kırgın ve çaresizim

Kapıyı kilitledim normalde kilitlemem. Bence de abartılacak bir durum değil ama niyeyse olayı sen beni kocan olarak görmüyorsuna kadar getirdi bu kapı kilitleme olayını
Çoluk çocuk sahibi insanlarız.Ben kızım iki yaşındayken kapıyı kilitlemiyordum.Bana göre büyüdü kilitliyorum artık.Esim hep kilitler.Kimene tuvalete banyoya girerken kapıyı kilitledigimden bukadar mudehale de ayıp bence.

Bende gelin arabası gorunce aha bir kadini daha kurban verdik ne varsa evlenecek ahh ahh akilsizlar diyorum hep esim de gülüp geciyor sadece ne var ki bunda buyutecek
Beni yanlış anladınız kızdığım yer tam olarak orası değil o sadece bir etken çünkü samimi olmadığın birine Özellikle de benim arkadaşlarıma bunu söylemesi bence saçma.tamam onu espri sayalım sırf onu söylese zaten uzatmazdım ama ben eve gelmesem merak etmez demesi yada bir şeyini kaybettiği için çocuğa sesini yükseltmesi evde birileri varken yanlış.

Haklisin canim ama erkekler bizim gibi ince ve detayli düşünemezler duz mantikla hareket ederler esin aklinca espri yapmaya çalışmış. Bende bos konusan insandan nefret ederim hatta esim de bazen cok bos konusur insanlarin yaninda bogasim gelir. Defalarca uyardım anlamadi bende kendi haline biraktim cunku cocuklarim var ve onun saçmalıklarına ayiracak vaktim yok. Sende oyle yap bence çok detayli dusunme umursama onemseme boyle konularda biraz vurdumduymaz ol. Bosanmak icin cok basit bir neden ustelik cocuk varken. Bu arada basit derken siddet kismini yok sayarak söylüyorum cunku onun aynisini bende yapar o adami duvara yapistirir hirsimi alir sonra isime bakardim.

Niyeyse bir şey yapmadım sadece nefret dolu gözlerle bakıp pişman olmasını istedim belki de tepki verince olayların daha fazla büyümesini istemedim bilmiyorum .zaten ilk defa başıma geldiği için onun şoku vardı üstümde. Kolay kolay da atamayacağım sanırım. Şuan yüzüne bile bakasın Yok o denli nefret doluyum

Bence hirsini almaliydin bu sekilde kendini yiyip bitirecegine. Benimkide bir kere itmisti beni kavga ederken ben onu daha siddetli ittim bir kere de vurdum rahatladim . Boyle seyleri icine atma tepkisiz kalma devami gelir. Sana en buyuk tavsiyem kocanin milletin icinde cosmasini ciddiye alma o sana saka yapiyorsa sen bi adim daha ötesinde bi sakayla onu vur . Ama asla cidsiye alip espriden kavga cikarma sen suclu olursun .

İkiniz de hatalısınız ve birbirinize karşı dolusunuz.
Bu olay sadece derindeki sorunları gün yüzüne çıkarmış.
Şiddeti onaylamak mümkün değil elbette ama ortada çocuk varsa boşanma kararı almak için acele etmemekte fayda var.

Burda hepimiz uzaktan yazar çizeriz
'sakın sineye çekme,çoçuğunu böyle bir ortamda mı büyüteceksin? Boşan gitsin vb.'
Ama eşinizi tanıyan ve onunla yaşayan sizsiniz ve her ilişkinin dinamikleri farklıdır.
Öncelikle sakin olun ve birbirinize karşı niye tahammülünüz bu kadar az? Bunun üzerinde düşünün.
Umarım bir çıkış noktası bulunur.

eger burda geri adim atarsaniz bi sekilde davranislari icin ozur dilemezse bundan sonra degersizleserek daha kotusune hazirlikli olun. esiniz sizinle bi guc kavgasina girmis. bence baska problemlerde var. yardim alin mumkunse

Benim teyzem eşini sever o bile eşinin yanında ben evlenirken evlen de gör dedi.İkisi de güldü.Aynen alın başınıza belayı evlenin evlenin deseydiniz göze batmazdı.Eşya kayboldu diye taşkınlık yapınca hayatım sinirlerin mi bozuk eşyan kaybolunca sinir yapmazsın bu kadar dur bakalım hallederiz...diyebilirsin.2 gün eve gelmesem merak etmez dediğinde olur mu kocacım seni nasıl sevdiğimi bilmiyor musun deseydiniz..ya bilmiyorum sakın kızmayın ama eşinizi belli raddeye getirmişsiniz.Kapıyı kilitlenemeniz hemen onu yabancılaştırmanız onu kırmış ve yaptığı yemeği yemeyişinizle beraber erkekliğini hissedemediğini kendisini kocanız gibi hissedemediğini söylemiş.Üzgünüm ona erkek olduğunu hissettirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…