- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Ben acip bakmadim instagram hesabina girdim de ben hakaret eden birisi zannederek girdim. Cssedin fotosuna nasil ulasip paylaşabiliyorlar nasil görebiliyorlar bu yasak degil mi. Offfff cok kotuyum. Cok cook. O cocuk acaba simdi napior neredeNe olduğunu anlamaya çalışırken gördüm cesedi. İnsanları sevmezdin şu an içimde tek bi merhamet kırıntısı kalmadı. Bu kadınun hayatta kalması imkansızmış,, yaa biz bu duyguları yaşıyoruz o ufacık kızın dünyasınu düşünemiyorum. Şeytan insandan daha masum değil mi? Bence öyle...
Bende öyle sandım.. o kadar derin ve büyük ki boğazında ki kesik, birde duygunun öldürülme anını izledm bıçaklanmasını defalarca kez, şu an içimdeki herşey ölmüş gibi hissediyorum. O küçük kıza sahip çıkmayı çok isterdim.. yaşadığı şey ne desem boş işte..Ben acip bakmadim instagram hesabina girdim de ben hakaret eden birisi zannederek girdim. Cssedin fotosuna nasil ulasip paylaşabiliyorlar nasil görebiliyorlar bu yasak degil mi. Offfff cok kotuyum. Cok cook. O cocuk acaba simdi napior neredeher gecen gun umutlarim tükeniyor insana karşı .
Olaydan yarım saat önce ordan geçtim Allahım diyorum ben orda olsaydım neler yapmazdım elimden geleni yapardım o anne ve yavrusu için. Anlam veremiyorum insanların içeri girmemesine kapıdan bakmalarına.
Aynen.. hayati boyunca gozunden silinmeyecek annesinin o haliBende öyle sandım.. o kadar derin ve büyük ki boğazında ki kesik, birde duygunun öldürülme anını izledm bıçaklanmasını defalarca kez, şu an içimdeki herşey ölmüş gibi hissediyorum. O küçük kıza sahip çıkmayı çok isterdim.. yaşadığı şey ne desem boş işte..
Yazik yazikAynen.. hayati boyunca gozunden silinmeyecek annesinin o haliben izlemedim ama o kadinda defalarca bicaklanmisti neymis otel odasina çıkacakmista bir uyusturucu tüccarıyla. Kocasi da herkese dışarıda satıyorsun neden odaya çıkıyorsunuz diyip kiskanmis. buda ahir tahrik olmuş. Simdi daha da yıkıldım emine nin katili guvenlikli bi odada tutuluyormus .
Hemde ne yazik arkadaşım.Yazik yazik
Taksiye binmis alçak mahluk!!. Taksici sormus kani görünce adamda galiba. Demis ki ......... cocuguYazik yazik
Bu nasil soguk kanliliktir nasil kansizliktir ben anlamadimTaksiye binmis alçak mahluk!!. Taksici sormus kani görünce adamda galiba. Demis ki ......... cocugu
"Hayvan kestim"
Sonrada gitmis icki almis büfe den ve yakalanmis.
Bu nasil soguk kanliliktir nasil kansizliktir ben anlamadim
Doğru dehşet bi görüntü ama ne biliyim ya bi şeyler yapılmalıydıVideoyu sansurlu izledigimde ben de cok kizmistim mudahale etmeyenlere. Ama sansursuz halini gorunce biraz ablayabildim. Cok kan oldugu icin korktular galiba. Dehset. Biz izlerken bile dehset. Canlı halinde iyice korkunctur. yere yigilinca da oldu diye mudahale etmemis olabilirler. zaten hekimlerin bile cok zor durdurabildigi bir kesikmis. Buyuk ihtimal mudahale etseler de durduramazlardi.
Nasıl bir yürek bu resmi paylaşır anlayamıyorum . Birde mideniz bulanmasın demiş. Midemiz bulanmıyor. Acıyor canımız acıyor. Kalbimiz acıyor ya.instagram kullanıyorsanız Allah rızası için, acıdan nemalanan şu ucuz leş kargasını spamlayın.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
"Cebinde gezdirdiği ekmek bıçağı" ile mi... Maalesef gördüm o fotoğrafı.. asla basit bir şey değil, almıyor aklım, aklın ötesinde ama gerçekBende öyle sandım.. o kadar derin ve büyük ki boğazında ki kesik, birde duygunun öldürülme anını izledm bıçaklanmasını defalarca kez, şu an içimdeki herşey ölmüş gibi hissediyorum. O küçük kıza sahip çıkmayı çok isterdim.. yaşadığı şey ne desem boş işte..
Ben telefondan izleme ile kahroldum nasıl dayandınjz yaçok acı bir olay bizzat şahit oldum anlatamam o günden uyku girmiyorum gözüme o kanlar o çığlıklar o çocuğun anne anne diye yalvarması annesinin kanlı yüzünü okşaması kadının o anda çocuğunun yüzüne dehşet dolu bakışları ambulans diye bağırması çok acı gerçekten
Galiba ben de bir sey yapamazdim hic soguk kanli degilim ama o durumda o insanlarin video cekebimeyi akil edebilmesi akil alir gibi degil..Videoyu izlemediyseniz izlemeyin çok fena kizin cigliklari kadinin etrafta yalvarircasina ölmek istemiyorum diyisi off video cekiyor hayvan kimse kanayan yere bir bezle baski yapmiyor Allah im Allah o kizcagiza yardim etsin 10 yasinda kabusu yasadi babasi ya babasi bir cocugun neyi varki Anne babadan baska
O kesigi tampon kurtarmazdı ya ellerinin arasından fışkırdıilkyardım bilen biri müdahale etseydi kurtulurdu belki tampon yapılsaydı bir anda oluk oluk kan akmaya başladı. şimdide kadının cansız hastanede odasında kesik boğazlı çıplak bedeni dolaşıyor internette bu resimleri çekip yayanında katilden farkı yok. bu kadının çocuğu anası babası kardeşleri bu videoları bu resimleri görecek yazık değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?