- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Kartalice35
-
evlenmeyin siz daha babanızın yaptığı muhabbette bile sorguya girmişsiniz kontrat bu iptal ediliyor senet değil tepenize binmeyecekler karşınızdaki ev sahibi tefecide değil..evlilik antlaşması mı iş antlaşması yapıyorsunuz belli değil..yarın ayrılma ihtimaliniz varsa neden evleniyorsunuz bende bunu anlamıyorum.Selam kızlar, nişanlıyım ve düğüne 2 ay kaldı.. Biz 2 aydır ev arıyoruz henüz bulduk içimize sinen bi ev.. Ev sahibi kefil falan istedi (devlet memuru) bende evi kaçırmamak için babam diye bi an atladım (babamın kabul etmeyeceğini düşünemedim bianda ) tamam tutalım dedik. Nişanlım bana ertesi gün benim işim var sen git babanlarla kontratı yap dedi nişanlım sigortacı kendi işini yapıyo serbest. babamın istemediğini öğrenince ev sahibine kefil göstermicez kayınbabamdan isteyemem işte benim dükkanıma gelsin dükkan sahibimle görüşsün kaç yıldır münasebetim var işte hesaplarımı gösteririm bugüne kadar sıkıntı yaşamadık vs şeyler söyledi sonra adamı dükkana çağırmış konuşmuş bende özel kurumsal bi firmada çalışıyorum. Adam eğer kontrat benim üzerime olursa evi vermeyi kabul etmiş yani nişanlım ev sahibine bunu teklif etmiş adamda öylelikle kabul etmiş. Bunu duyunca tereddütte kaldım niye benim üzerime oldu falan oldum nişanlımda bozuldu benim üstüme yapmıyo sen benim işimi aşağılıyomusun istemiyosan söyle adamı arıyım iptal edeyim diye bağırıp çığırdı hayır dedim iptal etme (ailem kontrat montrat imzalama yarın bigün bişi olursa kira üstüne kalır sakın imzalama diye baskı yapıyo) şimdilik tamam dedim ama tereddütteyim iki gün sonra kontrat yapılacak. İş ayrılmaya kadar varabilir. Ben istemiyorum desem bana güvenmiyosun muhabbetine girecektir.. Bi yandan o benim eşim olcak bunu nası dert ederim diyorum biyandan ailemin baskısı beni rahatsız ediyor napıcam bilmiyorum
o ne ki ilanlara az bak tercihler matematik öğretmeni sgk da çalışan memur Suriyeli iş adamı diye sıralanıyor,gören kiracı değil mali arkadaş aranıyor sanacak..Şimdi siz yuva kuracaksınız öyle mi???? Baba kefil olmuyor, damat imzalamıyor, sen imzalamıyorsun getirin ben imzalıyım bari...
Ayrıca, ev sahipleri de banka gibi olmuş. Sanırsın evi temelden söküp götürecekler. Devlet memuru kefil falan bu nedir Allah aşkına?
o ne ki ilanlara az bak tercihler matematik öğretmeni sgk da çalışan memur Suriyeli iş adamı diye sıralanıyor,gören kiracı değil mali arkadaş aranıyor sanacak..
Daha önce kağıt üstünde evlenip boşandım. İş gereği nikahtan bikaç ay sonra ev tutup yaşayacaktık o ara aralar bozuldu. Bana aldığı herşeyi, takıları geri istediler verdim. Çok problemli ayrıldık. Ailem herkese şüpheyle bakar durumda. Normaldede pimpirikli insanlar. Evet o benim eşim olacak herşeyimi ona emanet edicem böyle bişey düşünmem çok saçma ailem okadar huzurumu bozuyor ki.. Nişanlımı kabullenemediler en ufak bişeyde bile takıp laf söylüyorlar. Özellikle babam sevmiyor.Beni etkilemeye çalışıyor. Nişanlım eve geleceğinde bile söyleniyor çok mutsuzum. Ben huzurlu mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.. (
Bizde hiç böylr muhabbetler olmadıSelam kızlar, nişanlıyım ve düğüne 2 ay kaldı.. Biz 2 aydır ev arıyoruz henüz bulduk içimize sinen bi ev.. Ev sahibi kefil falan istedi (devlet memuru) bende evi kaçırmamak için babam diye bi an atladım (babamın kabul etmeyeceğini düşünemedim bianda ) tamam tutalım dedik. Nişanlım bana ertesi gün benim işim var sen git babanlarla kontratı yap dedi nişanlım sigortacı kendi işini yapıyo serbest. babamın istemediğini öğrenince ev sahibine kefil göstermicez kayınbabamdan isteyemem işte benim dükkanıma gelsin dükkan sahibimle görüşsün kaç yıldır münasebetim var işte hesaplarımı gösteririm bugüne kadar sıkıntı yaşamadık vs şeyler söyledi sonra adamı dükkana çağırmış konuşmuş bende özel kurumsal bi firmada çalışıyorum. Adam eğer kontrat benim üzerime olursa evi vermeyi kabul etmiş yani nişanlım ev sahibine bunu teklif etmiş adamda öylelikle kabul etmiş. Bunu duyunca tereddütte kaldım niye benim üzerime oldu falan oldum nişanlımda bozuldu benim üstüme yapmıyo sen benim işimi aşağılıyomusun istemiyosan söyle adamı arıyım iptal edeyim diye bağırıp çığırdı hayır dedim iptal etme (ailem kontrat montrat imzalama yarın bigün bişi olursa kira üstüne kalır sakın imzalama diye baskı yapıyo) şimdilik tamam dedim ama tereddütteyim iki gün sonra kontrat yapılacak. İş ayrılmaya kadar varabilir. Ben istemiyorum desem bana güvenmiyosun muhabbetine girecektir.. Bi yandan o benim eşim olcak bunu nası dert ederim diyorum biyandan ailemin baskısı beni rahatsız ediyor napıcam bilmiyorum
O kadar saçma bir konudan tartışıyorsun ki inanamıyorum. Sen onunla evleneceksin neden her şeye ailen karışıyor ki. Bu kadar ufak bir meseleden bile adamla işi ayrılmaya getiriyorsan boşver evlenme. Ev sahibi gıcık bir tip işte. İşsiz kalır bunlar kiramı ödemez diye işi garantiye almak istiyor. Ya bin tane ev var git başka ev bakın.Selam kızlar, nişanlıyım ve düğüne 2 ay kaldı.. Biz 2 aydır ev arıyoruz henüz bulduk içimize sinen bi ev.. Ev sahibi kefil falan istedi (devlet memuru) bende evi kaçırmamak için babam diye bi an atladım (babamın kabul etmeyeceğini düşünemedim bianda ) tamam tutalım dedik. Nişanlım bana ertesi gün benim işim var sen git babanlarla kontratı yap dedi nişanlım sigortacı kendi işini yapıyo serbest. babamın istemediğini öğrenince ev sahibine kefil göstermicez kayınbabamdan isteyemem işte benim dükkanıma gelsin dükkan sahibimle görüşsün kaç yıldır münasebetim var işte hesaplarımı gösteririm bugüne kadar sıkıntı yaşamadık vs şeyler söyledi sonra adamı dükkana çağırmış konuşmuş bende özel kurumsal bi firmada çalışıyorum. Adam eğer kontrat benim üzerime olursa evi vermeyi kabul etmiş yani nişanlım ev sahibine bunu teklif etmiş adamda öylelikle kabul etmiş. Bunu duyunca tereddütte kaldım niye benim üzerime oldu falan oldum nişanlımda bozuldu benim üstüme yapmıyo sen benim işimi aşağılıyomusun istemiyosan söyle adamı arıyım iptal edeyim diye bağırıp çığırdı hayır dedim iptal etme (ailem kontrat montrat imzalama yarın bigün bişi olursa kira üstüne kalır sakın imzalama diye baskı yapıyo) şimdilik tamam dedim ama tereddütteyim iki gün sonra kontrat yapılacak. İş ayrılmaya kadar varabilir. Ben istemiyorum desem bana güvenmiyosun muhabbetine girecektir.. Bi yandan o benim eşim olcak bunu nası dert ederim diyorum biyandan ailemin baskısı beni rahatsız ediyor napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?