Şuan tek asgari ücret çok haklısınız bizim de tereddütlerimiz sizin söyledikleriniz ile aynı sebeplerden sanırım bunu sizlerden de duymaya ihtiyacım vardıAsgari ücret ×2 mi...Yani ikiniz de calisiyorsunuz değil mi....öyle olduğunu farzediyorum zaten diğer türlü mümkün değil
Öncelikle bir hayvansever olarak sizi çok iyi anladım fakat her yerde böyleleri var inanın. Gittiğiniz yeri nerden biliyorsunuz ki. Belki orada böyle huysuzlar var...bunun için ev taşınır mi bilemedim...taşınma masraflarına çabası....kira günümüz şartlarında normal artik ne yazık ki
Çok haklısınız elbette kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok korkabilir sevmeyebilir alerjisi, travması olabilir elimden geleni yapıyorum kaçmaması için dediğiniz gibi daha dikkatli olmakta fayda var apartman gibisinden vazgeçene kadar gerekirse bir odaya kapatacağım en azından ortalık biraz yatışsınBizim komsumuzda aparmanin önünde kedilerini besliyor oda aynen sizin gibi hiç rahatsizlik vermediğini düşünüyor ama tüm komşular şikayetçiyiz. Apartmanda rahatsız olanlar varsa buna çözüm bulmalısınız ben asonsore bir kediyle binmek istemem miyavlamasinin sevilmek için olduğunu anlayamam korkuyorum çünkü küçüklüğümden beri. Adamın da yaptığı çok yanlış ama bitmek bilmeyen demişsiniz neden bitmiyor çözüm bulun herkes rahat etsin alın eviniz de besleyin apartman da gezdirmeyin
Çok teşekkür ederim insan bezen kendisi göremiyor yada ikinci bir göz gerekiyor sizlerden de duymak çok iyi geldiTaraflar olarak herkes kendince haklı ne diyebilirim ki. Çok üzücü bir durum. İki katı kira 1+1 ev için çok yüksek artık herşey öyle pahalı olmuş ki şaşırılmıyorAllah yardımcınız olsun. Ama iyi düşünün şu zaman da kurulu düzeni bozacaksınız ve iki katı kira maddi olarak biraz yıpratır sizi
Anladığım kadarıyla bir kişi çalışıyor evde. Diğeri de çalışırsa olabilirHerkese merhabalar eskiden aktif olarak formdaydim fakat tüm bilgilerimi unuttum tekrar üyelik aldım. İstanbul'da yaşıyorum evliyim çocuğum yok 4 yıldır şuan yaşadığımız daire de oturuyoruz eksi bir ve güneş almıyor 800 lira kira veriyoruz buraya taşınma niyetindeyiz fakat benim okul sürecim devam ediyor 6 ay sonra okulum bitiyor şuan örgün okuyorum bugün komşularımızla bitmek tükenmek bilmeyen kavgalarımizdan birini daha yaşadık kimseye rahatsızlık vermeden kedi bakıyorum fakat kedilerimden birinin en büyük hobisi apartmanda gezmek hiç bir yere pislemiyor sadece binen olursa onunla birlikte asansöre binip yukarı katlara çıkıyor sonra tekrar merdivenden iniyor bu esnada da sürekli miyavliyor insanlarla konuşmaya çalışıyor bugün apartmandan bir erkek komşumuz üzerime yürüdü bende ona tepki gösterdim kedimin apartmanda gezmesinden rahatsızlık duyduğunu belirtti elimden geldiğince engel olmaya çalıştığımi fakat bir şekilde yinede kaçtığını söyledim buna rağmen tartışma büyüdü internete bir ilan gördük bir artı bir daire 2000 TL balkonu da var ev güneş alıyor gelirimiz asgari ücret kafamız çok karıştı eğer oraya gidersek kedilerimiz bahçede oynayabilir hatta onlara bir kedi evi dahi yapabiliriz hayvanların sevildiği bir mahalle de bulduğumuz ev sizlerden tavsiye istiyorum hanımlar siz olsanız taşınır mıydınız geliriniz asgari ücret ve kira 2000 TL hepinize teşekkür ederim
Tek asgari ücretle mi...mümkün değil geçirmeniz hayat bu kadar pahalanmiskenŞuan tek asgari ücret çok haklısınız bizim de tereddütlerimiz sizin söyledikleriniz ile aynı sebeplerden sanırım bunu sizlerden de duymaya ihtiyacım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?