kırgın ve çaresizim

Al bu darp raporum diyebilirsiniz .Onun üstune birde meb den uyari alacak ,utanacak .Mem'e cagrilacak
Ondan sonra diyeceksin ki "artik sıkıysa eline koluna hakim olma ".
Bence sıkar biraz .Hadsiz .

Küçük bir olay büyümüş..karşılıklı alınmışsınız birbirinize..sonra hoş olmayan olaylar .. oturup birlikte düşünün konuşun..boşanma kısmını hemen düşünme..

Ben de oraya çok takılmadım gerçi çok samimi olmadığı insanlara karşı bunu yapması da bence saçma

Burda herkes birseyler söyler fikrini beyan eder ama o hayati yasayan sizsiniz.karar verecek olanda sizsiniz.hicbirimiz kadina siddeti dogal karsilayamiyoruz.elimizde olmadan hakaretler edip bizde cirkinlesiyoruz.gercekci olmakta fayda var.esinizi seviyorsaniz az cok huyunu suyunu biliyorsaniz bazi seyleri alttan alin.yani ben esimin bana hangi olayda ne tepki verecegini bilirim.adimimi ona gore atarim.uzulmemek icin yaparim bunu uzmemek icin.erkekler herseyi konusarak asamayacak kadar duz ve sikilgan.mesela esiniz yemek hazirlamis size adim atmak istemis siz yanasmayinca oda geri cekilmis.siz bisey demissiniz o bisey demis vs.vs.daha oncede benzer bir durum yasamissiniz zaten.buna zemin hazirlamayin.uzulen hep biz oluyoruz sonuc olarak.sahsi fikrim esinizde uzulmustur muhtemelen.

Birbirinizin yaninda ikinizin de guldugu bi espriyle bu olayi karistiriyorsunuz bence.
Dogru duzgun tanimadigi insanlarin yaninda boyle bi espri yapiliyorsa ortada bi guc gosterisi bi asagilama vardir

Eşinizin yaptigi sakayi bence gerrksiz tepki vermisiniz.bizde 5 yillik evliyiz ve esimde ayni bu espiriyi cok yapar guler geceriz:) cunku art niyetli soylemedigini bilirim.
Ustelik ertesi gun yemek yais incelik gostermeye calismis.
Siz kavga etmek icin zorlamişdiniz ama kabul edin...
Esinizin verdigi tepkilerde yanlis ne biliyim özetle seytana uymayin derim

Birbirinizin yaninda ikinizin de guldugu bi espriyle bu olayi karistiriyorsunuz bence.
Dogru duzgun tanimadigi insanlarin yaninda boyle bi espri yapiliyorsa ortada bi guc gosterisi bi asagilama vardir
Bazen üçüncü kisilerde oluyor ortamda.espiri olarak degerlendiririm ben.tabiyki herkesin görüşü ayni olmaz.

Sen de aynılarını ona yapsaydın niye bu kadar gerdin ki. Okuldan gelince de yiyecek hazırlamış falan. Yerken güzelce konuşsaydın. Tabi elli kere konuşup sonuç alamadıysam ve patladıysan bilemem.

Bazen üçüncü kisilerde oluyor ortamda.espiri olarak degerlendiririm ben.tabiyki herkesin görüşü ayni olmaz.
İyi de adam o gun sadece bunu yapmamis ki, durup durup kadina laf sokmus milletin yaninda bi esyasini bulamadi diye gerginlik cikarmis
Ayni durum degil yani espri olmadigi bariz belli bildigin guc gosterisi

İyi de adam o gun sadece bunu yapmamis ki, durup durup kadina laf sokmus milletin yaninda bi esyasini bulamadi diye gerginlik cikarmis
Ayni durum degil yani espri olmadigi bariz belli bildigin guc gosterisi
Bende bir seyleri biryerlere kaldiririm ve bulamam benim esimde surekli aman woldemortun eline gecmesin hersey kayboluyor der konusu acilinca.ortamda kim var diye bakinmaz.sanirim herkesin algisi farkli islediginden.sahsen bana cok siradan gelir boyle seyler:) asagilanma yada elestirel algilamam yani.

Yahu adam sakasina soylememis ki, insanlarin icinde eşya icin tartisma cikarmis
Hep kendi yasadiklarinizdan ornek verdiginiz icin objektif bakamiyorsunuz bence
Kaldi ki kadinin bogazini sıkıp duvara dayayan bi adam var sizce gercekten şaka midir yani

Evet benim en çok kızdığım başkalarının yanında gergin olup çocuğuma dahi sesini yükseltmesi. İnsanların içinde herkes konuştuklarına ve ses tonuna dikkat etmeli. Bu elalem ne der kaygısı değil görgü kurallarıdır. Ben de tepkimi cevap vererek değil surat asarak belli ediyorum. Defalarca da uyardım ama insan olan anlıyor

Bir de bu kadar gerilme sebebi o espri değil banyoya girerken kapıyı kilitlemiş olmam bunu hazmedememiş.

Sonradan gelisen olaylar uzerinden konusmadim bu yorumumda.konu sahibinin tutumuyla benimki ortusmuyor olabilir.saygi duyarim elbette.sizede ayni sekilde.siddet olayina gelince asla yumusatmak niyetinde degilim.

Bahane aramış !!!Tuvalette iken veya banyo sırasında kapının kapalı olmasından doğal ne olabilir ki?
Kapıyı kilitledim normalde kilitlemem. Bence de abartılacak bir durum değil ama niyeyse olayı sen beni kocan olarak görmüyorsuna kadar getirdi bu kapı kilitleme olayını

Olay inanin gereksiz büyümüş. Kirilmanizi çok anliyorum insanlarin yanında konusmasindan dolayı. Ama bunun cozumu ona surat asmak değil inanın. Ben de çok yapiyordum bunu, saniyorum turk kadini olarak bircogumuz yapıyor. Ama yanlış yapıyoruz, siz de orada yanlış yapmışsınız. Surat asmak yerine konuşmak konusmak ve tekrar konusmak daha yapici bir çözüm.
Size el kaldirmasi ise kesinlikle tartisilcak birsey değil. Yorum yapmak da beni aşar; ancak diğer sorunlari daha yapici olmaya calisarak cozmeye calismanizi öneririm. Mesela neden iki gun eve gelmese sizin onu aramayacaginzii düşünüyor? Bu bence çok üzücü ve sebebi çok önemli. Konuşmaya burdan baslamak ise iyi bir fikir olabilir.

Bende gelin arabası gorunce aha bir kadini daha kurban verdik ne varsa evlenecek ahh ahh akilsizlar diyorum hep esim de gülüp geciyor sadece ne var ki bunda buyutecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…