- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Yaptırmayın. Mutfaga ek bir dolap yaptirmak isteyen kiracının isteğini bile kabul etmedim.dolaplar kuçuk olmasına rağmen. Evi böyle tuttular. Kendi evleri olunca inşallah gönüllerince değişiklik yaparlar ama başkasının evinde olmuyor. Zaten eski kiracıların verdiği ücret piyasa ederinin altında oluyor. Onu da onlarin istediği dizayna harcarsak ne karimiz olacak. Evde bozulan demirbaş olur parke kabarır çok eskimiştir dökülüyordur o zaman olur. Tadilat pahalı kiralar ise ne evi ne masrafı karşılayamıyorArkadaşlar selam,
Bizim iyi bir muhitte kirada evimiz var. Kiracımızın 4. Senesi ve hiç bir problem yaşamadık. Kendisi zamanında öder kirasını bizde öyle faiş zamlar yapmadık devam ediyoruz. Şuan evim ederinin yarısına kirada ama hiç sorun etmedik eşimle.
Geçen kiracımız aradı, abla ben salonun rengini değiştirdim parkesi hoşuma gitmiyor değiştirmek istiyorum dedi. Bu arada ev 10 yıllık ama parkelerinde sorun yok kendi zevkine göre değiştirmek istiyor. Biz yaptıralım kiradan düşelim falanda demedi.
Aslında parke demirbaş ev sahibinin karşılaması gerek ama dediğim gibi zevke istinaden değişim yapılıyor.
Sadece salonun değişmesi biraz saçma geldi bana. Diğer odalar sırıtacak.
Yaptırma diyip gönlünü kırmakta istemiyorum çıkamadım işin içinden. Eşime diğer odaları da biz yaptıralım dedim.
Şuan bir sıkıntısı yok gereksiz masraf diyor.
Ne önerirsiniz nasıl bir yol izliyim. Bir haftadır cevap veremedim kadına.
farklı parke belki sonraki kiraciyi huzursuz edecek.İşte tam olarak benim zevkime uymuyor ayrı ayrı olması. İstediğini yap mı demeliyim doğrusu mu ?
Ama evi tutarken farklı mıydı? Ben kiracıyken açıkçası çok da takılmıyordum normalde beğenmeyeceğim ayrıntılara. Çünkü ev benim değildi. Sonuçta gönlümüze göre başka evler varKİraci olarak tarafsiz olamayacagim,parke kanayan yaram.Ev sahiibi zamaninda gitmis yag rengi parke secmisHangi kafayla sectiyse.Valla nefret geldi Siliyorsun asla gostermiyor,bir sac dusse hemen kabak gibi ortada.Hani parkeden tiksinilir mi deseniz evet derim,o derece tiksiniyorm.O yuzden imkanim olsa ben de degistiririm.Oturan benim.O cirkin parkeleri ben goruyorum.
Bende zamaninda mobilyama göre 2 odanın parkesini değişmiştim, hiç kullanılmamış sıfır evde üstelik. İkiside birbirinden farklıydı yine.Arkadaşlar selam,
Bizim iyi bir muhitte kirada evimiz var. Kiracımızın 4. Senesi ve hiç bir problem yaşamadık. Kendisi zamanında öder kirasını bizde öyle faiş zamlar yapmadık devam ediyoruz. Şuan evim ederinin yarısına kirada ama hiç sorun etmedik eşimle.
Geçen kiracımız aradı, abla ben salonun rengini değiştirdim parkesi hoşuma gitmiyor değiştirmek istiyorum dedi. Bu arada ev 10 yıllık ama parkelerinde sorun yok kendi zevkine göre değiştirmek istiyor. Biz yaptıralım kiradan düşelim falanda demedi.
Aslında parke demirbaş ev sahibinin karşılaması gerek ama dediğim gibi zevke istinaden değişim yapılıyor.
Yaptırma diyip gönlünü kırmakta istemiyorum çıkamadım işin içinden. Eşime diğer odaları da biz yaptıralım dedim.
Bence kiracının zevkine göre hareket etmek saçma 10 yıl sonra kendi malı gibi benimsemiş birde takıntılı ve mükemmeliyetçilik varsa kadın daArkadaşlar selam,
Ben 8 senedir burdayim.Yani ben eskidim parkeler mi eskimesinAma evi tutarken farklı mıydı? Ben kiracıyken açıkçası çok da takılmıyordum normalde beğenmeyeceğim ayrıntılara. Çünkü ev benim değildi. Sonuçta gönlümüze göre başka evler var
İnsanların direkt kötü niyetli olduğunu düşüncesiyle yaklaşmak bana doğru gelmiyor. Kirada olduğu eve kendi isteği için masraf yapan ve karadan düşmeyen çok insan var.Teklif etmeyecek ki. Direkt kiradan düşecek ; "ben size söyledim, siz de kabul ettiniz" diyecek.
Sadece salon u değiştirmek istiyor.Ben evimin parkesini değiştirmek için fiyat aldım 2-3 ay önce 80 m2 döşeme ve işçilik için 15 bin TL talep ettiler
İnsanların direkt kötü niyetli olduğunu düşüncesiyle yaklaşmak bana doğru gelmiyor. Kirada olduğu eve kendi isteği için masraf yapan ve karadan düşmeyen çok insan var.
Ahahhahahahha bu ciddi mi, bu nasıl bir fantezi??theblackswan ( etiketlemem de sorun yoktur umarım ) 'ın kiracısı ; yatak odası duvarına simle eşi ve kendisinin baş harflerini yazmış , duvar boyasına da sim boca etmişti mesela. Yeniden düzgün bir şekilde boya yapabilmek için, önce duvar zımparalanıp yer yer kazınmak zorunda kalmıştı. Normal mi bu ?
Merak edenler için : Evim yok , mal sahibi değil , kiracıyım.
Zevkler değişkendir. Birinin beğendiğini başkası beğenmez.
yapan var valla. maddi durumla ilgili sanırım. bir kiralık ev bakmıştık. bina 1.5 yıllık falandı. onlar girdiğinde sıfırdı. yerdeki fayansa kadar değiştirmişler. duvara ayna yaptırmışlar. ek dolap yaptırmışlar. kendi ceplerinden. o kadar masraf yapsam o evden çıkmazdım. bir de başka yerden kiralık ev tutmuşlar oranın tadilatı bitince oraya geçeceklerdi.Ay ne alaka ya biz de kiraciyiz hiç oyle seyler demiyoruz bana çok anlamsız geldi
Ahahhahahahha bu ciddi mi, bu nasıl bir fantezi??
Cok şaşırdım cidden adamın evine masraf yapmak değerini artırmak çok garip veya kendi zevkine göre döşemekyapan var valla. maddi durumla ilgili sanırım. bir kiralık ev bakmıştık. bina 1.5 yıllık falandı. onlar girdiğinde sıfırdı. yerdeki fayansa kadar değiştirmişler. duvara ayna yaptırmışlar. ek dolap yaptırmışlar. kendi ceplerinden. o kadar masraf yapsam o evden çıkmazdım. bir de başka yerden kiralık ev tutmuşlar oranın tadilatı bitince oraya geçeceklerdi.
Çıkınca ne olacak onu konuşun.Laminantsa çıkıyor bildiğim kadarıyla çünkü bir arkadaşın kiracısı sökmüş götürmüş çıkarken ben yaptırmıştım diye.Arkadaşlar selam,
Çıkınca ne olacak onu konuşun.Laminantsa çıkıyor bildiğim kadarıyla çünkü bir arkadaşın kiracısı sökmüş götürmüş çıkarken ben yaptırmıştım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?