Sizin konunuza gelincede ben sizi haklı buldum çünkü aynı durumda oluyoruz bizde hep. Evi ilk tutarken piyasanın üzerindeki fiyata göre pahalıdan tutmuş oluyoruz zaten yaşadığımız yere göre bu kısım önemli çünkü başkalarının yaşadığı yerde 8 10 bin ucuz bir kira kalırken bazı yerlerde 6 bin lira pahalı bir kira bedeli oluyor o pahalı yerlerde avmler eğitim iş imkanları ulaşım imkanları vs vs gırla olurken bu sizin ucuz bulduğunuz kira yerlerinde herşey kısıtlı oluyor zaten bırakında 20 bin lirayla kıyaslama olmasın.
Sonra geçen sene 4 e tutmuştuk evi diye burada yazılımca oooo zaten ucuza tutmuşsunuz oluyor ama bu size göre ucuz buralara göre pahalı olan durum yani benim o 4 e tuttuğum ev havada kapış kapış giden yerdi de ben yakaladım durumu değil. E durum böyleyken ben daha 1 senelik kiracıyken piyasa 15 olduysa ben neden piyasayı yakalayım yani ilk seneden hop en az %50 zam e ben zaten evi piyasanın üstünde tutmuşum o zaman tutarken ev sahibii oh ne güzel benim evim yüksekten tutuldu diye gerinirken iyiydi şimdi en azından abartmadan makul birşey istesin fazlası ayıp yani.