yıldır şuan yaşadığımız daire de oturuyoruz eksi bir ve güneş almıyor 800 lira kira veriyoruz buraya taşınma niyetindeyiz fakat benim okul sürecim devam ediyor 6 ay sonra okulum bitiyor şuan örgün okuyorum bugün komşularımızla bitmek tükenmek bilmeyen kavgalarımizdan birini daha yaşadık kimseye rahatsızlık vermeden kedi bakıyorum fakat kedilerimden birinin en büyük hobisi apartmanda gezmek hiç bir yere pislemiyor sadece binen olursa onunla birlikte asansöre binip yukarı katlara çıkıyor sonra tekrar merdivenden iniyor bu esnada da sürekli miyavliyor insanlarla konuşmaya çalışıyor bugün apartmandan bir erkek komşumuz üzerime yürüdü bende ona tepki gösterdim kedimin apartmanda gezmesinden rahatsızlık duyduğunu belirtti elimden geldiğince engel olmaya çalıştığımi fakat bir şekilde yinede kaçtığını söyledim buna rağmen tartışma büyüdü internete bir ilan gördük bir artı bir daire 2000 TL balkonu da var ev güneş alıyor gelirimiz asgari ücret kafamız çok karıştı eğer oraya gidersek kedilerimiz bahçede oynayabilir hatta onlara bir kedi evi dahi yapabiliriz hayvanların sevildiği bir mahalle de bulduğumuz ev sizlerden tavsiye istiyorum hanımlar siz olsanız taşınır mıydınız geliriniz asgari ücret ve kira 2000 TL hepinize teşekkür ederim
Benımde slerjım var .kucukken hayvanlara yaklastıgımda kasınıorum dıodum meger kedı kopek kılı hayvan tuylerıne alerjım varmış .Sevmedıgım anlamına gelmıo ama butun vucudum kasınıo.Herkes sevenıo .Bende ısterdım gercekten rahatsız olmadan hayvanları sevmek .Insanlardan daha degerlıler bence .Zararları yok senı koruolar .Isyerınden bır ablanın 2 kedısı var .Ben gecen uyanamadım benı uyandırdı defı dusunebılıomusunuz.Ama ınsanlarıda rajstsız etkemek gerek .Lutfen kızlayın bana ben herkese saygı duyuyorum ama çok hassaslarda var .Bu gercekten hayvan sevmedıgımız anlamında deıl.Herkese merhabalar eskiden aktif olarak formdaydim fakat tüm bilgilerimi unuttum tekrar üyelik aldım. İstanbul'da yaşıyorum evliyim çocuğum yok 4 yıldır şuan yaşadığımız daire de oturuyoruz eksi bir ve güneş almıyor 800 lira kira veriyoruz buraya taşınma niyetindeyiz fakat benim okul sürecim devam ediyor 6 ay sonra okulum bitiyor şuan örgün okuyorum bugün komşularımızla bitmek tükenmek bilmeyen kavgalarımizdan birini daha yaşadık kimseye rahatsızlık vermeden kedi bakıyorum fakat kedilerimden birinin en büyük hobisi apartmanda gezmek hiç bir yere pislemiyor sadece binen olursa onunla birlikte asansöre binip yukarı katlara çıkıyor sonra tekrar merdivenden iniyor bu esnada da sürekli miyavliyor insanlarla konuşmaya çalışıyor bugün apartmandan bir erkek komşumuz üzerime yürüdü bende ona tepki gösterdim kedimin apartmanda gezmesinden rahatsızlık duyduğunu belirtti elimden geldiğince engel olmaya çalıştığımi fakat bir şekilde yinede kaçtığını söyledim buna rağmen tartışma büyüdü internete bir ilan gördük bir artı bir daire 2000 TL balkonu da var ev güneş alıyor gelirimiz asgari ücret kafamız çok karıştı eğer oraya gidersek kedilerimiz bahçede oynayabilir hatta onlara bir kedi evi dahi yapabiliriz hayvanların sevildiği bir mahalle de bulduğumuz ev sizlerden tavsiye istiyorum hanımlar siz olsanız taşınır mıydınız geliriniz asgari ücret ve kira 2000 TL hepinize teşekkür ederim
Senin yalanını yiyimköyüm yok şehirliyim .
hepiniz seve seve öğreneceksiniz apartman hayatını.
benim komsuda oyle diyordu
onuda dava etttim uzlastirmaya gitti pasa pasa istediklerimi aldirttim kedileride kendi ellerimle belediyeye teslim ettirdim.
dava acma uzlasalim diye yalvariyodu en son .
sizingibilerin sosyalmedyada ismi bile keditapar.
takıntı olarak geciyor .
hak hukuk devlet ne diyorsa o
Yav yalan konusuyor yaBir arasak gelip alan olur mu acaba? Deneyen ve olumlu durum yaşayan yazsin lütfen.
Bu yazdiklarinizin yalan olduguna yemin edebilirimköyüm yok şehirliyim .
hepiniz seve seve öğreneceksiniz apartman hayatını.
benim komsuda oyle diyordu
onuda dava etttim uzlastirmaya gitti pasa pasa istediklerimi aldirttim kedileride kendi ellerimle belediyeye teslim ettirdim.
dava acma uzlasalim diye yalvariyodu en son .
sizingibilerin sosyalmedyada ismi bile keditapar.
takıntı olarak geciyor .
hak hukuk devlet ne diyorsa o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?