Kira fiyatları bir taşınma mevzusu

Zehrasan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
350
-43
23
30
Herkese merhabalar eskiden aktif olarak formdaydim fakat tüm bilgilerimi unuttum tekrar üyelik aldım. İstanbul'da yaşıyorum evliyim çocuğum yok 4 yıldır şuan yaşadığımız daire de oturuyoruz eksi bir ve güneş almıyor 800 lira kira veriyoruz buraya taşınma niyetindeyiz fakat benim okul sürecim devam ediyor 6 ay sonra okulum bitiyor şuan örgün okuyorum bugün komşularımızla bitmek tükenmek bilmeyen kavgalarımizdan birini daha yaşadık kimseye rahatsızlık vermeden kedi bakıyorum fakat kedilerimden birinin en büyük hobisi apartmanda gezmek hiç bir yere pislemiyor sadece binen olursa onunla birlikte asansöre binip yukarı katlara çıkıyor sonra tekrar merdivenden iniyor bu esnada da sürekli miyavliyor insanlarla konuşmaya çalışıyor bugün apartmandan bir erkek komşumuz üzerime yürüdü bende ona tepki gösterdim kedimin apartmanda gezmesinden rahatsızlık duyduğunu belirtti elimden geldiğince engel olmaya çalıştığımi fakat bir şekilde yinede kaçtığını söyledim buna rağmen tartışma büyüdü internete bir ilan gördük bir artı bir daire 2000 TL balkonu da var ev güneş alıyor gelirimiz asgari ücret kafamız çok karıştı eğer oraya gidersek kedilerimiz bahçede oynayabilir hatta onlara bir kedi evi dahi yapabiliriz hayvanların sevildiği bir mahalle de bulduğumuz ev sizlerden tavsiye istiyorum hanımlar siz olsanız taşınır mıydınız geliriniz asgari ücret ve kira 2000 TL hepinize teşekkür ederim

Asgari ücret ×2 mi...Yani ikiniz de calisiyorsunuz değil mi....öyle olduğunu farzediyorum zaten diğer türlü mümkün değil
Öncelikle bir hayvansever olarak sizi çok iyi anladım fakat her yerde böyleleri var inanın. Gittiğiniz yeri nerden biliyorsunuz ki. Belki orada böyle huysuzlar var...bunun için ev taşınır mi bilemedim...taşınma masraflarına çabası....kira günümüz şartlarında normal artik ne yazık ki

Şuan tek asgari ücret çok haklısınız bizim de tereddütlerimiz sizin söyledikleriniz ile aynı sebeplerden sanırım bunu sizlerden de duymaya ihtiyacım vardı

Bizim komsumuzda aparmanin önünde kedilerini besliyor oda aynen sizin gibi hiç rahatsizlik vermediğini düşünüyor ama tüm komşular şikayetçiyiz. Apartmanda rahatsız olanlar varsa buna çözüm bulmalısınız ben asonsore bir kediyle binmek istemem miyavlamasinin sevilmek için olduğunu anlayamam korkuyorum çünkü küçüklüğümden beri. Adamın da yaptığı çok yanlış ama bitmek bilmeyen demişsiniz neden bitmiyor çözüm bulun herkes rahat etsin alın eviniz de besleyin apartman da gezdirmeyin

Taraflar olarak herkes kendince haklı ne diyebilirim ki. Çok üzücü bir durum. İki katı kira 1+1 ev için çok yüksek artık herşey öyle pahalı olmuş ki şaşırılmıyor Allah yardımcınız olsun. Ama iyi düşünün şu zaman da kurulu düzeni bozacaksınız ve iki katı kira maddi olarak biraz yıpratır sizi

Çok haklısınız elbette kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok korkabilir sevmeyebilir alerjisi, travması olabilir elimden geleni yapıyorum kaçmaması için dediğiniz gibi daha dikkatli olmakta fayda var apartman gibisinden vazgeçene kadar gerekirse bir odaya kapatacağım en azından ortalık biraz yatışsın

Çok teşekkür ederim insan bezen kendisi göremiyor yada ikinci bir göz gerekiyor sizlerden de duymak çok iyi geldi

Anladığım kadarıyla bir kişi çalışıyor evde. Diğeri de çalışırsa olabilir

Bence kedinizin gezmesine izin vermeyin
Belli ki kötü insanlar
Zarar verebilirler
6 ay evde kaçırmadan durdurun zaten siz yada eşiniz çıkarken kaçma ihtimali vardır ona da engel olabılırsınız
Sonra işe girebilirseniz ordan başka yere taşınırsınız
Asgari ücretle kira mi vereceksiniz karnınızı mı doyuracaksınız okula mı gideceksınız kedilere mi bakacaksınız
Hersey aşırı zamlı ve zam gelmeye de devam edıyor
Orda ki huzursuzluktan kaçarken daha büyük huzursuzluklar yaşayabılırsınız
Komsuyu ,kapıyı kapattın mı dışarda bırakabılıyorsun ama geçim derdı heryere sizinle gelir
Evliliğinizi de etkiler o yüzden biraz sabır bence
Özgür ruhlu miniciği öpüyorum benimle karşılaşsaydı konuşmakla kalmaz ağzını burnunu ısırırdımiyi ki var onlar

Hayvan sever biriyimdir ama uzaktan.
Benim alerjim var mesela kedi tüyüne falan karşı ve kediden korkuyorum. Bana da denk gelse bende hoşlanmam. Ayrıca evden nasıl bir şekilde kaçabilir ? Kapı açılıyor ve çıkıyordur.
Bu maaşla da öyle bir eve çıkmaya cesaret edemezdim.

Hemen kötü,kötü niyetli yaftaları yapıştırılmış insanlara.
Ben de kedileri çok severim ama bana ait olmayan ortak alanlarda kedi köpek bakılmasına karşıyım. Tüm apartman istiyor sadece Bir tek komşu bile istemese o hayvan orada beslenemez diye düşünüyorum.
Çok seven alsin evine kapatsın kapısını.
Çok seven mama alsın bıraksın sokağa. Ama ortak alanda olmaz bu iş. Yani sizin o adama hiçbirşey söylemeye hakkınız yol

Benim de kedim var. Kedi evden bir şekilde kaçıyor diye bir şey olmaz, anahtarı alıp kapıyı açamayacağına göre. Adam belli ki manyağın teki, kediyi alıp götürüp bilinmedik yere atsa napıcaksın? Ben de kıyamıyorum hatta bir miktar şişko yaptım bu mama arzusuna ah tamam annecim al bunu da ye demekten, ama kedi yani her miyavladığı da yapılmaz hayır komutunu öğrenecek.

Kiralar bu kadar ucmusken ve tek asgari ücretle geciniyorken asla cikmazdim evimden. Burası İsviçre değil ki, kedimiz rahat rahat gezebilsin diye taşınabilelim :) keşke öyle bir ülke olsaydık.

adamın üstünüze yürümesi tam bir hanzoluk bu arada. Konuşarak anlaşılmayacak ne var? Kediye pitbul muamelesi yapmaya gerek yok diye düşünüyorum sonuçta altiustu bir kedi ama istemiyorsa insanlar, gezmesine engel olmanız lazım minnoşun. başına bir şey getirebilirler.

Kedi alerjim var aynı şekilde kızımında, bizim apartmanda vardı, özellikle komşunun kapısı hep aralık duruyordu biz nasılsa birşey yapmıyor diye ses etmedik ama iki kere kulağına gidecek şekilde durumu aktardık. Ön bilğisi olsun bize birşey demediler bilğimiz yok demesinler diye,ben olsam o saatten sonra asla o kapıyı aralamam ve dikkat ederim. Site yönetimide takipteyiz ama öncelik sizin düşünceniz dedi biz nasılsa bize birşey yapmıyor diye önemli değil modunda takıldık. Birgün tam asansöre bindik baktık ki biri bütün katların düğmelerine basmış aaa bak ne güzel eğlence şubu diye kızımla yukarı çıkarken kedinin olduğu katta kapının açılmasıyla kedi bizim üzerimize saldırması hatırlamıyorum tek yapabildiğim çoçuğu korumak için deli gb önüne atlamam çığlık bağırış, kapının kapanması ve sonuç iki tırmalama ve hastanede alerji tavan, çoçuğun korkusunu söylemiyorum. Meğerse yavruları varmış hepsini dağıtmışlar herhalde bizde alıcaz mı zannetti yada o an ne oldu bilmiyorum kendileri kedimiz bu ara çok hırçın dediler. Ben şikayeti olmadım ama aynen şunu söyledim kızımda çok büyük hasar kaldı, hala korkuyor bunu kimse kimseye yaşatmaya hakkı yok, eşim zor ikna ettim boşver dedim ama en sonunda kendileri herkesten şikayet almaya başlayınca kendi evlerini kiraya verip taşındılar.Asla hayvan düşmanı değilim ama toplumda Bir kişinin özgürlüğü, ancak bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter. Bu nedenle sınırsız bir özgürlük alanı yoktur, özgürlükler de başkalarının özgürlük alanlarında biter.

Ben de kedi besliyorum ve yaşadığım apartmanda benden başka kedi besleyen insalar da var.Benim kedim dışarı kesinlikle çıkmıyor.Evinizin içindeki kediye kimse birşey diyemez ve yapamaz.Kedinizi dışarı sanmayın asla,bu pahalılıkta hele ki asgari ücretle çalışıyoruz demiş siniz,asla macera aramayın.

Bahçeli bir eve gitseniz bile oraya mama koyma, yok bahçede koku olur, gidin başka yerde bakın diyerek camdan sizin onu doyurduğunuzu gören bile rahatsız olacak. Şahsen sokağın ortasına mama koyarken bile hep bir saldırı yaşadım. Bu hayvanlar ağaç kovuğundan çıktığı için, dışarıda bile yaşama hakları yok malesef. O yüzden nereye giderseniz gidin sorun çıkacak bence.

Öncelikle asgari ücretle eşinin okumasına yardımcı olan eşinizi de kutluyorum ancak İstanbulda asgari ücretle yaşamak çok zor hele ki 2000 kira verip inanın çok zor. Kiramız 1700 bizim evde babam, ablam ve ben çalışıyoruz ama yine bir şeylere yetmemeye başlıyor. Kaldı ki adam tek başına o yükün altına girmemeli. Siz de iş bakın bence şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…