Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Okurken o kadar duygulandım ki ne kadar olgun tepkiler vermiş ve doğru sorular sormuş. Kardeşi için olan hassasiyeti beni çok etkiledi. Ne kadar güzel bi evlat yetiştirmişsiniz, eşinde sende gerçekten harikasınız. Allah sizi bütün olmsuzluklardan korusun, sadece mutluluk çalsın kapınızı.

Cute senin oglun 10 yasinda
Ben 32 yasindayim
Bir hesap yaptim 15 yildir babamla tek iletisim kurmamisim
Hic bir ani onemli an hic bir sey yok
Farkli bir sey bu benim icinde yaralar vardir ama ben boyle kabullendim kafa yorup dusunmedim ozlemedim
Kardesim hic asamadi hep yarali hep ozluyor
Su aralar bu haberlerden etkilenirde bize zarar verir diye cok korkuyorum
Bulundugu ortama gidemiyorum rastgele bile gorsun istemiyorum
Uzulme oglun asabilir bununla buyuyecek sekillenecek

Bende aynı seyı dusunuyorum. Ben bu davayı acsaydım acaba basımıza bu mu gelecektı dıye. Cunku bızım gorustugumuz bazı avukatlar aman eger karsı taraf belalı bırıyle bu davayı cok buyuk hakaret kabul edıp suanda yasadıgınız hayatı bıle burnunuzdan getırır demıstı.
Bızı oldurmez ama yanı herhalde cokta ıyı tanıdıgımı soyleyemıcem , cunku bu adam bızı arkasında bırakıp baska bır kadınlarla bırlıktelık saglayacak bır adamda degıldı kandırmıs benı. Ben buradakı konulardakı cogu kadın gıbı gozde yummadım, affetmedım de, ne zaman suphelendım kısa surede yakaladım ve bosandık.

Boylesı daha ıyı bızım ıcın. Daha buyuk acılar yasayabılırdık hepımız

Ben şunu anlamıyorum. Kadınların eşleri kendisini öldürmekle tehdit ediyor,kadınlar neden silahlanmıyorlar? Bu bana garip geliyor.

Ben şunu anlamıyorum. Kadınların eşleri kendisini öldürmekle tehdit ediyor,kadınlar neden silahlanmıyorlar? Bu bana garip geliyor.
devlet her önüne gelene silah vermiyor ki. silah bulundurmanın veya silah taşıma ruhsatı almanın belli şartları var. taşıma ruhsatı ise sadece belli meslek gruplarına veriliyor. öyle kocam tehdit ediyor, bana silah verin diyen kadına silah verilmiyor yani.

Heryerde aynı değilmiş demek, insanlar nasıl yardıma koştu helal olsun.

Yanindaki kadinin teyzesinin kiziymis kulaklarini kapatip giden oglumuydu ya bide pismanim evlenmek istiyorum diyor hala ruh hastasi

Tüylerim diken diken oldu şu istatistikleri görünce.. gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum.

Eklentiler

• EDkRmGKXoAI9Bzm.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…