Kızlar merhaba. 8 senelik evliyim ve bir çocuğum var. öğretmenim eşim de öğretmen. Bugün eşimle kötü bir kavga ettik hem de çocuğumun önünde. Dün evde misafirler varken Yen'i evlenecek birine evlenip de başına bela mı alacaksın falan deyince ben de niye "ben bela mıyım " dedim tatlı bela dedi kıvırarak. Sonra bir sohbetten dolayı ben 2 gün eve gelmesem beni merak etmez dedi benim için. Ayrıca bir eşyasını kaybolmuştu onun için gerginlik yarattı insanların yanında. Ben de haliyle bozuldum baya ve misafirler gittikten sonra banyoyu kilitleyerek banyoya girip duş aldım. Bu geldi evde ikimiz varken ne diye banyoyu kilitliyorsun dedi kızdı gitti. Ertesi gün ben okuldan eve geldiğimde yiyecek bir şeyler hazırlamıştı ben yemedim. Surat astım. bu sen hiç bir şeyi haketmiyorsun dedi. Ben de senden yemek isteyen bekleyen Yok.insanlar içinde nasıl konuşman gerektiğini öğren senden başka birşey istemiyorum dedim. Bu başladı bizim evliliğimiz bitmiş beni kocan olarak görmüyorsun kapıyı kilitlemeden belli .bundan sonra her şeye hazırlıklı ol dayaksa dayak dedi. Ben de gülerek kolay değil o işler gider darp raporu alırım dedim. Daha çok sinirlendi geldi beni ittirmeye başladı hadi gidip alsana sıkıyorsa diye. Hakaretler tabi ki havada uçuştu. Boğazımdan tutup duvara dayadı ittirdim. aileme falan anlatmadım üzülürler diye ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kadar hiç alçalmamıştım. Bir yanım ayrıl diyor bir yanım da çocuk var sabret babasız büyütme diyor. Çok kırgın ve çaresiz hissediyorum