Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Nasıl kesmis,yasiyor mu? Yok hayra alamet değil,bu kadar üst üste gelmesi.
yasıyormus
ben artık bu olayların canavarca hıs besleyenlerı daha cesaretlendırdıgını hatta meshur olmak kendını gostermek o yaptı bende yaparım demek ıcın yaptıklarını dusunuyorum
10 gundur hergun gunde bırkac kez kadınları vahsıce öldurmeye calısıyorlar ve hep bıcakla bogazlarını kesmek suretıyle genelde

Hayır,doğdu dogali hiç mutlu olmamış. Annesi cami avlusuna birakmis,bulmuşlar geri vermişler. Kadın yine.istemiyorum demiş. Babasına vermiş babası her gün dövmüş,sonra tecavuz Edip öldürmüş.Hic gün yüzü görmemiş.

Belki vardir ya ne bileyim bi seker vermislerdir mutlu olmuştur kanima dokunuyor böyle çaresiz yavrunun bir gün bile mutlu olmadığını düşünmek. Cennette hep mutlu olsun yavrum . Annesinide bırakmasın bu vicdan azabı

evet pişkin pişkin gulerek
sunucu şok ıcınde tekrar tekrar sordu adamda gayet normal bırsey gıbı anlattı
Bunu komik videolara koymuşlar izlemiştim flash tv de miydi ne? Kader kurbanı diyordu kendisine amcasının kizini kaçırmış ilk esi geçen gün denk gelmiştim kapadim ikinci esinide öldürdüğünü bilmiyordum

bırde adam kader kurbanıyım dıyor yanı kendısı bu duruma dusurulmus
yanı nerdeyse dıyecek kı ben bıcagı elımde tuttum kadın kendını ustune attı ölmüs dıyecek o derece

kendını haklı buluyor bırde

kim canım bu çocuk? Allahım çocuklara çok üzülüyorum hele oğlum olduktan sonra

Kizlar piskolojim çok bozuk herşeyden herkesten korkuyorum.
Benim yasadigm yerde, yurtdisi bu arada gecen ay birisi bir anne ve cocugunu tam tramvay geldigi sirada raylara yitmis arkalarindan ikiside öldü. O günden beri zaten tramvaya binmeye korkuyordum simdi bu olaylardan sonra korkularim daha da artti arkamdan biri yakin mesafe yürüyünce cok korkuyorm ya da asansörde biriyle tek basima kaldigimda terliyorum resmen

Bende asla metro metrobüs vs en önde durmam geldikleri zaman
Hep arkamdan biri itecekmiş gibi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…