Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Fazlasıyla yaşadım.
Gece onda kapınızın önüne çöp dökmeye inerken korkudan ölürsünüz, her şey mümkün
Çok haklısınız gerçekten ben bu ilde yaşıyorum(köyden hallice bir yer) .Ve her kelimenize katılıyorum.Gencinden yaşlısına bana göre kaba ,yobaz ,cahil insanlar görüyorum.Hele gençleri serserilik peşinde.Başka illere bakıyorum insanlar okuyor,kendini geliştiriyor. Burada liseyi bitirdiyse tamam başlasın kopukluk yapmaya.İnsanları üniversite okuyana bile değer vermiyor (öğrenciyim burada) ,para kaynağı olarak bakıyor.Üniversite var ama nedir,ne işe yarar bilmiyorlarki.Kızlarını bir de 16 17 yaşında evlendiriyorlar bu çok önemli bir gelenek burada.

yeni izledim videoyu, taa içim yandı yaşlar süzüldü gözümden daha da bakamadım, şimdi o kız ne yapacak? hangi tedaviler ya da hangi güzel anlar o anı unutturmaya yetecek, şimdi kaç kişiyi ölmeden mezara koydu bu adam??? aynı havaya solumaya bile utanıyorum, bunu hayvan yapmaz, ekleyecek söyleyecek sıfat bulamıyorum :KK43: çok çok çook üzgünüm...

Çok haklısınız gerçekten ben bu ilde yaşıyorum(köyden hallice bir yer) .Ve her kelimenize katılıyorum.Gencinden yaşlısına bana göre kaba ,yobaz ,cahil insanlar görüyorum.Hele gençleri serserilik peşinde.Başka illere bakıyorum insanlar okuyor,kendini geliştiriyor. Burada liseyi bitirdiyse tamam başlasın kopukluk yapmaya.İnsanları üniversite okuyana bile değer vermiyor (öğrenciyim burada) ,para kaynağı olarak bakıyor.Üniversite var ama nedir,ne işe yarar bilmiyorlarki.Kızlarını bir de 16 17 yaşında evlendiriyorlar bu çok önemli bir gelenek burada.
Erken yaşta evlilik ne kadar yaygınsa boşanmak da o kadar yaygın.20 yaşında iki çocukla dul kalan kadın çocuklarını başından atıp tekrar evleniyor. Bu benim yaşadığım en büyük şoklardan biriydi. Aile büyükleri de bu durumu son derece normal görüyor.
Sonra o terk edilen çocuklar ya yurtlarda ya da anneanne babanne yanında aile sevgisinden bihaber büyüyor. En sonunda da psikopat oluyorlar böyle. Ben öğretmen olarak yaşamak zorunda kalıyorum burda malesef, Kırıkkale nin her şeyini sayıp dökebilirim burda ortaya. Gerçekten hiç şaşırmadım bu olaya.
Daha o kadar fazla olay oluyor ki ekranlara yansımıyor bile.

Erken yaşta evlilik ne kadar yaygınsa boşanmak da o kadar yaygın.20 yaşında iki çocukla dul kalan kadın çocuklarını başından atıp tekrar evleniyor. Bu benim yaşadığım en büyük şoklardan biriydi. Aile büyükleri de bu durumu son derece normal görüyor.
Sonra o terk edilen çocuklar ya yurtlarda ya da anneanne babanne yanında aile sevgisinden bihaber büyüyor. En sonunda da psikopat oluyorlar böyle. Ben öğretmen olarak yaşamak zorunda kalıyorum burda malesef, Kırıkkale nin her şeyini sayıp dökebilirim burda ortaya. Gerçekten hiç şaşırmadım bu olaya.
Daha o kadar fazla olay oluyor ki ekranlara yansımıyor bile.
bu habere bakarken kırıkkalede dıger kadın cınayetlerı haberlerıde alt kısma dustu soka gırdım ben orda sabah kahvaltı yapmak gıbı kadın olduruyorlar kadın yakıyorlar galıba kırıkkale kadın cınayetlerı seklınde resmen sekme var yanı olacak ıs degıl...

bu habere bakarken kırıkkalede dıger kadın cınayetlerı haberlerıde alt kısma dustu soka gırdım ben orda sabah kahvaltı yapmak gıbı kadın olduruyorlar kadın yakıyorlar galıba kırıkkale kadın cınayetlerı seklınde resmen sekme var yanı olacak ıs degıl...
Bir yabancı dizide yanılmıyorsam Kırıkkale için dünyanın cehennemi denmiştide tepki gösterilmişti
Boşa tepki gösterilmiş o zaman

Hoş bu olay Karadenizde İstanbulda falan olsa çok büyük tepki alır mıydı çok sanmıyorum ya toplumun her yeri çürümüş
O kadın canıyla cebelleşirken katili sakinleştirmeye çalışan insanlarımız var

çok acı bir olay bizzat şahit oldum anlatamam o günden uyku girmiyorum gözüme o kanlar o çığlıklar o çocuğun anne anne diye yalvarması annesinin kanlı yüzünü okşaması kadının o anda çocuğunun yüzüne dehşet dolu bakışları ambulans diye bağırması çok acı gerçekten

Nasıl şahit oldunuz ? Orada miydiniz ?

Bir yabancı dizide yanılmıyorsam Kırıkkale için dünyanın cehennemi denmiştide tepki gösterilmişti
Boşa tepki gösterilmiş o zaman

Hoş bu olay Karadenizde İstanbulda falan olsa çok büyük tepki alır mıydı çok sanmıyorum ya toplumun her yeri çürümüş
O kadın canıyla cebelleşirken katili sakinleştirmeye çalışan insanlarımız var
evet kesınlıkle anlayamadıgım bırsey bu okadar adam var erkegım dıye gecınıyorlar mıllet katılı tutuyor kızla kadın ıcerde tek kan revan ıcınde can verıyor biz insanlar kadar korkunc bırsey yok su hayatda

Gerçekten birçok olay medyaya yansımıyor.
Ben küçük bir ilçesinde görev yaparken annesi babası tarafından yakılarak öldürülmüş öğrencim vardı mesela. Ya da babası tarafından terk edilmiş, ama babasının metresinden olma çocuğuyla aynı sınıfta okuyan öğrencim... bu çocukların normal bireyler olmalarını bekleyemezsiniz.
Birkaç ay önce bir hafta arayla iki kadın öldürüldü.
Yanılmıyorsam Türkiye nin suç oranı en yüksek şehriydi.

ilkyardım bilen biri müdahale etseydi kurtulurdu belki tampon yapılsaydı bir anda oluk oluk kan akmaya başladı. şimdide kadının cansız hastanede odasında kesik boğazlı çıplak bedeni dolaşıyor internette bu resimleri çekip yayanında katilden farkı yok. bu kadının çocuğu anası babası kardeşleri bu videoları bu resimleri görecek yazık değilmi
onu yapanında Allah belasını versin..

Evet öyle saf saf izliyorlar sadece. Şaka gibi....
mıllet soka gırdı desem sanıyeler ıcınde oldu desem goruntu var... okadar ınsan var ...yoldan gecenler bıle durmus ıcerı bakıyorlar gerızekalı gıbı... bırıde kıyafetını cıkarıp bogazına bastırıp yere yatırmıyor kadını, bırıde dıger kızı sarılıp ordan uzaklastırmıyor ,kadın bagırıs cagırıs ıcınde herkes ızlıyor manyak olmus herkes, yan masamda bırı sesını yukseltse rahatsız olurum mudahale ederım... hadı adam bıcaklı canından korktun kafasına sandalye fırlatamadın saldıramadın ...onca adam ...hadı onu anlarım yahu ...

adamı tutup cıkarıyorlar kadın ıcerde kızıyla tek ayakta şokta ölmek ıstemıyorum dıyor ...saga sola bakıyor vıdeo cekene bakıyor goz goze gelıyorlar... ınsan arıyor etrafında ama etrafındakı herkes ökuz ınsan yok kı, kadın cocugunun karsısında ,onu dusunuyor ölmek ıstemıyorum dıyor, okadar haklı kı olmeyı ,boyle ölmeyı, cocugunun önunde olmeyı, kocası tarafından olmeyı kım ıster

bu dunya bana cok ters gelıyor bılmıyorum ben yanlıs yerde yasıyorum sanırım keske gubre olarak ot olarak dınazor olarak falan gelseydık dunyaya faydamız olurdu hıc degılse dıye dusunuyorum

benım gozumde orda durup bakan herkes katılle aynı hıc farkı yok

Son düzenleme:
Gerçekten birçok olay medyaya yansımıyor.
Ben küçük bir ilçesinde görev yaparken annesi babası tarafından yakılarak öldürülmüş öğrencim vardı mesela. Ya da babası tarafından terk edilmiş, ama babasının metresinden olma çocuğuyla aynı sınıfta okuyan öğrencim... bu çocukların normal bireyler olmalarını bekleyemezsiniz.
Birkaç ay önce bir hafta arayla iki kadın öldürüldü.
Yanılmıyorsam Türkiye nin suç oranı en yüksek şehriydi.
kalbım gercekten kaldırmıyor
:(

Tasarlayarak olmadığı, anlık öfke patlaması sonucunda meydana gelen bir cinayet olduğu çok açık. Annenin ''ölmek istemiyorum'' feryadı çok üzücü. Aslında hepimiz ölümden öylesine çok korkuyoruz ki. Ölümün nefesi her an ensemizdeyken, sanki hiç yokmuş gibi, hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz. Şu video bile insanları ürkütmeye, korkutmaya fazlasıyla yetiyor. Kendi ölümümüz daha kötü de olabilir. Asla hayata bağlanmamak lazım. Asla.
iyi herkes öfkelendiğini doğrasın.
tasarlayarak değildi öfkeme yenıldım .ındırım al,
ağzı kocaman pıs ellerıyle kapatılan küçük kızın tecavuze uğrarken bağırmadı dıye indirim ver.
takım elbısye ındırım ver.
pedofılı ındırım ver.

mıllet soka gırdı desem sanıyeler ıcınde oldu desem goruntu var okadar ınsan var yoldan gecenler bıle durmus ıcerı bakıyorlar gerızekalı gıbı bırıde kıyafetını cıkarıp bogazına bastırıp yere yatırmıyor kadını bırıde dıger kızı sarılıp ordan uzaklastırmıyor kadın bagırıs cagırıs ıcınde herkes ızlıyor manyak olmus herkes yan masamda bırı sesını yukseltse rahatsız olurum mudahale ederım hadı adam bıcaklı canından korktun kafasına sandalye fırlatamadım saldıramadın onca adam hadı onu anlarım yahu adamı tutup cıkarıyorlar kadın ıcerde ayakta şokta ölmek ıstemıyorum dıyor saga sola bakıyor vıdeo cekene bakıyor goz goze gelıyorlar ınsan arıyor etrafında ama etrafındakı herkes ökuz ınsan yok kı kadın cocugunun karsısında onu dusunuyor ölmek ıstemıyorum dıyor okadar haklı kı olmeyı boyle ölmeyı cocugunun önunde olmeyı kocası tarafından olmeyı kım ıster

bu dunya bana cok ters gelıyor bılmıyorum ben yanlıs yerde yasıyorum sanırım keske gubre olarak ot olarak dınazor olarak falan gelseydık dunyaya faydamız olurdu hıc degılse dıye dusunuyorum

benım gozumde orda durup bakan herkes katılle aynı hıc farkı yok
Aynen öyle, videoyu çeken kişiye döndüklerinde anneyle kız adam görüntüyü kapatıyor, kalk bari yardım et dimi, kanamayı durdurmak için bişe yap. Videonun devamında ne oluyor acaba...

Ben gerçekten biizim insanımızdan iğreniyorum, şurda ki konular da bile cahillik ortaya dökülüyor.. insan yerine koyup yorum yapmak bile fazla aslında, hani bazen size dert beğendiremiyoruz diyorlar ya, salaksınız çünkü diyesim geliyor.

Şok falan değil ordaki durum, bildiğin yobazlık, insafsızlık.. balkondan çekilen görüntüde dahi insan bi aşağı koşmazmı film izler gibi izliyolar. Bizim insanımız anca izlemeyi sever, öyle bön bön.

Aynen öyle, videoyu çeken kişiye döndüklerinde anneyle kız adam görüntüyü kapatıyor, kalk bari yardım et dimi, kanamayı durdurmak için bişe yap. Videonun devamında ne oluyor acaba...

Ben gerçekten biizim insanımızdan iğreniyorum, şurda ki konular da bile cahillik ortaya dökülüyor.. insan yerine koyup yorum yapmak bile fazla aslında, hani bazen size dert beğendiremiyoruz diyorlar ya, salaksınız çünkü diyesim geliyor.

Şok falan değil ordaki durum, bildiğin yobazlık, insafsızlık.. balkondan çekilen görüntüde dahi insan bi aşağı koşmazmı film izler gibi izliyolar. Bizim insanımız anca izlemeyi sever, öyle bön bön.
insanin oldugu yerde sorun bıtmez uzaya gıtsek orayıda batırırız bız
hayvanlardan ogrenecek cok seyımız var

iyi herkes öfkelendiğini doğrasın.
tasarlayarak değildi öfkeme yenıldım .ındırım al,
ağzı kocaman pıs ellerıyle kapatılan küçük kızın tecavuze uğrarken bağırmadı dıye indirim ver.
takım elbısye ındırım ver.
pedofılı ındırım ver.
o kişiligi cıddıye almayın mune abla banladı trol kendısı burda ıkı farklı ısımle yorum yapıp kendı kendını kıbleyıp ınsallah banlanırsın dıyebılen sızofrenık
kendı halıne bırakalım onu kosede... dursun o oyle kendı kendıne

Bu ülkede ata erkil sistem değişmedikçe daha çok kadınlarımız can verir.
Ceket giyip kravat takacak,hakimde iyi hal indirim vermezse bakın görün..
bana hakaret ettı demıs bırde sıfatsız meymenetsız
agır tahrık ındırımınden de yararlanır

Back
X