- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
Evet kontratımız var, ama sanırım kontrat devam ederken de satma hakkına sahipmiş satacak mı o belli değil gerçi. Biz de diyoruz ki o kadar masraf yaptık o zaman o masrafımızı karşılasın biz de çıkıp gidelim diyoruz tabi böyle bir hakkımız var mı bilmiyoruz o ayrı..Kontratınız varsa hiçbir şey yapamaz. Zor kullanırsa yasal yollara başvurun mutlaka.
Ya aslında bizim kendi evimiz var, ama küçük geliyor o yüzden başka eve çıkıp kendi evimizi kiraya vereceğiz. Satacaksa eğer neden kiraya veriyor ki sizin ev sahibiniz? Bize hiç böyle birşey dememişti. Hani en kötü kendi evimizde kalmaya devam ederiz ama onca masrafı çöp etmiş olacak yani, masrafımızı karşılasın naparsa yapsın o zaman. Her şeyi o eve uygun almıştık çünkü ev sahibi gelen kiracının bir senede hemen çıktığından şikayet etmişti, biz de aa ne güzel demek ki uzun süre oturabiliriz diye düşünmüştük halbuki.Ahh ahhh kiracı olmanın zorlukları.
Hamileyken ev taşıyorum ev sahibi evi sattı.
Yeni kiraladığımız evde adam bugün ilerde satabiliriz gibi birşeyler gevelemiş. Yarın ev sahibiyle konuşmayı düşünüyorum açık açık.
Sizde öyle yapın böyle böyle duyduk satmayı düşünüyor musun diye.
25 bin zarar niye, onu anlamadım. Aynı eşyaları başka evde de kullanabilirsiniz. İçinde kiracı varken de ev satılır ama sözleşmeniz devam eder.Hanımlar merhaba,
Bir ev kiraladık, yaklaşık 15 gün önce de hem emlakçıya komisyonunu hem de ev sahibine bir aylık kirasını yatırdık. Ancak iki üç gün önce babamın kulağına evi satın almak isteyen başkaları olduğunu söylemişler ama ev sahibi değil bu arada, mahalleden başka biri söylemiş ama dediğine göre ev sahibi de ben evi kiraya verdim olmaz demiş(Kulağımla duyamadığım için emin değilim açıkçası). Neyse eski kiracı banyo dolaplarına su kaçırmış çekmecelerinin değişmesi gerekiyor ve birkaç daha eksik şey vardı bunu ev sahibine bildirdik. Yarın ev sahibi ve emlakçı gelip bu eksiklere bakacakmış. Emlakçı bugün babamı aramış abi taşındınız mı falan gibisinden yarın ev sahibi ile gelip şu eksiklere bakacağız demiş. Biz tam anlamıyla taşınmadık ama eve boya yaptırdık, gittik o eve uygun mobilya aldık. Su tesisatını üzerimize aldık falan, şimdi bir yandan düşünüyorum belki de adam evi satmak istiyor o yüzden yarın gelip eve bakmak istiyor diye. Bu arada gerçekten çok masraf yaptık eşyalara, bize evi satıyorum dese 25 bin tl zarara girmiş olacağız. Böyle bir hakkı var mı yapabilir mi? Kontratın bitmesine 11 ay var, ve henüz taşınmadık.
Sizin yaptığınız 25bin tlik masraf içinde yeni alğınız eşyalar da var sanırım yani eşyaları bırakmayacağınıza göre adam sadece evin boya parasını falan öder bi de depozitoyu alırsınızEvet kontratımız var, ama sanırım kontrat devam ederken de satma hakkına sahipmiş satacak mı o belli değil gerçi. Biz de diyoruz ki o kadar masraf yaptık o zaman o masrafımızı karşılasın biz de çıkıp gidelim diyoruz tabi böyle bir hakkımız var mı bilmiyoruz o ayrı..
Arkadaş (neden bilmiyorum ) kendi şahsına aldığı eşyaları da hesaplamış.Yoksa daha taşınma eylemi bile gerçekleşmemişTaşınırken 25 bin tllik ne masraf etmiş olabilirsin ki?
Arkadaş (neden bilmiyorum ) kendi şahsına aldığı eşyaları da hesaplamış.Yoksa daha taşınma eylemi bile gerçekleşmemiş
6 aylık gelin eşyamı taşıdım, 2. girdiği eve ısrarla sordum 2-3 sene içerisinde satmayı düşünüyormusunuz diye yok dedi başka bir şey demedi. Ben eve girdikten 3 ay sonra evi sattı. Alan kişi 2 sene sonra taşındı eve ama o stres bana yetti. Kiracı olmak zor. Siz içendeyken satabilir evet ama size kimse çık diyemez. 12 aylık kontratınız var sonuçta.Evet kontratımız var, ama sanırım kontrat devam ederken de satma hakkına sahipmiş satacak mı o belli değil gerçi. Biz de diyoruz ki o kadar masraf yaptık o zaman o masrafımızı karşılasın biz de çıkıp gidelim diyoruz tabi böyle bir hakkımız var mı bilmiyoruz o ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?