kırgın ve çaresizim

sahra10

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
452
469
333
Kızlar merhaba. 8 senelik evliyim ve bir çocuğum var. öğretmenim eşim de öğretmen. Bugün eşimle kötü bir kavga ettik hem de çocuğumun önünde. Dün evde misafirler varken Yen'i evlenecek birine evlenip de başına bela mı alacaksın falan deyince ben de niye "ben bela mıyım " dedim tatlı bela dedi kıvırarak. Sonra bir sohbetten dolayı ben 2 gün eve gelmesem beni merak etmez dedi benim için. Ayrıca bir eşyasını kaybolmuştu onun için gerginlik yarattı insanların yanında. Ben de haliyle bozuldum baya ve misafirler gittikten sonra banyoyu kilitleyerek banyoya girip duş aldım. Bu geldi evde ikimiz varken ne diye banyoyu kilitliyorsun dedi kızdı gitti. Ertesi gün ben okuldan eve geldiğimde yiyecek bir şeyler hazırlamıştı ben yemedim. Surat astım. bu sen hiç bir şeyi haketmiyorsun dedi. Ben de senden yemek isteyen bekleyen Yok.insanlar içinde nasıl konuşman gerektiğini öğren senden başka birşey istemiyorum dedim. Bu başladı bizim evliliğimiz bitmiş beni kocan olarak görmüyorsun kapıyı kilitlemeden belli .bundan sonra her şeye hazırlıklı ol dayaksa dayak dedi. Ben de gülerek kolay değil o işler gider darp raporu alırım dedim. Daha çok sinirlendi geldi beni ittirmeye başladı hadi gidip alsana sıkıyorsa diye. Hakaretler tabi ki havada uçuştu. Boğazımdan tutup duvara dayadı ittirdim. aileme falan anlatmadım üzülürler diye ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kadar hiç alçalmamıştım. Bir yanım ayrıl diyor bir yanım da çocuk var sabret babasız büyütme diyor. Çok kırgın ve çaresiz hissediyorum

Öğrenmesi lazım milletin içinde nasıl konuşacağını bence çekin bir kenara uygun bir dille anlatın

Esinizin misafir yanindaki tutumu cok tanidik geldi.misafirleriniz esinizin akrabalarimiydi ?
Genelde aslan kesilirler kendi yakinlarinin yaninda buna çok takilmamak lazim.ama sonrasinda gelisen olaylar hos degil. Olaylari tirmandirmamak lazım. Siz oyle yaptiniz demiyorum sakin yanlis anlamayin ama ( agzimiza geleni soyleyince karsimizdaki adamlar kaldiramayacak karakterdeyse direk saldirganlasiyorlar ) akillarina tatli ikicift laf soyleyip hava yumusatmak gelmiyor yani.o yüzden kiskirtmamak tirmandirmamak lazim.esiniz ozur dilerse hatasini anlarsa ne güzel. tabiki karar sizindir.

Hayır kendi tanıdıkları değil Bnm arkadaşlarımdı

Birşey soyliycem ama kizmayin.pazar aksamlari evimizde oturup esimle cay kahve iceriz.disaridan surekli olarak dugun konvoyu sesleri gelir.ya o ya ben vay enayiler deriz kahkahalar havada ucusur.abim bekardir esim onada surekli yakma basini gibi ogutlerde bulunur.hic takilmam.dedigim gibi sizin sonraki etap durumu cirkinlestirmis.

Olayı uzatmışsınız ,ama şiddet uygulamakla hata etmiş , eşiniz
Evet belki hatam uzatmak olabilir. Zaten kavgalarımızdaki en büyük hatam genelde sakin kalıp küsüp uzatan ve surat asan taraf olmam. Ama bmylesi bir tepkiyi de kimse haketmez. İlk kez eşimden dayak kelimesç çıktı

Boğazını sıktığı için de darp raporu alabilirsin biliyorsun dimi?

evlenip başına bela mı alıcaksın diyen adamın lafına bu kadar alınıp küsüp trip atan bir kadının, dayaksa dayak diyen, ittiren duvara dayayıp boğaz sıkan bir adam hakkında ne yapsam diye düşünmesi enteresan..
neden çünkü millet için yaşıyoruz millet olarak..

Ay nolur atılsın o herif meslekten
Zorba, saçma salak

Peki alkol aldı mı?
Malum Türk erkeği içmeyi bilmiyor, içince illa zarar ziyan

Ben de kabul etmem de
Baksana her kanalda karı koca yarışması var
Nasıl tanıştınız evde nasıl diye soruluyor
Adamlar orda anlatınca komik mi oluyor? Hayır.
Ama dayatılmış işte bize bu.
Karı koca kavgasını ilk bilen oğlan anasıdır, çünkü ay huyu öyle diye yumuşatır ortamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…