Evet evet yaşlı biriydi bak sen deyince hatırladımah canım ah evlılık programına cıkmıstı bır adam 2 kere evlenmıs 2 karısını da öldurmus ıcerı gırmıs cıkmıs es arıyordu
evlenırler...
yasıyormusNasıl kesmis,yasiyor mu? Yok hayra alamet değil,bu kadar üst üste gelmesi.
Hayır,doğdu dogali hiç mutlu olmamış. Annesi cami avlusuna birakmis,bulmuşlar geri vermişler. Kadın yine.istemiyorum demiş. Babasına vermiş babası her gün dövmüş,sonra tecavuz Edip öldürmüş.Hic gün yüzü görmemiş.Insan değil ki, bilmiyorum bu kişilerin dnalarinda ne var. Yeniden okumak istemiyorum ama o cocuk acaba bir gün bile olsa mutlu oldu mu merak ediyorum. Birde babası süpürge demiriyle dövüp öldürdüğü o yavru geldi aklima o fotoğrafı ders yaparken mutsuz yuzu geliyor aklima
Farkında mısınız sanki Emine Bulut cinayetinden sonra bu vakalar iyice arttı , iyice kudurdular .Nasıl kesmis,yasiyor mu? Yok hayra alamet değil,bu kadar üst üste gelmesi.
Programda mi anlattı böyle?ah canım ah evlılık programına cıkmıstı bır adam 2 kere evlenmıs 2 karısını da öldurmus ıcerı gırmıs cıkmıs es arıyordu
evlenırler...
evet pişkin pişkin gulerekProgramda mi anlattı böyle?
Belki vardir ya ne bileyim bi seker vermislerdir mutlu olmuştur kanima dokunuyor böyle çaresiz yavrunun bir gün bile mutlu olmadığını düşünmek. Cennette hep mutlu olsun yavrum . Annesinide bırakmasın bu vicdan azabıHayır,doğdu dogali hiç mutlu olmamış. Annesi cami avlusuna birakmis,bulmuşlar geri vermişler. Kadın yine.istemiyorum demiş. Babasına vermiş babası her gün dövmüş,sonra tecavuz Edip öldürmüş.Hic gün yüzü görmemiş.
Evet eşime aynısını söyledim bugün. Sehiv haber kadın cinayeti haberinden normal.haber vermedi bugün. Allah sonumuzu hayr etssin.Farkında mısınız sanki Emine Bulut cinayetinden sonra bu vakalar iyice arttı , iyice kudurdular .
Yaşıyorsa,kurtuldu diye çok mutludur bence.Belki vardir ya ne bileyim bi seker vermislerdir mutlu olmuştur kanima dokunuyor böyle çaresiz yavrunun bir gün bile mutlu olmadığını düşünmek. Cennette hep mutlu olsun yavrum . Annesinide bırakmasın bu vicdan azabı
Bunu komik videolara koymuşlar izlemiştim flash tv de miydi ne? Kader kurbanı diyordu kendisine amcasının kizini kaçırmış ilk esi geçen gün denk gelmiştim kapadim ikinci esinide öldürdüğünü bilmiyordumevet pişkin pişkin gulerek
sunucu şok ıcınde tekrar tekrar sordu adamda gayet normal bırsey gıbı anlattı
bırde adam kader kurbanıyım dıyor yanı kendısı bu duruma dusurulmusBunu komik videolara koymuşlar izlemiştim flash tv de miydi ne? Kader kurbanı diyordu kendisine amcasının kizini kaçırmış ilk esi geçen gün denk gelmiştim kapadim ikinci esinide öldürdüğünü bilmiyordum
Amin .Evet eşime aynısını söyledim bugün. Sehiv haber kadın cinayeti haberinden normal.haber vermedi bugün. Allah sonumuzu hayr etssin.
Tövbeler olsun. Hakkaten vah gidene. Evlenmiştir,üçüncüyü de öldürmüştür.
Bir de öyle bir anlatıyor ki kadınlar kendilerini zorla öldürtmüş buna. Bu da mağdur olmuş. Allah ım aklıma mukayyet ol
kim canım bu çocuk? Allahım çocuklara çok üzülüyorum hele oğlum olduktan sonraBelki vardir ya ne bileyim bi seker vermislerdir mutlu olmuştur kanima dokunuyor böyle çaresiz yavrunun bir gün bile mutlu olmadığını düşünmek. Cennette hep mutlu olsun yavrum . Annesinide bırakmasın bu vicdan azabı
Benim yasadigm yerde, yurtdisi bu arada gecen ay birisi bir anne ve cocugunu tam tramvay geldigi sirada raylara yitmis arkalarindan ikiside öldü. O günden beri zaten tramvaya binmeye korkuyordum simdi bu olaylardan sonra korkularim daha da artti arkamdan biri yakin mesafe yürüyünce cok korkuyorm ya da asansörde biriyle tek basima kaldigimda terliyorum resmenKizlar piskolojim çok bozuk herşeyden herkesten korkuyorum.
Benim yasadigm yerde, yurtdisi bu arada gecen ay birisi bir anne ve cocugunu tam tramvay geldigi sirada raylara yitmis arkalarindan ikiside öldü. O günden beri zaten tramvaya binmeye korkuyordum simdi bu olaylardan sonra korkularim daha da artti arkamdan biri yakin mesafe yürüyünce cok korkuyorm ya da asansörde biriyle tek basima kaldigimda terliyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?