KİRADAMİ OTURMAK,KV NİN ESKİ EVİNEMİ TASİNMAK

Ev bundan sonra sizin olacaksa durumlar sonradan degısmeyecekse ben oraya gecer ıcınıde varsa param komple yoksa en acıllerı yaptırır otururdum ama tabı 5-10 yıl sonra cıkma durumum olmayacaksa

Valla kadın ev vermiş kirli, pis, bilmem ne evi bize verdi demeniz bana garip geldi. İster oturun ister oturmayın yeni aldığı evi verecek değildi sonuçta. Bence kiraya para yatıracağınıza ya ev alın ya da o eve geçip o kira parasına içini güzelce tadilat yaptırın. Hem paranız boşa gitmez hem içinize siner.

Çok eski olmayan çok yenide olmayan bi ev tutun 2012 yapimli filan onlar çok lüks olmuyor kirası az olur pis ve eskide olmuyor kolktuklari odaya doldurup kapatmakta sizi daha fazla sinirlendirir zamanla hem ev sahibi öyle istediğinde kira arttiriyormu ya

e yasadıgınız sehırde hıc kıralık ev yok mu ?
ya baska evı tutun ya da kayınvalıdenıze kıra vermeyeceksınız oturdugumuz yanımıza kar deyıp bıraz bakım boya yapıp gecın oturun
bırsuru ev bırsuru secenek var ?

Evi kv kardeşinden düşen mirasla aldı.bir kuruş para katmadi.daja iyi bir evde alabilirdi o dönem para kaymadan bedava gibi burayı aldı.iknci evi geniş sıfır daire ve kayınbaba yok bizim kaynimla kalıyor.(bekar)
Kaç ay kalıyorlar biliyormusunuz üç ay icin kişi geçirip hemen köye gidiyorlar.ve evde kaç oda döşeli iki oda iki kanepe koyuyorlar birinde bir baza.bu kadar eşya için n üç ay kaliyorlarkoyde yaşadıkları ev burdaki iki evi katsak daha geniş ve lux.kis için kullanılan bir ev burası

Var daha uygunada var fakat eşimin işine uzak yola parası vericek gelmek için yine şu anki kiraya eş oluyor o zaman

bir de kanuni kira artık oranı bellidir. onun üzerine ev sahibi istese de artıramaz. yıllık zam yapması da olağandır yasal sınırlar içinde. bu onu paragöz yapmaz.

Aynen öyle çok güzel yaklaşım
Oturmadan tadilat lazım ve inanın en ucuzu yaptıralım deşik küçük mutfağa 6.800 diyor.dun eşimle döndük kaldik

Ama bu sizi ilgilendirmez ki. Miras kalmış, kendi kazanmış farketmez sonuçta ona ait olan bir parayla yatırım yapmış. İstediği gibi yerleşir, dayar döşer, ister kalır ister kalmaz. Sizin buna gücenme gibi bir hakkınız yok.
Boş olan evi size vermiş, gayet şık bir hareket bence. Kiraya verip kirasını kendine de harcayabilirdi.
Bir arkadaş da söylemiş 4 yıllık birikim toplamınızı düşününce belli ki geliriniz az. Seçme, beğenmeme lüksünüz yok bana kalırsa şu an. Kira ödememek sizin için en mantıklı seçenek.

İkisinde de oturmazdım başka bir eve geçerdim hem sorunsuz hem de bütçeme uyan.

Bütçenize göre baska bir ev bakın bence. Kv evini begenmedigini söylersin eşine.

Aynen öyle çok güzel yaklaşım
Oturmadan tadilat lazım ve inanın en ucuzu yaptıralım deşik küçük mutfağa 6.800 diyor.dun eşimle döndük kaldik
Biz yeni tadilat yaptırdık evimize o yüzden piyasayı biliyorum istanbulda mısınız? Mutfak banyo kapılar yerler ara giriş karolar bize 40 bin dediler sonradan 30 bine başka birilerini bulduk ayrıca 6800 mutfak için çok iyi fiyat vermişler gerçi tezgah çok önemli laminantsa ucuz oluyor akrilik malzeme şık duruyor bize 15 bin dediler sonra 8000 e çimston tezgahla akrilik malzemeyle hallettik şükür

Siz kar zarar hesabı yapın yani tadilat yapıp ileride size çık demeyeceklerse başka kardeş var mı? İtiraz etmeyeceklerse orada oturup birikim yapabilirsiniz

Sanki kvde sfır daireyi size verssin istemissiniz gibi hissettim:)
Yeni eve kiraya cıkarken yapılacak masrafları dusununca klozet değistirmek,tamirat yapmak devede kulak kalır emin olun.
Yaada daha uygun bi eve cıkacaksınız.

biraz gaz versek hakkimiz bu bizim diyecek. onlar zaten uc ay kaliyo iki oda kullaniyo demis bi yorumda.

yerinizde olsam tadilat yapmadan oturur ev peşinatı biriktirirdim. onu da en az su an odedigim kira kadae kenara koyardim.

beklentileriniz çok yüksek. ne var dedeniz zamanı mavi fayanslar varsa. acil seyleri idare edecek şekilde duzenleyin kullanin.
benim evimde de mutfak ve bi oda havalandirmaya bakiyo güneş almiyo. yatak odasi çocuk odasi ve fazla esya olan isiksiz oda var. bunda rahatsiz olcak bisey yok kendinizi toplayana kadar idare edebilirsiniz.

kimse size aldığı yeni evi vermek zorunda değil isterse bı gün bile kalmaz. gec otur demis daha ne desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…