arkadaşım senin için bunlar çokta ciddi anlamda zararlar olmayabilir ama benim için önemli, olaya kurtulmuşum diye bakmıyorum, hakkımı arıyorum. halıfleks olayına gelince ben de biliyorum neyin sağlıklı neyin kullanışlı olduğunu şartlarım buna elveriyor. depozitomu kimden alıp kime vereceğimi de sana sormuyorum. sadece bunu kalp kırmadan nasıl az zararla halledebilirim onun yolunu arıyorum.
üstelik kiracım küçük değil, öğrenci değil, aciz değil, fakir değil. bütün bunları keyfi yaptığını söyleyen biri. eskidi kaldırıp attım diyen biri. ki bunlarlada sınırlı değil buraya yazdığım sadece özet.
sen bunları kendi evinde sorun yapma, ama bana da böyle mantık mı olur diye akıl verme, çünkü bunu sormuyorum. önceki sayfalarda evimi neden kiraya verdiğimi yazdım, lütfedip okusaydın, evin kıymetliyse kiraya verme demezdin. senin altı üstü halıfleks dediğin benim maaşımın yarısı. sineklik şu bu dediğin küçük birşey değil koca balkonun çift kanatlı sürgülü kapısı. üstelik benim para hesabım sizi ne ilgilendirir ki bana bunları yazabiliyorsunuz. ben bunları sormadım.
ilk mesajınıza cevap vermedim ama siz halden anlamayıp tekrar aynı tarzda yazmaya devam ediyorsunuz. hoşgörüden bahsetmişsiniz, burada meledim kalp kırmadan nasıl halledebilirim diye.