Kiracısı olduğumuz evi satın almak isteyenler varmış: (

Teşekkür ederim evet haklısınız bir de anlaşırken uzun süreli diye kiraladık sözde biz evi keşke anlaşmayı da oyle yapsaydık ama acemiliğimize denk geldi..

Evet 25bin tl masraf neden yaptınız sonuçta elin evi yani kontrat varsa asla çıkaramaz

Ben kirada otururken ev sahibi evi satmisti. Ancak benim kontratim devam ettigi icin ben cikmadim. Akan kisi de durumu biliyordu zaten. Yani ev satilsa da kontratin suresi bitmeden cikaramazlar sizi.
Benim kafama takilan badanayi neden siz yaptiniz? Evi temiz almaniz gerekmiyor muydu? Benim tasindigim ev temizdi cunku.

Size çıkın diyen oldu mu kulaktan dolma vervese yapmışsınız 11 ay o ev sizin gule gule oturun...

Evi temiz aldıysak eğer çıkarken de temiz bırakmamız gerekiyordu, yani eğer şimdi boya yapmasaydık ev sahibi yapsaydı biz çıkarken de kendimiz boyamamız gerekirdi. O yüzden dedik ilk yapalım çıkarken uğraşmayız

Ayni sey basima geldi girmeden once defalarca sorduk 2-3 sene otururuz diye ama tasindik 15 gun sonra satisa cikardi evi.Komisyonu tasinma masrafi stresi derken sadece 15 gun sonra huzurumu bozdu.Emlakciyla ve ev sahibiyle gorustum hadi dedim satabilirseniz satin evi gostermiyorum arti getireceginiz kisiye de soyleyin en az 2 yil ugrasir beni yasal yollarla cikarmaya kalkarsa.Madem siz bize yalan soylediniz bu evden cikmayacagim dedim.Simdilik israrla evi gormek isteyen getirmeye calisiyorlar 2 defa bahane buldum gostermedim mecbur kalirsam gelen kisiye de yasal yollarla cikarabilirsiniz diyecegim zaten evi almaya yanasmaz.

Çok sinir bozucu bi durum bizde ev alacağız kadinin biri bana telefonda evde kiraci var iki hafta oldular tasinali ama evi satıp baska sehire tasinmam gerek kiraciya diyemem ev oturmasina gidiyormusuz gibi gidelim oyle bak dedi. Bende ev oturmasina gittigim kadinin yatak odasina banyo tuvaletine nasil bakayim haberi yoksa nasil satacaksiniz boyle sacmalik olmaz dedim. Cok cins insanlar var gerçekten.

Öncelikle güle güle oturun, konuyla da alakası yok da, bende evlenmeden önce beş kişiydik, hep 3 artı bir oturduk genelde.
6 kişinin her birine ayrı bir oda mi oldu, anne baba yatak odasi bir oluyor mesela..
Gece gece buna takıldım
Neyse siz ağız tadıyla oturun

Yok şöyle, 2 kişi bir oda, diğer iki kişiye birer oda(odalar küçük) , bir salon, bir yatak odası etti 5 bir de annem dikiş yapıyor ona ekstra küçük bir oda oldu etti 6 Biz de şuan 3+1 ama bizim evimizin odaları baya büyük o yüzden. Yeni evler küçük oluyor baya eskilere göre

Aynen canım orası oyle, eski evler maşallah, top sahası..
Simdikiler yeni ama minik

evde kıracı varken ev satılabılır ozellıkle ıcınde kıracısı olan ev arayanlar var ne varkı bunda ?
sonucta sozlesmenız var degıl mı sozlesme tarıhınden once sızı zaten cıkaramazlar yenı sahıp en fazla sozlesmenın bıtmesını bekler

sozlesmenızı ona gore yaparsınız ev sahıbı olebılır mırascıları bız bılmeyız sahıt degılız cıkın da dıyebılırler ısınızı saglama alın herzaman kac yıl anlastıysanız okadar yıl sozlesme yapılmalı sozlesme olduktan sonra kımse cıkaramaz hatta bızım kıracının sozlesmesı bıttı verdıgı zarar ve duzensız odemeden cık dıyoruz cıkmıyor mahkemeye vermek zorunda kaldık 6 aydır mahkeme sonuclansın dıye beklıyoruz o surede hala oturuyor cıkarmak kolay degıl yanı oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…