Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Ve bir gencimizin daha hayatı kaydı... O yavrucak bu acıyı nasıl kaldırsın?
Kadının o hali benim bile sabahtan beri gözümün önünden gitmezken o küçücük beden ne yapsın?
Annesine ilişkin kafasındaki son resim o olacak ve bunun izini hayatı boyunca taşıyacak.. Düşündükçe kalbim sıkışıyor ve çok çaresiz hissediyorum, hayat keşke bazılarımıza karşı bu kadar acımasız olmasa diyorum...

Boğaz bölgesine ne kadar sert tampon yapılabilirdi ki? Çok bastırırsanız nefessiz kalır ve boğulur.
Ben doktor ve ya sağlıkçı değilim tabiki bilemem ancak vücutta bazı yerler vardır ki ağır yarayı kaldıramaz, boyun da onlardan biri gibi geliyor bana

Benim de aklım o yavruda. Ne yapıyor acaba, ne yapacak bundan sonra. Yakınlarının yanındaymış orada iyi olacak mı, iyi bakacaklar mı, daha mı kötü olacak diye düşünüyorum. İmkanım olsa yanıma almak pamuklara sarıp sarmalamak isterdim. İnşallah devlet sahip çıkar, inşallah aklı başında iyi insanlarla karşılaşır. İnşallah gencecik ömrü heba olmaz. Hayatım boyunca dua edeceğim.

Pislik bir erkek terörü bu kanım dondu gördüğümden beri ne ilk ne son maalesef istedikleri kadar kadın hakları çıkarsınlar yooook maalesef kadınlarımızı koruyacak adam akıllı bir yasa yok !
İyi hal indirimi bilmem ne zırvalıkları kalkmadığı sürece adalet yok.

Devletin eli hep üstünde olacak belki... Belki en iyi eğitimleri alacak.. Belki çok başarılı olacak.. Ama yüreğindeki yara hiç geçmeyecek... Allah yardımcısı olsun, bu dünyadaki imtihanı gibi mükafatları da çok büyük olsun.

Şah damarı kesilip hayatta kalan bi genç vardı. Yaşama olasılığı %5-7 dolayındaymış ama havlu ile tampon yapılmış ve hemen ameliyata alınmış, kurtulmuştu.

İnsan hiçbir şey bilmese bile gider kadının bi koluna girer oturtup sakinleştirmeye çalışır, kıza sarılır görmemesini falan sağlar. Millet kadına zombi gibi davranıyor her gören kaçışıyor saçma sapan bi ortam.

Nasıl geçer ki, 25 yaşındayım geçen sene annemin gasilhanedeki görüntüsü bile gözümün önünden gitmiyor. 10 yaşındaki çocuk bunu nasıl unutsun. Allah peygamber sabrı versin, ne diyeyim başka.

Aynen öyle nasıl kaçışıyorlar öyle, en azından biri çocuğu alıp çıkartsaydı oradan. Ambulans gelene kadar annesinin o halinde başını beklemiş. Bu nasıl insanlık aklım almıyor

Aynen öyle nasıl kaçışıyorlar öyle, en azından biri çocuğu alıp çıkartsaydı oradan. Ambulans gelene kadar annesinin o halinde başını beklemiş. Bu nasıl insanlık aklım almıyor
şerefsiz herifin açtığı kesik hafif bir şey değil öyle, adi. öfkesine hakim olamayandan ne baba olur ne başka bir şey

şerefsiz herifin açtığı kesik hafif bir şey değil öyle, adi. öfkesine hakim olamayandan ne baba olur ne başka bir şey

ya ben onun lafını bile geçiremiyorum çünkü küfür edersem banlanırım. bilmiyorum öyle bir durum gözümün önünde olsa ne yapardım bilmiyorum. Allah tekrarını yaşatmasın kimseye. Ama o kızı orada öyle bırakamazdım. Dışarıda durup seyredenleri aklım almıyor kadın da kiz da videoyu cekene bakıyor yardim istiyor, ne yapti acaba videoyu çeken. Offfff ben delirmemek için zor tutuyorum kendimi ya.

Öyle valla. Tamam bu olayda çok büyük bi vahşet var, şoka girdiler diyeceğim ama telefonu çıkartıp video çekmeyi akıl edebiliyorlar çok ilginç.

karşı apartmandan çekilen videoyu izledim. videoyu çeken de görünüyor. videodaki son anın etkisiyle olacak etrafta dört dönüp yanındakilere gösteriyordu videoyu, keşke cesaret edip girebilseydi içeri keşke.. sonra muhtemelen ambulansı falan arıyor.

karşı apartmandan çekilen videoyu izledim. videoyu çeken de görünüyor. videodaki son anın etkisiyle olacak etrafta dört dönüp yanındakilere gösteriyordu videoyu

valla bıktım artık ben bu ülkede yaşamaktan. beni gerekirse canımı verebileceğim vatanimdan bıktırdılar. İmkanım olsa çekip gideceğim. bu cehalet, bu iğrenç zihniyet, bu kötülük bir kere yaşadığımız aciz hayatımızı mahvetti.

Öyle valla. Tamam bu olayda çok büyük bi vahşet var, şoka girdiler diyeceğim ama telefonu çıkartıp video çekmeyi akıl edebiliyorlar çok ilginç.
bi taraftan da diyorumki o video olmasaydı bu kadar yankı uyandırırmıydı insanlarda kadın cinayeti denilip geçilirdi bu olay 5 gün önce oldu ama çok duyulmadı bile taki bu video bugün internete düşene kadar. insanların ayağa kalkması için bazende gözüyle görmesi gerekiyor.

Haluk levent sahip çıktı kıza maddi manevi ahbap platformu olarak yanındayız dedi o asla bırakmaz

Haluk levent sahip çıktı kıza maddi manevi ahbap platformu olarak yanındayız dedi o asla bırakmaz

Oh gerçekten icim rahatladı, evet Haluk Levent'e Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından daha çok güveniyorum. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için.

Kadın kendi 2 parmağıla tutmaya çalışıyordu en çok da içimi acıtan o oldu bende soğukkanlı değilimdir mesela o tarz olaylarda donar kalırım hiç bişi yapamam ama o kalabalıkta bi Allahın kulu da çıkmadı ya tampon yapacak

Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.
Ya sen insanı çileden çıkarmayamı çalışıyorsun hala salak salak konuşuyorsun

Duygu Kadakal vardı. Otel lobisinde eski eşi tarafından katledildi. Video herkese ulaştı. O boğazından gelen kanlı hırıltı sesi hala kulağımda. Ne oldu peki ? Hepimiz unuttuk gitti. Şehit haberlerine de böyle böyle alıştık. Doğa katliamlarına da. Yine unutulacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…