- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
aradaki aylar ne oldu anlamadım?
şimdiye kadar hep ayın 1 inde mi ödediniz. yani ağustos ,eylül,ekim
Merhaba . Eve ne zaman taşındığınız hiç önemli değil . Önemli olan evi tuttuğunuz zaman . Ağustosta kiraladıysanız o verdiğiniz ücret sadece ağustosu karşılar. Eylül ve ekim ayı ücretleri ne oldu ?
Kiralık evlerde ilk önce kira verilir sonra 1 ay oturulur. Peşin ödemeli kart gibi düşünün.
Ağustosta kiralayıp kasım da taşınman ev sahibini bağlamaz .
Sonuçta adamın evi işgal oluyor .
O yüzden boş eve kira ödemiş oluyorsunuz .
Yanı cevap olarak sayilmayacak :)
Eğer kasım 1 de odedi iseniz 15 günlük alacağınız var yok eğer en son ekim 1 de odeme yaptıysanız 15 günlük borcunuz var.yani biz şimdi 15 günlük kira ödeyeceğiz doğru mu anladım
1 ağustosta ödenen ücret eylül 1 e kadar bir aylık ücret oluyor işte. Ev sahibi size 1iyle 5i arası falan demiştir veya hangi günler arası dediyse ödediğiniz ücret bulunduğunuz ayı kapsar.ara aylar hep ödendi. şimdi 1 aylık peşin ödenmiş olmuyor mu? ağustosta oturmadan ödemiş olmuyormuyuz?
yok o ara aylar zaten ödendi onlarda sıkıntı yok, sadece ağustosta biz 1 ay peşin ödemiş olmuyormuyuz?
yani biz şimdi 15 günlük kira ödeyeceğiz doğru mu anladım
Kasım 15 de ayrılmışlar ya o yüzden 15 günlük. Tabi bunu ev sahibi kabul etmez orası ayrı ama zamanında bildirim yapıp cıkıyorsa ve kasım 1 de odeme yaptıysa daha ödeme yapmayacak.Neden 15 günlük olsun ki
Her ay ödenecek ağustos eylül ekim kasım aralık diye devam edecek
Her ayın birimde ödeyeceksiniz bu kasar basit
Kafanıza ne takıldı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?