Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana normal geldi.tefe tüfe den hesaplanıyor muhtemelen az bile yapmıs olabilir. Hesaplamak lazım
650tl kira veriyorum geçen yıl 50tl zam yaptı bişey demedik şimdi 100tl zam yapmak istiyor
sizce bu kadar zaman çok değil mi?
ne yapmalı nasıl davranmalı?
1o sene önce tuttuk bu evi sözleşme falanda yapmadıksizin bi kira sözleşmemiş yokmu onun dışında 100 tl tabiiki çok fazla![]()
1o sene önce tuttuk bu evi sözleşme falanda yapmadık
oturduğum yerde kiralar çok yükseldi650 kiraya % 10 zam yapsa,65 tl olur.100 tl çok bence.ama kiranız da azmış.yani oturduğunuz bölgede,kiralar yüksekse,ev sahibi,kirayı yükseltmeye çalışıyordur.
Ah evet şimdi baktom, 2016 için o civarlarmıstefe tüfe %5 falan değil mi ya?
ev sahibinin durumu çok çok iyi ama aç gözlüeger o da o evin geliriyle geciniyorsa tabiki zam yapar.aslinda kotu niyetli olsa sizi cikarir ve 1000 tl kiraya verir.neticede insanlar yatirim olsun diye ev aliyorlar,kiraya veriyorlar.tabiki piyasa sartlarina gore hareket etmek isteyebilir .kaldi ki bence makul bir artis.
durumu iyi diye zam yapmiycak degil.ev sahibinin durumu çok çok iyi ama aç gözlü
kimseden aşağı kalmam parama bakarım diyen cins
10 senedir bu evde oturuyorum ve hey ay kirası elindedurumu iyi diye zam yapmiycak degil.
sonucta adamin yatirimi .yoksa kimse kimseye hayir olsun diye ev alip oturtmuyor.
siz cok eski kiracisiniz.bence kira noktasinda etraf 1000 tl iken,sizin 750 olmasi gayet nakul.ev sahiplerinden ziyade kiracilarinda bu konuda duyarli olmasi gerek
canim bu yaptiklarin ,insani olarak sorumluluklarin zaten.iyi kiracisin tamam da adamda kotu gelmedi bana.kotu olsa ;cikin der 1000 tl ye kiraci sokar10 senedir bu evde oturuyorum ve hey ay kirası elinde
evine çicek gibi bakıyorum
ne faturada nede komşulukta sıkıntı yaşatmıyoruz
böyle kiracıda zor bulunur
kadın mesaj atmış henüz bir konuşma olmadıcanim bu yaptiklarin ,insani olarak sorumluluklarin zaten.iyi kiracisin tamam da adamda kotu gelmedi bana.kotu olsa ;cikin der 1000 tl ye kiraci sokar
bence kabul et canim.tasinmak hem maddi hem manevi zor.hem de ciksan daha ucuzu mu var?kadın mesaj atmış henüz bir konuşma olmadı
ama kabul etmezsek illaki çıkın diyecek ve istediği de bu