- 24 Haziran 2024
- 19
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi iremdilans
-
Olaylı bir şekilde evden çıkarmaya çalışmadık kendisini eve ihtiyacımız olduğu için çıkmasını istedik kendisinden kabul etti ihtar çekme süresini kaçırdığımızda çıkmıyorum ne yaparsan yap dedi yani 3 sene boyunca %25 sınırına uyduk bir kuruş üstünü yapmadık 3 yılın toplamı 130 bin etmiyor. Kirayı da normalde birinde yatirmasi gerekirken ayın 20 sinde yatıyor biz kira ödediğimiz için mağdur oluyoruz.Sözleşmeniz devam ediyorsa evi kullanma hakkı onlarda sonuçta. Kirasını da ödüyormuş, kusurlu bir davranış yok. Olaylı bir şekilde evden çıkarmaya çalıştınız muhtemelen, onlar da sizi delirtmek adına her şeyi yapıyorlar gibi duruyor.
Kâr-zarar hesabı yapmanız lazım. Mahkeme sonuçlanana kadar kira olarak ne kadar kaybınız olacak. Tabii bir de avukat masrafını ekleyin. Ona göre pazarlık yaparak istedikleri bedeli vermek daha mantıklı duruyor.
Kiracıların yeni yöntemi mi merak ettim saçma sapan işler gerçektenKirasını ödüyorsa isterse anlaşılan güne kadar kimse kullanmasın bomboş dursun kimse birşey diyemez. Ha günü dolduysa şımarıklığına yapıyordur kafasının içinde ne düşünüyor bilemeyiz.
Kirayı geç yatırması sizin açınızdan haklı sebep ama çok fazla kiracı davası olduğu için sonuç almanız uzun sürer.Olaylı bir şekilde evden çıkarmaya çalışmadık kendisini eve ihtiyacımız olduğu için çıkmasını istedik kendisinden kabul etti ihtar çekme süresini kaçırdığımızda çıkmıyorum ne yaparsan yap dedi yani 3 sene boyunca %25 sınırına uyduk bir kuruş üstünü yapmadık 3 yılın toplamı 130 bin etmiyor. Kirayı da normalde birinde yatirmasi gerekirken ayın 20 sinde yatıyor biz kira ödediğimiz için mağdur oluyoruz.
Evi olan böyleleri yüzünden kiraya da vermeyecek evi artıkKiracımızla mahkeme sürecindeyiz yaklaşık bir ay önce eşi evi boşaltmış bizde anahtarı teslim almaya gittik anahtarı vermedikleri gibi avukatı dava sürecine hiç girmeden evi boşaltmak için 200 bin TL talep etti. Ev şu an boş duruyor kimse oturmuyor çevremden de duydum kiracıların evi boşaltıp kira ödemeye devam ettiğini bir sebebi var mı ?
ben davayı beklemeden kaçacağını düşünüyorum önceki ev sahibi de ayni sitede ona da aynı şeyleri yaşatıp mahkeme günü gelmeden kaçmış umarim bizim de o şekilde olur :' )Kirayı geç yatırması sizin açınızdan haklı sebep ama çok fazla kiracı davası olduğu için sonuç almanız uzun sürer.
Hiç elinizi korkak alıştırmayın tüm dava süreçlerini yaşayın. İhtar göndermediyseniz ihtar göndererek işe başlayın. Kira sözleşmesinde yazan tarihten sonra gönderiyorsa kirayı hesaptan çıkarın gönderdiği tarihleri ve sizi mağdur ettiğini.Olaylı bir şekilde evden çıkarmaya çalışmadık kendisini eve ihtiyacımız olduğu için çıkmasını istedik kendisinden kabul etti ihtar çekme süresini kaçırdığımızda çıkmıyorum ne yaparsan yap dedi yani 3 sene boyunca %25 sınırına uyduk bir kuruş üstünü yapmadık 3 yılın toplamı 130 bin etmiyor. Kirayı da normalde birinde yatirmasi gerekirken ayın 20 sinde yatıyor biz kira ödediğimiz için mağdur oluyoruz.
Eşiyle boşanmışlardı eşi kalıyordu evde sadece eşyalarıni toplayıp taşındı.Esi evi bosaltti derken orasi anlayamadim ben?
Sozlesmeniz devam ediyor mu? Kirayi oduyor mu?Eşiyle boşanmışlardı eşi kalıyordu evde sadece eşyalarıni toplayıp taşındı.
Biz sözleşmeyi tek taraflı olarak feshettik mahkeme günü de aldık 3 buçuk ay sonra ilk duruşması var. Kirayı da ödüyor ama kafasına göre ayın birinde ödemesi gerekirken ay sonuna kadar uzatiyor.Sozlesmeniz devam ediyor mu? Kirayi oduyor mu?
elden kira aldıysanız (herhangi bir banka dekontu whatsap yazışması vs olmadan) o ayları vermedi şeklinde gösterebilirsiniz
kiracının geç yatırması yanlış ama sizin öneriniz daha yanlışkirayı geç yatırıyorsa buda bir delil elden kira aldıysanız (herhangi bir banka dekontu whatsap yazışması vs olmadan) o ayları vermedi şeklinde gösterebilirsiniz
Valla pisliğe pislik 200 bin lira istemek ne kadar etikse o kadar etik evi de boşalttığına göre o eve ihtiyacı kalmanış başka ev bulmuş kanunlardaki açıkları kiracı kullanıyorsa ev sahibi de kullanabilirElden kira aldıysa vergi kaçırmış olur. Ki verilen kiraya VERMEDİ demek ne kadar etik olur?
ek olarak bu öneriniz de haneye tecavüz sayılır, şu an kiracı resmi olarak evden ayrılmış değilAnahtarınız varsa Eve avukatınızla birlikte girip fotoğraflayın evde yaşamadıklarını ispatlayın ama asla yanlız girmeyin -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?