Kira kontratı kimin üzerine yapılmalı gelin? damat?

evlenmeyin siz daha babanızın yaptığı muhabbette bile sorguya girmişsiniz kontrat bu iptal ediliyor senet değil tepenize binmeyecekler karşınızdaki ev sahibi tefecide değil..evlilik antlaşması mı iş antlaşması yapıyorsunuz belli değil..yarın ayrılma ihtimaliniz varsa neden evleniyorsunuz bende bunu anlamıyorum.

o ne ki ilanlara az bak tercihler matematik öğretmeni sgk da çalışan memur Suriyeli iş adamı diye sıralanıyor,gören kiracı değil mali arkadaş aranıyor sanacak..

o ne ki ilanlara az bak tercihler matematik öğretmeni sgk da çalışan memur Suriyeli iş adamı diye sıralanıyor,gören kiracı değil mali arkadaş aranıyor sanacak..

İlginç gerçekten, ne yani özel sektörde çalışanlar parkta mı yatsın...Biz ne tuhaf bir millet olduk sahiden

Kirayı damatın üstüne yap. Aman aman ya ayrılırsan nolcak? Daha evlenmeden ayrılmayı düşünüyosunuz. Hiç evlenmeyin. Ailen de bi ilginçmiş.

Kocam 600binlik evi üstüme yaptı. Ki ben birşey demedim yani. Güvenmiş vermiş hoş vermese ne fark eder.

yahu altı üstü kira kontratı sanki tapuya mı gidiyorsunuz imzala gitsin.

Daha önce kağıt üstünde evlenip boşandım. İş gereği nikahtan bikaç ay sonra ev tutup yaşayacaktık o ara aralar bozuldu. Bana aldığı herşeyi, takıları geri istediler verdim. Çok problemli ayrıldık. Ailem herkese şüpheyle bakar durumda. Normaldede pimpirikli insanlar. Evet o benim eşim olacak herşeyimi ona emanet edicem böyle bişey düşünmem çok saçma ailem okadar huzurumu bozuyor ki.. Nişanlımı kabullenemediler en ufak bişeyde bile takıp laf söylüyorlar. Özellikle babam sevmiyor. Beni etkilemeye çalışıyor. Nişanlım eve geleceğinde bile söyleniyor çok mutsuzum. Ben huzurlu mutlu bir evlilik yapmak istiyorum..(

Sen nişanlına güvenmiyor musun? Evlenince kirayı ödemez mi sanıyorsun?

Eşim haftaiçi izin alamadığı için taşınırken su doğalgaz elektrik vs. herşey benim üstüme yapıldı. Ne olmuş ki. Varsın olsun senin üzerine.

Bence bu konuda en büyük problem güven sorunu yaşadığın kişiyle evlenmek.

sorun sadece aileniz değil ki. siz de aynı güvensizliği yaşıyosunuz, siz de mantıksız davranıyosunuz. konunuz ailem bunu problem ediyor, arada kaldım vs diye değil kontrat kimin üzerine olmalı/ ben üzerime yapmak istemiyorum şeklinde. bu kadar araftaysanız evlenmeyin bence.

Bizde hiç böylr muhabbetler olmadı
Ayrılsanız aileniz bir aylık kiranın derdine mi düşecek
Sanki ev alınıyor
İki taraf da birbirine gğvenmıyor gbi

Ne olacak ki? Alt tarafı sozlesme yani..
Bu kadar negatif bakmaya ne gerek var ayrıca isler bozulsa en son uzulecegin sey kia borcu olur..

Ben nisanliyken yuksek miktar için eşime kefil oldum.. aileme soylemedim bile..
Eşim belki kabul etmem diye düşündüğünü belirtti. Niye etmiyim max dolandirilmis olurum kaldı ki ben ona ömrümün kalanını paylaşmayı vaat etmiş biri degil miyim!!
Niye bu kadar endişeyle adım atiyorsunuz anlamış değilim

Güvensizlik silsilesi...
Babanız size, siz nişanlınıza güvenmiyorsunuz.
Güven bir ilişkide en az sevgi kadar önemlidir.
Bu adamla evlenmek istediğinize emin misiniz?

Siz sahi nişanlı mısınız? Aileniz ve siz böyle duygular içindeyseniz, düğün için acele etmeyin bari.
Güven olmadan evlilik? ne deyim ki, gerçekten garip.

Nişanlınızın adına olursa ya kavga ettiğinizde sizi evden atarsa?
Boşanırsanız kira nolacak diye düşünürken bu açıdan da bakın bari, ne diyeyim.

Bu ne biçim iş anlamadım. Bir insan kızının kira kontratına kefil olmamayı nasıl dile getirebilir. Babanızın neden kefil olmadığını anlayabilmiş değilim. Bu arada bizim kira kontratımız da benim üzerime çünkü benim maaşım eşimden daha fazlaydı evlenirken ev sahibimiz rica etti ok dedik. Ayrıca ne fark eder imzayı attıktan sonra oturacağınız evin kontratının kimin üzerinde olduğunun. Valla ailece tuhaf geldiniz bana. Şahsen benim nişanlımın babası bizim kira kontratımız için kefil olmayacağını söylece o dakika benim için biterdi her şey. Devamı zaten olmazdı benim için. Aylık kirasını ödeyemeceğini düşündüğü bir adama kızını neden veriyor babanız bilemedim ???

O kadar saçma bir konudan tartışıyorsun ki inanamıyorum. Sen onunla evleneceksin neden her şeye ailen karışıyor ki. Bu kadar ufak bir meseleden bile adamla işi ayrılmaya getiriyorsan boşver evlenme. Ev sahibi gıcık bir tip işte. İşsiz kalır bunlar kiramı ödemez diye işi garantiye almak istiyor. Ya bin tane ev var git başka ev bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…