Sözlerine dikkat etmemesıne sınır oluyorum benı anlamamasına
evde canı sıkılan ve ona saran durumda değilim.
yazdığım sözleri kırdı beni
ailesiyle olan durumda bendende çekmesi ne demek çok üzüldüm açıkçası
bak canım bizim aramızdaki bi durumu anlatıyım. eşimle araamız açık ve ben bayan arkadaşlarından dolayı bi süre takıktım kendisine. bigün bana dediki senin yüzünden hiç bir arkadaşımla görüşemiyorum.
şok oldum bu söze dedim kim onlar başladı saymaya. dedim sen evlenmeden önce ben istemiyorum onlarla görüşmek demiştin ne ara kymete bindiler. istiyorsan görüş. sonra neymiş iş yerinde bi bayan arkadaşı varmış evli o evine çağırıyomuşda benim yüzümden gidemiyomuş. dedim bana tek bir olay anlat senin çevrenden birinin ortamına senle girip seni rencide edecek utandıracak ne yapmışım bekkiyorum diye. dedim tamam söyle o arkadaşına yarın onlara gidicez. sonra yok falan dedi. sinir küpüyüm ama. sonradan başka arkadaşlarıyla falan aynı ortamda bu bayandan konu açıldı eşimde orda herkes kızın nekadar ukala olduğundan faalan bahsediyo eşimde dedi evet ya zırt pırt bizi davet ediyo aman boşver onun görgüsüzlüğünümü çekicem falan. sonra dedim eşime neden böyle yapıyosun hani benim yüzümden gitmiyodun arkadaşlarına.
eşimde bana cevaben bazen beni okadar kızdırıyosunki senin neye sinir olacaağını çok iyi biliyorum sırf uyuzluuna yappıyorum.
daha bunun gibi biçok şey yaşamışlığım var. yani eşinde sırf sen üstüne gittin diye sana seni üzmek için bu lafları söylemiştir emin ol. şimdi kızgınsın öyle kolay kolay unutamazsın. ama yarın eşini güler yüzle bi karşıla sık dişini. açma bu konuları bak nasıl olacak aranız bal kaymak.
anladım seni evt :)
güzellikle sakince konuşurken birden kırıcı oluyor ben eşimle hiç bişey konuşamayacağım sanırım. dediğin gibi olabılır üzmek için söylemiş olabılır ama ben asla bunu ona yapmam bilerek üzmeye çalışmam
bu arada kesınlıkle yarın hiçbişey olmamış gibi davranırsam eşimde aynısını yapar sever böyle şeyleri
kırıp hiçbişey omaış davranması benı daha çok sinirlendiriyor :/
evet evliliğin cilveleri sanırım.
bende 5 sene oldu evleneli eşimle oturup konuşamıyorum yani bi derdim olsa anlatayım sohbet edelım herhangi bı konuda yok asla
akşam yemeği çay ve tv
iyi biridir normalde iyi davarnır şakacıdır her istediğimi alır ama sadece bunlarla olmuyor
inan bana benımle yapamadığı sohbeti, işyerinden başka bi bayan olsa muhabbet sular seller buna bozuluyorum
birde güvenımı sarstı evliliğimizin başında bu da kötü etkılıyor benı
kızlarrrr sizlerin 5 yıl olmuş, benimse 40 yıl... ne öğrendin derseniz, hayatı, kocayı çok ciddiye almamayı, olur olmaz her lafına can sıkmamayı, kısacası herkesi olduğu gibi kabul edip, günü yaşamayı, yoluma devam etmeyi öğrendim...sıkmayın canınızı ve üzülmeyin, gün gelecek bu üzüldüklerinize üzüleceksiniz!
Sözlerine dikkat etmemesıne sınır oluyorum benı anlamamasına
evde canı sıkılan ve ona saran durumda değilim.
yazdığım sözleri kırdı beni
ailesiyle olan durumda bendende çekmesi ne demek çok üzüldüm açıkçası
Eşime kızgınlıktan çok kırgınım hemde çok.duygusal hatta alıngan olduğunu bılmesı gerekıyor artık artı bende söyledim özellikle bunları.
akşam tartıştık şuanda uyuyor rahat rahat.
bana hayatımda senın kadar anormal biri görmedım teksin dedi
ayrıca laf arasında madem bana güvenmıyorsun benımle neden evlisin dedi bende, o anda tek söyleyebıldığım ne yapmamız lazım
bişey yapmak için değil soruyorum dedi.
eşim istedğini söylüyor benı kırılıp kızınca şaka yaptım seni kızdırmak için yaptım,sen beni kızdırmışsın gibi cevaplar veriyor bana.ve artık ben bıktım bu cümlelerden
işyerinde bayanlarla iş haricinde sohbette yakınlıkta bulunma demem tek nedeni
eskiden böyle şeylere tepkili değildi.şimdi bunlar normal şeyler insanlık halleri deyıp duruyor.
hatta bı ara işyerime gel tanış insan içine çık dedi
ben onun farklıbilmediğim şehırlerde yaşıyorum senelerdır bunun karşılığı bu söz---müşşş demekki.
çok kırıldım ağlamaktan gözlerim şişti
ailesiyle arası bozuk.aielesi beni istemıyor sadece tek neden bu.
geçen annesiyle görüşmüş telefonda onu istemıyorum seni istiyorum demiş eşime.
eşim olacak düşünceli adam da bunu bana gülerek söyledi.buna kırılacağımı düşünmesi gerekmez mi?
ailesi bır, ben bir eşim iki çekiyormuş bu durumdan peki benım ne suçum var
en başından beri ailesine yaptığım herhangı ters bı durum yok asla baştan istemedıler beni çünkü akıllarında başka bı kız varmış
ailesinden duymadığım laf kalmadı çekmediğim kalmadı ve beyefendı iki çekıyormuş benden ne çekıyorsa
ailesinden bu tutumunda benım ne suçum var?
karışık yazmış olabılırım offff ne yapacağım ben başım çatlıyor şuan
Üzülme bence eğer ailesi seninle ilgili konuşuyorsa sende sitem ediyorsan ailesinden yana arnızda kalıyorum demek istenmiştir o da üzülüyordur bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?