Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Umarım doğrudur o çocuğa çok çok iyi bir gelecek sağlanmalı yavrum benim.
Gebersin soysuz köpek pislik heriff
İnşaallah , ailesinde sahip çıkmamış bildiğim kadarıyla barısmasını istemişler zavallı kadın iş arıyomustu zaten, bencede devlet korumasına alınmalı, şimdi küçük kıza herkes sahip çıkar, bilmyrm ama ben aileye de tepkiliyim

katılıyorum ıhmallerı var
sahsen ben esımle yasaklı madde kumar sıddet gıbı nedenlerden ayrılsam ve tehtıt alsam aılem benı asla o adamla gorusturmez yanımda en az 2-3 adam babam amcam dayım mutlaka olur cocuktan dolayı gorusulecegı zaman yanı cocugun gosterılecegı zaman zaten o baba senede 4 kez gormek ıstıyormus ılgısı de yokmus cocukla
telefon numaram degısır adresım degısır cok cıddıye alırlar adam manyak ıste deyıp gecmezler acıkcası...

adam tum aıleyı tehtıt edıyormus boyle bır durum varken kadın dısarda tek basına ve cocuk var dıye barıstırmıs daha once aıle bu adamla tekrar denesınler dıye resmen olume terk etmısler zaten zamanında ...

Ya ben onu görmemiştim baktım şimdi çok fena offf kaldırsınlar internetten videoları neden tutuyolar içim parçalandı Allah kahretsin bu zalimleri!!

Ailesi gerçekten sahip çıkmış olsaydı kızlarının o adamla bir basına görüşmelerine asla izin vermezdi. Adam zaten pisliğin tekiymişti , uyuşturucu bağımlısı ayyaşın biri, adam zaten çevresindekilere söylğyomustu karısını ve ailesini öldürcem diye tabi ki çevredekiler yine sessiz kalmış. Adam hakkında demişler zaten bu gidişle birin zarar verecek diye..

Ailesinde elalem ne der , kızınız var diye zorla barıştırma ya çalışmışlar.zavallı kadında istememiş iyi bir işim olsun kızım için diye sürekli iş arıyomustu bunu da arkadaşlarına söylemiş. Ailesi gerçekten sahip çıkmış olsaydı bu kadın bu kadar iş aramazdı, bu kadar kızı için çabalamazdı diye düşünüyorum.
Resmen ölüme terkedildi, şimdi ailesi yavrucaga sahip çıkmaz mı , arkasında koskoca devlet var , küçük kız adına hesap felan acılcakmıs, off menfaat dünyası of çok üzülüyorum kadına kıza arkasında kimse olmamış bu zamana kadar Rabbim yardımcısı olsun küçük kızın

Ben az önce baktım o videoya sansürlü izledim ama kadının o çığlıkları beni bitirdi aman Allah'ım bu nasıl bi caniliktir nutkum tutuldu nasıl bu kadar vahşileşebiliyolar hayvanlarda bile merhamet duygusu var aman Allah'ım şoktayım yâRabbi helâk et bunları!!!!

Canım izlediğim en berbat şeydi

Yasolinn bu ne anlamadım. Sayfaları okuyamadım
Katilin facebook arkadasi uyuturucu saticisi.. serefsiz duyguyu oldurdugu video da bu da var kirmizi mi kahverengi mı deri ceket giymiş.. Kızı tuzağa düşürmüşler yani.. bu şerefsiz kocasına yardım etmiş bence büyük ihtimal hem kocanın listesinde ekli hem kızın öldürüldüğü gün bu da orda.. kocası buna duygu yu ara uyuşturucu vercem diye falanca yere çağır diye kandırmadilar sa kızı ben de ne olayım.. Kızı zamanında uyuşturucuya alıştırmış it kocası zaten.. Toprak111 resmini attığım şerefsiz de kizin öldürüldüğü gun orda videoda gorunuyor.. bu it te sonradan ölmüş diye duydum buyuk ihtimal uyusturucudan

Son düzenleme:
Çok fazla bilgi kirliliği var. Öldürtmezler arkadaşlar, maalesef. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nden defalarca ceza alan bir ülkeyiz; ağırlaştırılmış müebbet hapsi bile insan haklarına aykırı buluyorlar idama benziyor diye. Eskidenmiş o koğuşlara koyup ölmesini beklemeler. Şimdi muhtemelen tek başına bir yere koyup başına da nöbetçi dikmişlerdir. Sosyal medyada olaylar yatıştıktan sonra ne yaparlar bilemem, Özgecan'ın katili gibi olur belki. İntihar etti derler geçerler. Saldırıya uğrayıp uğramadığını bilmiyorum, uğradıysa kesin koruma altındadır. Ben de çok üzülüyorum, ama çıkan haberlerin çoğu sahte.

Tecavüz suçlularına acımıyorlar hapiste ama karısını öldürenlere de ıçerde genelde neredeyse iyi karsiliyorlar namus zihniyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…