Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

O cani kac yıl almış peki? Nasıl ağırlaştırılmış müebbet olmaz yaaa 40 bıçak darbesi bu...
18 yılmı ne almıstı zaten 35 lı yaslardaydı hayatının en guzel yılında dısarı cıkar cıktıktan sonra yenıden evlenır erkege ne oluyor kı hayatını yasar gıder
olan gidene oldu ve cocuklarına oldu...

kadının akan kanına degmedı hanı omur boyu agırlastırılmıs ceza alsa hıc degılse derdık kı öldu gıden gelmez ama adam cezasını aldı derdık ... cocuklar ıcın ne acı ...

Video da ki konusmalarda ne geciyor anlayamadim? Güya duygu sen erkekmisin demis ben öyle bir sey duymadim. Ayrica duyguya uyusturucu satan adam duygu bicaklanmadan önce disari cikiyor galiba, sanki olacaklari biliyor gibi
Adam gel diyor kız da git ben senle gelmicem diyo galiba.. yalan öyle birşey söylemiuo kiz

çok karmaşık bir durum bence. iyi olması şöyle; bu video olmasa bu kadar kitlesel bir tepki oluşmazdı.
Diğer taraftan bir insan can çekişirken yardım etmek yerine videosunu çekmek çok vahşice. bana göre o videoyu çeken kişide ölüme sebebiyet vermekten yargilanmalı.

Duygu Kadakal cinayetini hic unutamam heralde günlerce ve hala aklımda o video o kadar acı ki kiz kardesi 15 yil aldigini yazmisti sosyal medyada yanlis hatirlamiyorsam yazik

Görüntüye tv'lerde yayın yasağı getirildi ama bu sabah internette bi yerde karşıma çıktı sansürsüz koymuşlar psikolojim bozuldu etkisinden çıkamıyorum bu nasıl bi vahşettir bu zalimler için idam şart!!! Şimdi içerde yiyip içip yatacak inşâllah gebertirler onu orda can çekişe çekişe geberir. Yok adalet hak hukuk yok bu ülkede. Aklım almıyor küçücük çocuğun gözleri önünde bu katliam nasıl yapılır Allah rahmet eylesin o anneye
O yavruyada güç kuvvet versin

Ben bu sabah sansürsüz internette gördüm öyle aramadan karşıma çıktı birden çok kötü oldum etkisinden çıkamıyorum

Ben de tam tersi bir cerrahın açıklamasını okudum. Eğer biri tampon ile gerekli ilk yardımı uygulasaydı kurtulma şansı olabilirmiş

Cerrah şimdiye kadar çok atar damar kesiği diktim. Hepsi ölümle sonuçlanmaz, videodan gördüğüm kadarıyla kurtulma şansı varmış ama ayakta tutmuşlar kan daha hızlı boşalmış dedi

Duygu kadakal ı şimdi izledim
Nefesim kesildi
Nolur kimse izlemesin
Böyle bir vahşet ben hiçbir filmde hiçbie yerde görmedim okumadım

Geçen banyoda bie böcek çıktı karşıma aniden
Korkup öldürdüm
Günlerdie onu düşünüyorum üzülüyorum
Keşke ellemeseydim diye
Ben böceğe bu kadar üzülürken
İnsan nasıl insana bunu yapar
Nasıl 30 defa saplayabilir

O kadar öfkeliydi ki adam
Sanki anasını bacısını 7 sülalesini öldüren birinden intikam alır gibi
Nasıl insan insana bunu yapar
Hiç mi acımadı,

Allahım keşke izlemeseydim
Travma olarak kalacak

Kimse izlemesin

Rüyamda bıçaklandığımı görüyorum
En büyük fobim oldu artık

Ya git kendini gebert
Errrrkeklik gururun zedelendiyse git kendini öldür

Video çeken kişiyi göz altına almışlar eyvallah o zaman videoda görünen diğer kaçışan insanlarında göz altına alsınlar. Bence bir farkı yok.

Videoyu alanı savunmuyorum ama eğer gerçekten 19 yaşındaysa ne yapacağını bilememiş olabilir. Hayatında hiç ilk yardım dersi almamış olabilir.

Sokakta biri birinin boğazını kesse benim de ilk refleksim kaçmak olurdu
Önce can güvenliği
Sonra yardım gelirdi

Reflekstir kaçmak

Ama birinin birini bıçakladığını görsem hemen telefon kamerama sarılmam
Bu bilinçli bir hareket
Telefonunu çıkarmış, şifresini girmiş, kamerayı açmış.

Anne ve kız çığlık çığlığa iken kaydet tuşuna basmış
Çekmiş bir de üstüne internete yaymış
Gayet bilinçli

O paylaşımı bende gördüm tesadüfü.. ayakta durması sakıncalı, yere yatırılıp ayakları havaya kaldırıp tampon yapılsa kurtulabilirdi diyordu.. ihtimal tabi.. şansın varsa o anda ilk yardım bilen ordan geciyo..

Like
Like derdine işte.. amaç like almak sosyal medyaya atip

Acaba çocuğun son durumu nasıl bilgi sahibi olan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…