Kira fiyatları bir taşınma mevzusu

valla ben sadece büyük sokak köpeklerinden ve sahiplerinin kontrol altına almadığı gene büyük köpeklerden korkuyorum ürküyorum elimde değil.kediye ise pistt desem zaten uzaklaşıyor yanımdan bir zararları yok.ha evinde 20 30 kedi besler aşırı kokar gürültü olur ondan ben de şikayetçi olurdum apartmanda.onun dışında evinde kedi besleyenler beni hiç ilgilendirmez.corona olmasa sevmeye de giderdim evlerine hatta.kediden korkanlara da saygım var.onlardan da uzak tutmalı apartman sakinleri.herkes herkese saygı duysa üstünlük taslamaya çalışmasa kimi hayvan düşmanı kimi de aşırı hayvansever geçinmese hayvanlar ve insanlar beraber gül gibi yaşayacaklar

Tasinmayin gecimemezsiniz. Kedi nasil istemeseniz de gidiyor anlamadim kapatın kapinizi.

Bizim aparymana da bir kedi giriyor..ben cok seviyorum uşuyor sanirim hava soguk. Ama apartmandakiler istemiyor , neticede apartmanin disina bi parka kedi evi koyduk mama veriyoruz. Yani bence istememeleri sacma ama herkesin goruşune saygi duymaliyız. Sizin icin asansore binmesi miyavlamasi sorun degil benim icinde sorun olmaz ama nesela komşumun biri korkuyormus kediden. Diğerinin cocuğu korkuyor oburunun alerjisi var kimisi nedensiz istemiyor.

Kapinizi kapatin salmayın velhasıl. Tasinmayin kesinlikle gecinemezsiniz

yer eskişehir, gelip alıyorlar
evet gurur duyuyorum
pislik icinde yasamak zorunda degilim

Demek o kediler gidince tüm pislik ortadan kalktı hayatınız cennet oldu. Sizi gururunuzla basbasa birakiyorum

Karşılıklı denge tabiki olmali. Ama şuna katlanamıyorum bencillik ile merhametsizlik ve güç gösterisine dönen güya hak savunmalara. Ölüme gideceklerini bile bile zerre rahatsız olmayanlara. Yada cok daha büyük problemlere gık demeyip hatta kuzu gibi olup şiddet uygulayanlara. Geçen bir video denk geldi durup dururken hayvana saldırıyorlar biri çanta vuruyo öteki tekme atıyor. hiç bir saldırı belirtisi yok hatta bakıp kuyruk sallıyor. Bizim sorunumuz aslinda yanlış gundemlere takılıp ana konudan uzaklaşmak. Bu olaylara bilerek dikkat çekildi + puan toplamak için bu kdr yazabiliyorum
Sen boşuna kendini üzüyorsun aslinda çok sevgi dolu olurlar ama alan koruma içgüdüsü ve açlık şiddet liderlik ispatlama ile tabiki işler değişir inşallah kötü birsey yaşamazsın.

bizim mahallede çok fazla köpek var şehir dışı olduğundan.yoksa şehirde bir iki köpekten korkmuyorum.burada 6 7 şer gruplu geziyorlar ve devamlı kavga ediyorlar.bir de arabalardan bile korkmuyorlar üstüne atılıyorlar arabanın.takip etme huyları da var köpeklerin alıştırmışlar liseli çocuklar.beni de korkmaz bu diye takip ediyorlar ödüm patlıyor

Söyle düşün hareket eden ve ses çıkaran kocaman birsey onun gözünde tehlike demek. Hele ki çarpma gibi tehlike yaşadıysa vay haline. Liderlik içgüdüsü şu an zirve yapan şiddet hepsi tetikler.
Bizim burda kocaman kurt gibi bisey vardı.
Bir binada merdiven altıni kazmis doğum yapmış
orda yatsa sorun yok. Orta refuje geçip yuvasini kolluyor hadi biri yaklaşsın
bebeler buyudu de rahatladık valla
Muhtemelen şehir içinde şikayet edilenler oraya atılıyor
Çözüm belli ama imkansız. O yüzden iyi güzel günler istiyorum başka da çarem kalmıyor

bence de şehirde şikayet edilenler buraya atılıyorlar.çünkü kısırlaştırılmışlar üremiyorlar ki çoğalsınlar.

Bir hayvansever ve büyük ırk köpeği olan biri olarak yazıyorum. Gittiğiniz her yerde bu tarz sıkıntılar yaşayacaksınız bizim evimiz Bahçeli köpek de bahçemiz de duruyor olmasına rağmen havladığı için şikayet alıyorduk. Apartmanda ortak alanda yaşadığınız için komşularınızada hak vermek lazım. Kedileri çok severim ama çocukluktan kalma bir şey sanırım yakın temas olunca resmen kalp krizi geçirecek gibi oluyorum aşırı korkuyorum yani. asansörde bir kediyle kalsam beyin tranvası geçiririm büyük ihtimalle yani sırf kediler içinse asla taşınmayın beterin beteri var gittiğiniz yerde daha büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz .

Belki sizin haberiniz olmadan kedi çöpleri karıştırıyor ya da oraya buraya tuvaletini yapıyorsa o zaman komşu rahatsız olabilir ama onun dışında neden bir insan apartmanda kedi geziyor diye rahatsız olur anlamıyorum. Ancak bu maddi koşullarda sadece kedi için ev değiştirmek yerine bence kediyi eve alın, çıkartmayın apartmana. Ayrıca kedi kısır değilse mutlaka kısırlaştırın yoksa hem bağırır hem de koku bırakır.

Benımde slerjım var .kucukken hayvanlara yaklastıgımda kasınıorum dıodum meger kedı kopek kılı hayvan tuylerıne alerjım varmış .Sevmedıgım anlamına gelmıo ama butun vucudum kasınıo.Herkes sevenıo .Bende ısterdım gercekten rahatsız olmadan hayvanları sevmek .Insanlardan daha degerlıler bence .Zararları yok senı koruolar .Isyerınden bır ablanın 2 kedısı var .Ben gecen uyanamadım benı uyandırdı defı dusunebılıomusunuz.Ama ınsanlarıda rajstsız etkemek gerek .Lutfen kızlayın bana ben herkese saygı duyuyorum ama çok hassaslarda var .Bu gercekten hayvan sevmedıgımız anlamında deıl.

Hanımlar,
neden her kedi-köpek içerikli konuda hayvanseverlerle, hayvanlardan korkanlar kendini anlatmak zorunda bırakılıyor?
İnsanız bazı hayvanlardan korkabiliriz, hayvansever olup, ki maalesef hayvanseverlik sadece kedi-köpek severlik gibi algılanıyor, oysa fare de bir hayvan, çiyan da ama ikisinde de korkulur veya tiksinilir, hayvanseverizdir ama yılana dokunamayız, sineği öldürürüz, hamamböceği görünce evi sardılar deyip ilaçlatırız, çoğunlukla hepimiz bir hayvandan korkarız, kedi köpekten korkmak da normal, garipsenmemeli.

Tedavi olun deniyor, hatta zaman zaman bazı durumlarda başka konulara yorum yazarken hepimiz psikolojik tedavi tavsiyesi veriyoruz ama korkuyu yenmek için terapi gerekiyor ve herkesin bütçesi buna elvermiyor.

Hayvanlara zarar vermeyen ama korkan ya da sevmeyen insanlara kendilerini savunmalarına neden olacak şekilde yüklenmeyin.

Öte yandan bir hayvanı sevip onu kendi canın gibi kıymetli görmek de anormal bir şey değildir, her canlının yaşam hakkı vardır, kedi köpek doğada yaşamalıdır onların yeri kırsal alandır deniyor ama bizler kırsal alanları bile beton yığınına çevirdik, doğa mı kaldı ki hayvanlar doğada yaşayabilsin, burası Ege'nin köylerinden biri, normalde domuzlar dahil çoğu hayvan ormanlık alanlarda yaşarmış ama buralarda doğa kalmadı, her yer ev, ormanlık alanlar ya kesilip siteler yapıldı ya da yandı, domuzlar yok olan doğada barınacak yer bulamadığı, aç kaldığı için sitelerin olduğu bölgelere geliyor ki çöp konteynerlerinin dibine bırakılmış yiyecek artıklarıyla yavrularını doyursun, kediler yaşam alanlarını gasp edenler tarafından diri diri yakılıyor, köpeklerin karınları deşiliyor.

Çiyanın yılanın zaten yaşam hakkı yok onlar derhal öldürülüyor, kazara yaşamaya devam eden kaplumbağa, sincap gibi hayvanlar ise bir insanoğlunun mangal keyfi sonrası veya canı istedi diye yaktığı ormanda yanıp kül oluyor.

Şu sıra memleketin her yeri ya kar yağışı ya yağmur sebebiyle nemli ve rutubetli, kaç salyangoz ayakkabılarınız altında ezildi, kaç kurbağa arabalarınızın tekerleklerinde can verdi biliyor musunuz?

Kaç kedi yavrusu üşüdüğü için arabaların motorlarına sığındı ve öldü biliyor musunuz? Arabalarınızı çalıştırırken kaputun içine bakın bu da kamu spotu olsun.
Lafı yine çok uzattım ama ne hayvanseverliğe anormallikmiş gibi yaklaşın ne de hayvanlardan korkmaya.

Kimi hayvanların saldırısına da uğrasa sever onlarla iç içe olmaktan keyif alır, kimi travma yaşar korkusu sevmesinin önüne geçer, bir tepki gösterilecekse korkan ama zarar vermeyenlere, sevmeyen ama bir zararı da olmayanlara değil, hayvanları canice katledenlere tepki gösterilip öfke duymalı.

Apartmanda evcil bakanlara gelince, ki çoğunuz biliyorsunuz benimde var, evcilinizin evinizden çıkmasına izin vermeyin, evde yaşayanlar daha insancıl oluyorlar, tehlikeleri algılayamıyorlar, kötü niyetli birine denk gelirlerse zarar görebilirler, ki maalesef haberlerde de denk geliyoruz komşularının evcilini zehirleyenler var, apartmanın dışına çıkarlarsa da arabaları bilmiyorlar eziliyorlar, şu sıra tüm sokak kedileri kızış döneminde kedileriniz onlara denk gelirse erkek kedilerden dayak yerler kavgaları çok sert oluyor birbirlerine ciddi zararlar verebiliyorlar, ayrıca köpeklerden oluşan sokak çeteleri de genelde aralarında dişi köpekle gezerler, dişi köpeklerde yılda 1-2 defa kızış dönemine girer, o dönemlerde hem dişi hem de çetenin erkek üyeleri agresif olur, kedi veya köpekleriniz o agresif zamanlara denk gelirse çete saldırıp öldürür, bu sebeple evdeki evciller yanlarında siz olmadan asla dışarı adım atmasın.

Senin yalanını yiyim

Bir arasak gelip alan olur mu acaba? Deneyen ve olumlu durum yaşayan yazsin lütfen.
Yav yalan konusuyor ya
Bizim eski apartmanda bahçede 40 kedi besleyen bi teyze vardı, kediler evine girer çıkardı apartmana kokudan girilmezdi. Ona bile bir sey yapamadı binadakiler. (Ki bir kedi sever olarak asla doğru bulmuyorum kadının yaptığını)
Öyle kolay değil yani o işler.
Velev ki doğru, bu kadar merhametsizliğiyle övünen bir insana bence boşuna laf anlatmaya çalışmışsınız.

Bu yazdiklarinizin yalan olduguna yemin edebilirim boyle dusuncelerle yasamak zor degilmi ya ciddi soruyorum

Kimse kusura bakmasın o çok övünülen şehirleri büyüte büyüte, beton yığa yığa o hayvanların yaşam alanlarını talan ettik insanlar olarak. Kimsenin kimseyi bir yerden bir yere kovmaya hakkı yok.
Herkes her canlının yaşam hakkına saygı gösterecek. Seve seve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…