- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Ben de oraya çok takılmadım gerçi çok samimi olmadığı insanlara karşı bunu yapması da bence saçmaBirşey soyliycem ama kizmayin.pazar aksamlari evimizde oturup esimle cay kahve iceriz.disaridan surekli olarak dugun konvoyu sesleri gelir.ya o ya ben vay enayiler deriz kahkahalar havada ucusur.abim bekardir esim onada surekli yakma basini gibi ogutlerde bulunur.hic takilmam.dedigim gibi sizin sonraki etap durumu cirkinlestirmis.
Birbirinizin yaninda ikinizin de guldugu bi espriyle bu olayi karistiriyorsunuz bence.Birşey soyliycem ama kizmayin.pazar aksamlari evimizde oturup esimle cay kahve iceriz.disaridan surekli olarak dugun konvoyu sesleri gelir.ya o ya ben vay enayiler deriz kahkahalar havada ucusur.abim bekardir esim onada surekli yakma basini gibi ogutlerde bulunur.hic takilmam.dedigim gibi sizin sonraki etap durumu cirkinlestirmis.
Bazen üçüncü kisilerde oluyor ortamda.espiri olarak degerlendiririm ben.tabiyki herkesin görüşü ayni olmaz.Birbirinizin yaninda ikinizin de guldugu bi espriyle bu olayi karistiriyorsunuz bence.
Dogru duzgun tanimadigi insanlarin yaninda boyle bi espri yapiliyorsa ortada bi guc gosterisi bi asagilama vardir
İyi de adam o gun sadece bunu yapmamis ki, durup durup kadina laf sokmus milletin yaninda bi esyasini bulamadi diye gerginlik cikarmisBazen üçüncü kisilerde oluyor ortamda.espiri olarak degerlendiririm ben.tabiyki herkesin görüşü ayni olmaz.
Bende bir seyleri biryerlere kaldiririm ve bulamam benim esimde surekli aman woldemortun eline gecmesin hersey kayboluyor der konusu acilinca.ortamda kim var diye bakinmaz.sanirim herkesin algisi farkli islediginden.sahsen bana cok siradan gelir boyle seyler:) asagilanma yada elestirel algilamam yani.İyi de adam o gun sadece bunu yapmamis ki, durup durup kadina laf sokmus milletin yaninda bi esyasini bulamadi diye gerginlik cikarmis
Ayni durum degil yani espri olmadigi bariz belli bildigin guc gosterisi
Yahu adam sakasina soylememis ki, insanlarin icinde eşya icin tartisma cikarmisBende bir seyleri biryerlere kaldiririm ve bulamam benim esimde surekli aman woldemortun eline gecmesin hersey kayboluyor der konusu acilinca.ortamda kim var diye bakinmaz.sanirim herkesin algisi farkli islediginden.sahsen bana cok siradan gelir boyle seyler:) asagilanma yada elestirel algilamam yani.
Sonradan gelisen olaylar uzerinden konusmadim bu yorumumda.konu sahibinin tutumuyla benimki ortusmuyor olabilir.saygi duyarim elbette.sizede ayni sekilde.siddet olayina gelince asla yumusatmak niyetinde degilim.Yahu adam sakasina soylememis ki, insanlarin icinde eşya icin tartisma cikarmis
Hep kendi yasadiklarinizdan ornek verdiginiz icin objektif bakamiyorsunuz bence
Kaldi ki kadinin bogazini sıkıp duvara dayayan bi adam var sizce gercekten şaka midir yani
Olay sicakken kapi kilitlemenizi muhtemelen direk duvar orme olarak algilamissa ofkelenmis olabilir.Bir de bu kadar gerilme sebebi o espri değil banyoya girerken kapıyı kilitlemiş olmam bunu hazmedememiş.
Bahane aramış !!!Tuvalette iken veya banyo sırasında kapının kapalı olmasından doğal ne olabilir ki?Bir de bu kadar gerilme sebebi o espri değil banyoya girerken kapıyı kilitlemiş olmam bunu hazmedememiş.
Kapıyı kilitledim normalde kilitlemem. Bence de abartılacak bir durum değil ama niyeyse olayı sen beni kocan olarak görmüyorsuna kadar getirdi bu kapı kilitleme olayınıBahane aramış !!!Tuvalette iken veya banyo sırasında kapının kapalı olmasından doğal ne olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?