18 yılmı ne almıstı zaten 35 lı yaslardaydı hayatının en guzel yılında dısarı cıkar cıktıktan sonra yenıden evlenır erkege ne oluyor kı hayatını yasar gıderO cani kac yıl almış peki? Nasıl ağırlaştırılmış müebbet olmaz yaaa 40 bıçak darbesi bu...
Adam gel diyor kız da git ben senle gelmicem diyo galiba.. yalan öyle birşey söylemiuo kizVideo da ki konusmalarda ne geciyor anlayamadim? Güya duygu sen erkekmisin demis ben öyle bir sey duymadim. Ayrica duyguya uyusturucu satan adam duygu bicaklanmadan önce disari cikiyor galiba, sanki olacaklari biliyor gibi
Hayır içeri gidiyor .Video da ki konusmalarda ne geciyor anlayamadim? Güya duygu sen erkekmisin demis ben öyle bir sey duymadim. Ayrica duyguya uyusturucu satan adam duygu bicaklanmadan önce disari cikiyor galiba, sanki olacaklari biliyor gibi
çok karmaşık bir durum bence. iyi olması şöyle; bu video olmasa bu kadar kitlesel bir tepki oluşmazdı.Rahmetli Emin’e bulutu video alan 19 yaşında bi gençmiş.onu da tutuklamışlar daha sonra serbest bırakmışlar.çok acımasızca biri can çekişirken video çekmek,kimsenin yardım etmemesi,sadece dışardan bakması.ne yazıkki kadıncağızın boğazındaki kesik o kadar derin,o kadar fazlaca bir kesik ki,doktorların bile kanamasını çok zor durdurduğu bir kesikmiş.çok fazla uğraşmışlar bir değil birden fazla doktor.kadıncağızın zaten o kesikle kurtulması imkansızmışama vicdanen başaramasa bile bi yardım eli uzatılsaydı keske. Yanlız şöyle de bir durum var,eğer videosu olmasaydı bu görüntünün,bu adam belki bir şekilde yalanlarıyla tahrik indiriminden yararlanacaktı.adalet bakanı bile devreye girdi en büyük cezayı alması için.cumhurbaşkanımız da öyle. Çok büyük yankı uyandırmasının sebebi video oldu,bu vesileyle belki içerdeki mahkumlar o cani yi gebertirler.size soruyorum şimdi,sizce iyi mi oldu kötü mü oldu video olması?
yanında ekmek bıçağı varmış normal bir insan yanında ekmek bıçağı gezdirirmi.
Az önce haberi izledim... Rahmetlinin “ölmek istemiyorum” çığlıkları, o kızın korkuyla annesinin yanında duruşu... Allahım nasıl çıkacak bu görüntü benim aklımdan... Bir insan başka bir insana bunu nasıl yapar?!
Rahmetli Emin’e bulutu video alan 19 yaşında bi gençmiş.onu da tutuklamışlar daha sonra serbest bırakmışlar.çok acımasızca biri can çekişirken video çekmek,kimsenin yardım etmemesi,sadece dışardan bakması.ne yazıkki kadıncağızın boğazındaki kesik o kadar derin,o kadar fazlaca bir kesik ki,doktorların bile kanamasını çok zor durdurduğu bir kesikmiş.çok fazla uğraşmışlar bir değil birden fazla doktor.kadıncağızın zaten o kesikle kurtulması imkansızmışama vicdanen başaramasa bile bi yardım eli uzatılsaydı keske. Yanlız şöyle de bir durum var,eğer videosu olmasaydı bu görüntünün,bu adam belki bir şekilde yalanlarıyla tahrik indiriminden yararlanacaktı.adalet bakanı bile devreye girdi en büyük cezayı alması için.cumhurbaşkanımız da öyle. Çok büyük yankı uyandırmasının sebebi video oldu,bu vesileyle belki içerdeki mahkumlar o cani yi gebertirler.size soruyorum şimdi,sizce iyi mi oldu kötü mü oldu video olması?
Video çeken kişiyi göz altına almışlar eyvallah o zaman videoda görünen diğer kaçışan insanlarında göz altına alsınlar. Bence bir farkı yok.
Videoyu alanı savunmuyorum ama eğer gerçekten 19 yaşındaysa ne yapacağını bilememiş olabilir. Hayatında hiç ilk yardım dersi almamış olabilir.
O paylaşımı bende gördüm tesadüfü.. ayakta durması sakıncalı, yere yatırılıp ayakları havaya kaldırıp tampon yapılsa kurtulabilirdi diyordu.. ihtimal tabi.. şansın varsa o anda ilk yardım bilen ordan geciyo..Ben de tam tersi bir cerrahın açıklamasını okudum. Eğer biri tampon ile gerekli ilk yardımı uygulasaydı kurtulma şansı olabilirmiş
Cerrah şimdiye kadar çok atar damar kesiği diktim. Hepsi ölümle sonuçlanmaz, videodan gördüğüm kadarıyla kurtulma şansı varmış ama ayakta tutmuşlar kan daha hızlı boşalmış dedi
Like derdine işte.. amaç like almak sosyal medyaya atipSokakta biri birinin boğazını kesse benim de ilk refleksim kaçmak olurdu
Önce can güvenliği
Sonra yardım gelirdi
Reflekstir kaçmak
Ama birinin birini bıçakladığını görsem hemen telefon kamerama sarılmam
Bu bilinçli bir hareket
Telefonunu çıkarmış, şifresini girmiş, kamerayı açmış.
Anne ve kız çığlık çığlığa iken kaydet tuşuna basmış
Çekmiş bir de üstüne internete yaymış
Gayet bilinçli
Devlet korumasına alındı diye duyum aldım, birde soysuz itin öldürüldüğüne dair , tabi ne kadar doğru bilmyrmAcaba çocuğun son durumu nasıl bilgi sahibi olan var mı??
Umarım doğrudur o çocuğa çok çok iyi bir gelecek sağlanmalı yavrum benim.Devlet korumasına alındı diye duyum aldım, birde soysuz itin öldürüldüğüne dair , tabi ne kadar doğru bilmyrm
Devlet korumasına alındı diye duyum aldım, birde soysuz itin öldürüldüğüne dair , tabi ne kadar doğru bilmyrm
Orda yasayan Bi arkadaştan duydum, tabi bilmyrm ne kadar dogruDuygu kadakal in katilide öldürülmüştü sosyal medyada. Adam yaşıyor mis gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?