Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Elim kesildi diye durdum demiş
Kendi canı ne kadar tatlı
Karşısındaki insan değilmiş gibi hırsla hınçla nasıl saplıyo
Hiç unutmayacağım duyguyu
Bende hic unutmayacagim. Beni öldürüyor diyebildi sadece ve o cigliklari. Güya erkeklik gururu varmis bir kadini sirtindan bicaklayacak kadar aciz. Dilerimki acilar icinde ölsün.

Elim kesildi diye durdum demiş
Kendi canı ne kadar tatlı
Karşısındaki insan değilmiş gibi hırsla hınçla nasıl saplıyo
Hiç unutmayacağım duyguyu
Bende hic unutmayacagim. Beni öldürüyor diyebildi sadece ve o cigliklari. Güya erkeklik gururu varmis bir kadini sirtindan bicaklayacak kadar aciz. Dilerimki acilar icinde ölsün.
Zaten facebook hesabını inceledim manyak olduğu belli

Hiç pişman olmuslarmidir,keşke yapmasaydik demişler mıdır? İçlerinde hiç mi insanlık kırıntısı yok bunlarin. Emine'nin katili görmüştür videoyu,kızına yüreği yanmış mıdır? Dilerim Allah'tan can vermek için yalvarsinlar,başlarını taşlara vura vura inleye inleye gebersinler.

Adam kadın düşmanı zihniyeti bozuk şerefsizin biri bu kadar basit işte.. kız korkusundan ses edemiyor buna rağmen

Geçen memlekete giderken terminalde saati beklerken eşim biriyle karşılaşmış tuvalet dönüşü oturdum yanlarına.. Adam cezaevinden yeni çıkmış sözde karısına tecavüz etmişler de tecavüzcüyü öldürmüş ondan içeri girmiş.. karım da intihar etti deyince jeton düştü yersen.. hapis zormus cebinde beş kuruş yokmuş terminalde kalmış beter ol

İki gün taşlarlar, sonra devam ederler hayatlarına. Herkes de unutur. Başka bir kadın ölür yine ah vah eder geçeriz. Binamızda şiddet gören olur kafamızi kuma gomeriz duymadık deriz. Kimse kadından yana değil, kimse boşuna üzüldüm demesin. Üzülen sadece evlat. Geri kalan iyi ki bana bir şey olmadı ucuz kurtuldum der geçer...

Bin beter olsun,bir liraya muhtaç olsun,yalansa eğer.

hıc ıclerı acımamıstır hatta ızledıkce keyıf aldıgını kendını kahraman gıbı gordugunu dusunuyorum kızı ıcınde bak anan gıbı olma senınde sonun bu olur dıye dusunmustur cunku bu sahıslar hasta normal dusunmelerını asla bekleyemeyız
canları cıkasıca ıgrenc mahluklar

bırde bu tahrık ındırımı zımbırtısı guncellenmelı
tahrık ındırımı kapsamına ne gırmelı
mesela
komsuma veya akrabama ya da cocuklarına veya tanımadıgım bırılerıne bulundugum ortamda oldurmek ısteyen bırı olursa durdurmak ıcın ceker vururum hıc gozumu kırpmadan bence bu tahrık ındırımı kapsamında olmalı

nefsı mudafayı zaten bılıyoruz

yanı yok efendım bana hakaret ettı dıye adam mı oldurulur kı tahrık ındırımı olsun buna ındırım vermelerı hakaret yuzunden adam oldurmeyı normal sayıyor aslında ...

Kadincagiz korkudan sesini bile cikarmiyo ki ne tahrigi serefsiz yalanci adam olmayan yaratık.

Kadincagiz korkudan sesini bile cikarmiyo ki ne tahrigi serefsiz yalanci
aynen oyle tamam dıyor sakınlestırmeye calısıyor kenara kenara kayıyor kadın...
gelmeyecegım derken nasıl sesı ıcıne kacıyor korkarak soyluyor sanırım sokakta dayak yerım dıye dusundu gelmeyecegım derken adamın oldurecegı hıc aklında yoktu cunku adam elını bıcagına attıgında kadın once anlamadı bırde ah kuzum refleks olarak kendını daha cok ıc tarafa attı soluna kapıya dogru atmak varken ıcgudusel olarak ıc kısma attı belkı orda resepsıyonda adam kurtarır sandı...

O anki korku ve bir an önce kurtulayım düşüncesinden panik yaptı kız panik yapınca da içeri kaçtı.. aslında adam gel deyince tamam deyip dediğini yapsa dışarı çıkınca bi yolunu bulup kaçardı belki.. ama nerden bildin bıçak var öldürme niyetiyle gelmiş.. bunların kafa farklı çalışıyo suyuna gidecen o anda ki kurtulabilesin.. gelmiyorum demek bile bu karafakilerin sinirlenmesene yetiyo.. ki galiba orda sen git geliyorum diyo kadin.. adam zaten oldurme niyetiyle geldigi icin iltifatta etsen olduruyo.. ulan it madem kadin seni aldatmis mahkemede oyle diyo ya saticiyla otel odasinda bulusmaya gitmis diyo ifadesinde o zaman satıcıyı niye öldürmedin namus ya sözde it..

resmen karnımın kasları agrıyor oyle kasılıyorum kı gergınlıkten sinirden gecmıyorda hırsım kac gundur duzgun yemek yıyemedım haberı ılk okudugumda 2 gun hıc uyuyamadım uykusuzum omuzlarım boynum agrıyor gergınlıkten
ben boyle olduysam yakınları cocukları nasıl olmustur

Konyada eşini 20 yerinden bıçakladı adam geöiçen hafta
Küçük kızına da yardım arama annen öldü dedi
Pişman mısın diye soran muhabire de insan namus için pişman olur mu dedi

Sebep ne

Eşi boşanmak istedi

Demi,emine bulutu oldurup beni katil ettin diye bağıran,kadın olurken dahi kadını suçlayan zihniyetten beklediğime bak. Hani diyorlar ya cinnet,öfke patlaması vs öfke dağılınca pişmanlık çöktü mü diye merak etmiştim. Bu serefsizlerden ne beklerim ki. En acı ölümle olmeleri dileğimle. Duygu nun evlatları yurtta sanırım,yaşıyorken de yurtta kaliyormarmis. Duygu sürekli ziyaretleelrine gidiyormus,o yavrularin gözü yolda kalmadı mı? Ey serefsiz,ey zihniyetsiz

Ben duygunun annesini de çok düşündüm
Videoyu izlemiş midir
Nasıl dayandı
Naptı

Ben duygunun annesini de çok düşündüm
Videoyu izlemiş midir
Nasıl dayandı
Naptı
mahkemede ızletıyorlar ya
ızlemıs ve nasıl kıydın kızıma katıl dıye bagırmıs
cok acı ınsan evladını oyle gorunce dusunur once nasıl dogurdugunu sonra bebeklıgını ılk dıs cıkarması ılk adımı okul zamanları genc zamanları evlendıgı gunlerı ılk anne olusunu hasta oldugu gunlerı sonra dusunur bıcak saplandıgında nasıl hıssettı acaba dıye nasıl yandı canı o bıcak nasıl parcaladı ıcını cok acır canı uyumaya calısır uyuyamaz yasayan ölü gıbı haberde ızleyemez benzer haberler deşer yarasını cok uzucu

Kızım var 9 aylik yazmayaydin şöyle ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…