- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Kira sözleşmenizde yazan oranın üzerinde olamaz. Sözleşmenize bağlı.Hayırlı akşamlar 2019 mayis ta 1400 tl 2+1 eve kiraya geçtik ev sahibi anasi otuucak diye bizi evden çıkarıp yine ayni katta çapraz daireye gecmemizi istedi
Sonra da ocak 2020 de bu eve geçtik ocak ta ilk hafta tekrar sozleşme için bugün ev sahibi aradı 1400 den 1650 tl ye çıkartıyorum dedi tefe tüfe oranina göre böyle oluyormuş telefonu eşimden aldım kavga ettim telde adamla
Emlakçiyi aradım şuanki tufeye göre 1596 olur zam ama 2021 orani 5 ocak ta açiklanicakmiş birden bu kadar zam yapabilirmi bu adam anlayan varsa bu oranlardan yardımcı olurmusnuz
Bence bur emlakciyla görüşün ben adama dedim 50 tlde eğer fazla diyorsan ben o parayi sana yedirmemBize Aralık 15 te 300 TL zam yaptıHakkımı helal etmiyorum kesinlikle. Neymiş ucuza oturuyormuşuz alt katı 2800 e isteyen varmış vermemişler. Ben 4 yıldır oturuyorum burada. O zaman her yıl kiracı değiştir evet kira fazla alırsın ama evinin ağzına da sçrlar
Kira sözlesmesinde tüfe %15 oraninda artırmayı kabul eder vs yaziyorKira sözleşmenizde yazan oranın üzerinde olamaz. Sözleşmenize bağlı.
Yani ne kadara denk geliyor nasil hesaplanıyor biliyormusnuz evet %15 yaziyorTefe tüfe değil de sözleşmelerde %15 yıllık zam yazar.
%15 oranında artirma kabul eder diyorSözleşme de ne yazıyor canım. Bune bu kadar hemde bu dönemde
O halde yasal değil, istese de sizi zorlayamaz.Kira sözlesmesinde tüfe %15 oraninda artırmayı kabul eder vs yaziyor
Valla bana çok geldi bilmiyorumki kendi evimiz vardi battık evimizde gitti kiraya geçtik çok bilmiyorum bu oranlarıBana 50 TL zam yapıldı ocak ayı için bilmiyorum ki cok fazla değil mi.
1400 ün %15 i 210 TL yaparYani ne kadara denk geliyor nasil hesaplanıyor biliyormusnuz evet %15 yaziyor
Yani fotoyu ekliyorum buraya tam bakarmisnizO halde yasal değil, istese de sizi zorlayamaz.
1400 liranın %15'i 210TL yaparYani ne kadara denk geliyor nasil hesaplanıyor biliyormusnuz evet %15 yaziyor
Estağfurullah bence onlar insafsizBiz insanlar eve ekmek götürsün diye kac senedir dükkanlarin kiralarini düsük tutuyoruz ev sahiplerinin yaptigina bak. Ya biz salagiz yada onlar insafsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?