Kiraya 250 tl zam

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Hayırlı akşamlar 2019 mayis ta 1400 tl 2+1 eve kiraya geçtik ev sahibi anasi otuucak diye bizi evden çıkarıp yine ayni katta çapraz daireye gecmemizi istedi
Sonra da ocak 2020 de bu eve geçtik ocak ta ilk hafta tekrar sozleşme için bugün ev sahibi aradı 1400 den 1650 tl ye çıkartıyorum dedi tefe tüfe oranina göre böyle oluyormuş telefonu eşimden aldım kavga ettim telde adamla
Emlakçiyi aradım şuanki tufeye göre 1596 olur zam ama 2021 orani 5 ocak ta açiklanicakmiş birden bu kadar zam yapabilirmi bu adam anlayan varsa bu oranlardan yardımcı olurmusnuz

Bize Aralık 15 te 300 TL zam yaptı Hakkımı helal etmiyorum kesinlikle. Neymiş ucuza oturuyormuşuz alt katı 2800 e isteyen varmış vermemişler. Ben 4 yıldır oturuyorum burada. O zaman her yıl kiracı değiştir evet kira fazla alırsın ama evinin ağzına da sçrlar

Kira sözleşmenizde yazan oranın üzerinde olamaz. Sözleşmenize bağlı.

Bence bur emlakciyla görüşün ben adama dedim 50 tlde eğer fazla diyorsan ben o parayi sana yedirmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…