Kira kontratı kimin üzerine yapılmalı gelin? damat?

Yok artik ya bunu da okudum ya kkda
Senin uzerine olsa noolur, babanin uzerine olsa noolur, nisanlinin uzerine olsa noolur? Alt tarafi kiralik ev kontrati

Şimdi siz yuva kuracaksınız öyle mi???? Baba kefil olmuyor, damat imzalamıyor, sen imzalamıyorsun getirin ben imzalıyım bari...

Ayrıca, ev sahipleri de banka gibi olmuş. Sanırsın evi temelden söküp götürecekler. Devlet memuru kefil falan bu nedir Allah aşkına?

baban niye kabul etmedi ?
aileniz bir tuhaf ne demek yarın öbür gün birşey olursa.. kontrat dediğin zaten 1 sene ..
kaldıki birşey oldu arkanızda durmayacaklar mı?

nişanlınız haklı ne demek benim üstüme olmasın yahu .. evlendiğinizin farkındamısınız.. ev arkadaşı değilsiniz siz..

Nişanlınızında sizin üstünüze yıkmasıda ayrı bi durum.
Onun işyeri var diye ev sahibi onla yapmak isterdi bence.

Hiç normal değil . Hem de hiç .

Nişanlının yapacak bir şeyi yok , cins bir ev sahibine düşmüş ; adam nişanlının maaşına güvenmemiş .

Eee sen neden çekiniyorsun ? Bu adamla 2 ay sonra hayat ortaklığı yapacaksın farkında mısın ?

Ne çirkin hesaplar .

Hele babanın tavrı , nerden tutarsak tutalım elde kalır .

Bu güvensizlik ve evlilik bir arada nasıl yürür , meraktayım

Ev sahipleri cidden delirmiş olabiliyor.
Bize de bir tanesi cocuk yapmayın evimde istemem demişti. Tutmadık tabi evini. Sen kimsin diye dovecektik adamı.

Şimdiki ev sahibinden allah razı olsun. Yeni evleniyorsunuz yaşlıyım dugununuze gelemem en iyisi ben takı takmıyım sizde 3 sene 11 ay kira verin sonrasına bakarız demişti. Elektrik su Üstüme kalsın bide ona koşturmayın demişti. Şimdi bile hala kirayı 3 4 gün once goturup yüz tl sini geri verir benden olsun aman diye.

Doğalgaz faturası benim adıma nişanlı iken taşınacağımız ev için üzerime almıştım aklıma bile gelmedi borcu bana kitlerse diye düşün çalışmıyordum bile ailem hiç karışmadı anlamadım ailen damada güvenmeyecek kadar bir sorunum yaşadı yada birşey gördü seninle paylaşmadı mı yok öyle birşey diyorsan bir yıllık sözleşmede ne var imza atmayacak bir yıllık ev kirası Allah korusun ayrılmaktan daha mı kıymetli aynı hayatı aynı odayı paylaşacağın bir insana evet diyorsun ama kira sözleşmesine şüphe ile bakıyorsun bence ilişkini ve aileni bir gözden geçir kaçırdığın birşey olmasın bunlar küçük mevzular bir yıllık kira için güven kaybetmeye değmez...

ne fark eder yazacaktım başlığa göre.bence sorun kontrat değil ayrılığa kadar gidecek bir sorun bu değil.
kontrata imza atmaya çekinirken nikah defterine nasıl imza atacaksınız?
baba neden kefil olmuyor ben eşim memuruz kimlere bu konularda kefil olmadık ki ne var bunda.
siz neden güvenmiyorsunuz,aile neden güvenmiyor,aile neden bu kadar üzerinizde karşıyor daha da fenası neden ilerde bişey olursa diyorlar ?

Yok artık milletin yatak odasına da karışır olmuşlar. İster yaparım çocuk ister yapmam, sanki sen bakacaksın...

Şuan memnunsanız sıkıntı yok, Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Aileniz çok tuhaf. Baba kızının evine kefil olmak istemez, boşanırsan kontrat üzerine kalır der. Boşanmak için mi evleniyorsunuz? Ne saçma düşünceler bunlar. Kontratın kimin ğstüne olduğunun ne önemi var, evleniyorsunuz yahu...

ne güzel adammış o öyle .. insanlık başka birşey tabi..

Sende gözünde ne kadr büyütmüşsünki burada konu açmıssın alt tarafı kira kontratı ya. Baban zaten ayrı hesapkarda senide pek masum göremedim. Bir evliliğe adım atıyorsunuz iyi gün kötü gün söz veriyorsunuz ama birbirinize daha baştan güvenmiyorsunuz. Ayrılık olsa önemli olan 1 aylık kira parasımı senin evliliğinmi .

Çok mu fakirsiniz? Boşansanız ne olur alt tarafı bir kira kontratı, süre dolana kadar oturursun gerekirse 3-5 ay daha ne olacak yani...

Tam sonuna kadar okumadim ama siz bu adamla evleniyorsunuz farkindasiniz ikinizde dimi ? Yani aileler falanda farkinda dimiz evlendiginizin ? Bu ne bicim yaklasim ya baba kefil olmayi reddeder, imzalama kira uzerine kalir der, nisanli sen isimi asagiliyorsun der hakaret eder..
Bu ne bicim maddiyatci tutumlar boyle siz evleniyormusunuz yoksa sirket ortakligimi kuruyorsunuz ?
Birbirinize guveniniz yoksa evlenmeyin daha simdiden oturacaginiz evin kira kontratinin kimin uzerine oldugu bu kadar sorun oluyorsa siz bu adamla nasil evlanip nasil guvenip hayatinizi canininiz emanet edeceksiniz..
Bu arada yurt disinda oluyorda ama turkiyede oluyormu bilmiyorum evde oturanlari hepsinin adi yaziliyor ikinizinde adi yazilabilir mi kontrata ?

kira kontratı evi harabeye çevirmezseniz bir sorun yaratmıycak bişidir...

faturalar kimin üzerine olacak?

aslıdna onlar daha riskli, internet, TV falan artık hep 24 ay tahhütlü.
hadi ayrılırken ev sahibi ile anlaşılır da (gerçi bu ev sahibi anlamayabilir),
bunlar ne olacak?

peki hamile kaldın diyelim, çocuğun masrafları ne olacak?

bunlar çok ağır oldu, daha basitinden başlayayım, pazar alışverişini kim yapacak?
o hafta ayrılırsanız mesela yazık olmucak mı pırasalara...

Ben cidden anlamadım bir şey. babanız neden kefil olmak istemedi. Kontrat sizin üzerinize olursa ne gibi kötü bir durumla karşılaşabilirsiniz ki?

Yahu kredi çekmiyorsunuz ki üstünüze kalsın. Ki siz bu evin kirasını beraber çalışıp beraber ödemeyecek misiniz bir aile bir birlik kuruyorsunuz, iş ortaklığı yapmıyorsunuz... bu kadar küçük hesapların peşine düşmeyin. Ben de kısmetse evleneceğim herşeyim peşin parayla hallediyorum ama nişanlım kredi çekip yapacak evlenince de o kredi içim yardım isterim dedi. Sonuçta alacakları bizim olmayacak mı helali hoş olsun öderim. Mutlu olmak istiyorsanız düşmeyin bunların peşiné. Ailen ve sen böyle davranırsanız boşanmanız olası zaten.

Aileniz bi garip geldi bana daha evlebmeden ayrilinca ne olacak diye dusunmeleri kimse ayrilmak icin evlenmez nisanliniz hakli bence babanizin yaptugida cok garip insan evladina kefil bile olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…