kırıla kırıla kalp kalmadı bende :(

tomjerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
290
0
26
İzmir
Eşime kızgınlıktan çok kırgınım hemde çok.duygusal hatta alıngan olduğunu bılmesı gerekıyor artık artı bende söyledim özellikle bunları.

akşam tartıştık şuanda uyuyor rahat rahat.
bana hayatımda senın kadar anormal biri görmedım teksin dedi :(
ayrıca laf arasında madem bana güvenmıyorsun benımle neden evlisin dedi bende, o anda tek söyleyebıldığım ne yapmamız lazım
bişey yapmak için değil soruyorum dedi.

eşim istedğini söylüyor benı kırılıp kızınca şaka yaptım seni kızdırmak için yaptım,sen beni kızdırmışsın gibi cevaplar veriyor bana.ve artık ben bıktım bu cümlelerden :(

işyerinde bayanlarla iş haricinde sohbette yakınlıkta bulunma demem tek nedeni
eskiden böyle şeylere tepkili değildi.şimdi bunlar normal şeyler insanlık halleri deyıp duruyor.

hatta bı ara işyerime gel tanış insan içine çık dedi :(

ben onun farklıbilmediğim şehırlerde yaşıyorum senelerdır bunun karşılığı bu söz---müşşş demekki.
çok kırıldım ağlamaktan gözlerim şişti

ailesiyle arası bozuk.aielesi beni istemıyor sadece tek neden bu.

geçen annesiyle görüşmüş telefonda onu istemıyorum seni istiyorum demiş eşime.
eşim olacak düşünceli adam da bunu bana gülerek söyledi.buna kırılacağımı düşünmesi gerekmez mi?

ailesi bır, ben bir eşim iki çekiyormuş bu durumdan peki benım ne suçum var

en başından beri ailesine yaptığım herhangı ters bı durum yok asla baştan istemedıler beni çünkü akıllarında başka bı kız varmış

ailesinden duymadığım laf kalmadı çekmediğim kalmadı ve beyefendı iki çekıyormuş benden ne çekıyorsa

ailesinden bu tutumunda benım ne suçum var?

karışık yazmış olabılırım offff ne yapacağım ben başım çatlıyor şuan

canım benim sen daralmışsın bunalmışsın. bide yabancı yerdesin anladığım kadarıyla bunuda etkisi çok. aranızdaki muhabet bizim muhabbetlerimize benziyo. yani eski muhabbetlerimize. bende bi ara okadar taktımki kesin dedim aldatıyo. face şifresini kırdım bişey çıkmadı bugünde telini kurcladım o banyodayken tertemiz. zaten yapmaz biliyorum ama ben onu bunalttıkça oda bana aynen böyle konuşuyodu. bide benim eşiminde durumu aynıdır kimle benimle ilgili ne konuşursa konuşsun olumlu olumsuz gelir anlatır. insan duyunca bozuluyo ama şu yönden düşün ya senden bu konuşmayı saklasaydı. sırf seni istemiyolar diye ailesiyle mesafeliymiş adam. seni ezdirmiyo demekki. sende üstüne gitme eşine 4 elle sarıl. çık gez dolaş. giyin kuşan bugün sana iş yerine ziyarete gelicem de git. bi kahvesini iç. takma böyle şeylere. üzme eşinide kendinide. sonra be gibi boşuna evhamdan çok uykusuz kalırsın. ben gecelerce uyumadığımı bilirim eşimde fosur fosur uyurdu. sonra hesap sorardım ne rahatsın diye oda vicdanım rahat ondan rahat uyuyorum derdi. tabi bu cevapta yetmezdi bana. arkadaş edinmeye çalış. nebiliyim eve tavla ala yada başka bi oyun eşinle evde boş zamanında oynayın çayınız kahvenizi yapıp. sana ne iyi gelecekse onu yap ama önce aldatıldığın fikrini at kafandan. bikere şunu düşün eşinin ailesi seni istemiyomuş zaten başka bi kadın olsa eşin kimseden çekinmez ailesininde bu durumdan hoşlanacağını bilir. ee adam hala senle birlikte senide seviyo belliki.

insanlar anlatırken hep kendine göre anlatır olayları ama sen buna rağmen eşinin haksız düşebileceği bişey yazamamışsın. bu yüzden üzme kendini aşkını hayatını yaşa.

Son düzenleme:
Sözlerine dikkat etmemesıne sınır oluyorum benı anlamamasına

evde canı sıkılan ve ona saran durumda değilim.

yazdığım sözleri kırdı beni :(

ailesiyle olan durumda bendende çekmesi ne demek çok üzüldüm açıkçası

bak canım bizim aramızdaki bi durumu anlatıyım. eşimle araamız açık ve ben bayan arkadaşlarından dolayı bi süre takıktım kendisine. bigün bana dediki senin yüzünden hiç bir arkadaşımla görüşemiyorum.

şok oldum bu söze dedim kim onlar başladı saymaya. dedim sen evlenmeden önce ben istemiyorum onlarla görüşmek demiştin ne ara kymete bindiler. istiyorsan görüş. sonra neymiş iş yerinde bi bayan arkadaşı varmış evli o evine çağırıyomuşda benim yüzümden gidemiyomuş. dedim bana tek bir olay anlat senin çevrenden birinin ortamına senle girip seni rencide edecek utandıracak ne yapmışım bekkiyorum diye. dedim tamam söyle o arkadaşına yarın onlara gidicez. sonra yok falan dedi. sinir küpüyüm ama. sonradan başka arkadaşlarıyla falan aynı ortamda bu bayandan konu açıldı eşimde orda herkes kızın nekadar ukala olduğundan faalan bahsediyo eşimde dedi evet ya zırt pırt bizi davet ediyo aman boşver onun görgüsüzlüğünümü çekicem falan. sonra dedim eşime neden böyle yapıyosun hani benim yüzümden gitmiyodun arkadaşlarına.

eşimde bana cevaben bazen beni okadar kızdırıyosunki senin neye sinir olacaağını çok iyi biliyorum sırf uyuzluuna yappıyorum.

daha bunun gibi biçok şey yaşamışlığım var. yani eşinde sırf sen üstüne gittin diye sana seni üzmek için bu lafları söylemiştir emin ol. şimdi kızgınsın öyle kolay kolay unutamazsın. ama yarın eşini güler yüzle bi karşıla sık dişini. açma bu konuları bak nasıl olacak aranız bal kaymak.

bak canım bizim aramızdaki bi durumu anlatıyım. eşimle araamız açık ve ben bayan arkadaşlarından dolayı bi süre takıktım kendisine. bigün bana dediki senin yüzünden hiç bir arkadaşımla görüşemiyorum.

şok oldum bu söze dedim kim onlar başladı saymaya. dedim sen evlenmeden önce ben istemiyorum onlarla görüşmek demiştin ne ara kymete bindiler. istiyorsan görüş. sonra neymiş iş yerinde bi bayan arkadaşı varmış evli o evine çağırıyomuşda benim yüzümden gidemiyomuş. dedim bana tek bir olay anlat senin çevrenden birinin ortamına senle girip seni rencide edecek utandıracak ne yapmışım bekkiyorum diye. dedim tamam söyle o arkadaşına yarın onlara gidicez. sonra yok falan dedi. sinir küpüyüm ama. sonradan başka arkadaşlarıyla falan aynı ortamda bu bayandan konu açıldı eşimde orda herkes kızın nekadar ukala olduğundan faalan bahsediyo eşimde dedi evet ya zırt pırt bizi davet ediyo aman boşver onun görgüsüzlüğünümü çekicem falan. sonra dedim eşime neden böyle yapıyosun hani benim yüzümden gitmiyodun arkadaşlarına.

eşimde bana cevaben bazen beni okadar kızdırıyosunki senin neye sinir olacaağını çok iyi biliyorum sırf uyuzluuna yappıyorum.

daha bunun gibi biçok şey yaşamışlığım var. yani eşinde sırf sen üstüne gittin diye sana seni üzmek için bu lafları söylemiştir emin ol. şimdi kızgınsın öyle kolay kolay unutamazsın. ama yarın eşini güler yüzle bi karşıla sık dişini. açma bu konuları bak nasıl olacak aranız bal kaymak.

anladım seni evt :)

güzellikle sakince konuşurken birden kırıcı oluyor ben eşimle hiç bişey konuşamayacağım sanırım. dediğin gibi olabılır üzmek için söylemiş olabılır ama ben asla bunu ona yapmam bilerek üzmeye çalışmam
bu arada kesınlıkle yarın hiçbişey olmamış gibi davranırsam eşimde aynısını yapar sever böyle şeyleri
kırıp hiçbişey omaış davranması benı daha çok sinirlendiriyor :/

anladım seni evt :)

güzellikle sakince konuşurken birden kırıcı oluyor ben eşimle hiç bişey konuşamayacağım sanırım. dediğin gibi olabılır üzmek için söylemiş olabılır ama ben asla bunu ona yapmam bilerek üzmeye çalışmam
bu arada kesınlıkle yarın hiçbişey olmamış gibi davranırsam eşimde aynısını yapar sever böyle şeyleri
kırıp hiçbişey omaış davranması benı daha çok sinirlendiriyor :/

ben 5 yıllık evliyim canım erkek beynini yeni yeni çözüyorum duygusunuda ama anladığım şey kesinlikle bizimkisi gibi olmuyo olaylara karşılık hissettikleri. bide nekadar konuşursan okdar az akıllarında kalıyo. eskiden her bana ters gelene konuşurdum. şimdi bişey söylüyo benden bi tepki bekliyo kızdımmı acaba benden tepki gelmeyince hemen yılışıklaşıyo lafı kendi kendine çeviriyo gırgır aşk meşke bağlıyo.

takma sen. üzme canını kendini mutlu etmeye bak. yani adam sonunda hıııııııı annem haklıymış diye düşünmesin. şimdi ölyle düşünmyodur ama çok sıklaşırsa tartışmalar onunda bu ihitmal geliverir aklına. ben anlattıklarından tek bşey anladım eşin seni seviyo. geriside evliliğin cilveleri işşte napıcaksın.

evet evliliğin cilveleri sanırım.

bende 5 sene oldu evleneli eşimle oturup konuşamıyorum yani bi derdim olsa anlatayım sohbet edelım herhangi bı konuda yok asla

akşam yemeği çay ve tv
iyi biridir normalde iyi davarnır şakacıdır her istediğimi alır ama sadece bunlarla olmuyor

inan bana benımle yapamadığı sohbeti, işyerinden başka bi bayan olsa muhabbet sular seller buna bozuluyorum

birde güvenımı sarstı evliliğimizin başında bu da kötü etkılıyor benı

evet evliliğin cilveleri sanırım.

bende 5 sene oldu evleneli eşimle oturup konuşamıyorum yani bi derdim olsa anlatayım sohbet edelım herhangi bı konuda yok asla

akşam yemeği çay ve tv
iyi biridir normalde iyi davarnır şakacıdır her istediğimi alır ama sadece bunlarla olmuyor

inan bana benımle yapamadığı sohbeti, işyerinden başka bi bayan olsa muhabbet sular seller buna bozuluyorum

birde güvenımı sarstı evliliğimizin başında bu da kötü etkılıyor benı

başta güvenini nasıl sarstı bilmiyorum. ama şu arkadaşlarıyla olana gırgır muhabbet olayına benimde çok gıcığım var :). ama düşünüyorumda bende çalışırken öyleydim. bazı erkek arkadaşlar vardı konuşurken espiriler havada kahkaha tufanı onunda olması normal. şimdi çalışmıyorum öle kız erkek karışık bir ortamımda olmuyo o yüzden takıyorum sanırım. bak kendime öz eleştiri bile yaptım iki dakikada :)

bekarken çalışıyordum bende. işyerinde gırgır ve sohbete yeterınce erkek arkadaş var bayana ne gerek var ben mi yanlışım

ve buna neden bozuluyor normalı bu insanlık deyınce sınırlenıyorum eskıden böyle şeyler demezdı tamam rahatsız oluyorsan yapmam derdi

kızlarrrr sizlerin 5 yıl olmuş, benimse 40 yıl... ne öğrendin derseniz, hayatı, kocayı çok ciddiye almamayı, olur olmaz her lafına can sıkmamayı, kısacası herkesi olduğu gibi kabul edip, günü yaşamayı, yoluma devam etmeyi öğrendim...sıkmayın canınızı ve üzülmeyin, gün gelecek bu üzüldüklerinize üzüleceksiniz!:kkk:

kızlarrrr sizlerin 5 yıl olmuş, benimse 40 yıl... ne öğrendin derseniz, hayatı, kocayı çok ciddiye almamayı, olur olmaz her lafına can sıkmamayı, kısacası herkesi olduğu gibi kabul edip, günü yaşamayı, yoluma devam etmeyi öğrendim...sıkmayın canınızı ve üzülmeyin, gün gelecek bu üzüldüklerinize üzüleceksiniz!:kkk:

söyledıklerıme ve davranışlarıma dıkkat edıyorum aynı şeyi eşimden de beklıyorum.kırıcı olduğunda cvaplarının şakaydı kızdırmak içindi.sen benı kızdırdın demesınden çocuk gibi nefret edıyorum

peki yukarda yazdığım eşimin sözlerine boşuna mı üzülüyorum

ailesinin tavırları zaten bana eziyet

Üzülme bence eğer ailesi seninle ilgili konuşuyorsa sende sitem ediyorsan ailesinden yana arnızda kalıyorum demek istenmiştir o da üzülüyordur bu duruma

... '' Ailem bir , sen bir , ben iki çekiyorum '' derken ailesi ile arasının bozuk olmasını içten içe kafaya takıp üzülüyor demekki..:50:
Çünkü ailesi ve senin aranızda bir kan bağı yok..Görüşmüyor olsanızda sizlerin açısından pek bir şey farketmez..Ama eşin bu duruma demekki dışarıya yansıtmasa da çok üzülüyor..

Eşinizin ailesi ile neden iyi olmadıgınız anlaşılıyor.

Çünkü eşiniz onların sizin için söylediklerini size,
sizin onlar için söylediklerinizi onlara götürüyor...

Sonra da arada kalan ben oldum diyip üste çıkıyor.

Siz yine iyi dayanmışsınız...

Ayrıca bir kadın , bayanlarla mesafeli dur diyorsa eşine, o eşin davranışlarına bakmak gerek.
Çünkü kadın bunu durup dururken söylemez.
Asıl erkek bunu söyletmeyecek.
Kendisi mesafeli olacak...

Son düzenleme:
üzgünüm ama eşiniz iş yerinde ki bayanlarla kıyaslamaya başlamış sizi
onlar çalışan bakımlı şen şakrak , sizi de evde oturan bütün gün evden çıkmayan birisi olarak

biraz insan içine çık demesinin başka mantığı olamaz
sanırım biraz pasif kalıyorsunuz eşinizin yanında o şakalar yapan sizde her şakasına bozulan surat yapan

takmamayı öğrenin karşılık verin sizde ona şaka yapın biraz onun gibi davranın bakalım nasıl olacak davranışları

Son düzenleme:
Eşin de yani, çekecek neyi varsa anlamadım
O benim karım deyip oturtamıyo mu lafı
Evlenmişsiniz ki o da seni seviyor hoş
Yoksa anasının ağzına bakıp başka kızı alabilirdi

Sen şu sıralar çok duygusallaşmışsın ve bence eşin haklı
Bu tip davranışlar bana da anormal geliyor
Evlenmişsiniz bitmiş artık, neyin alınması bu?
Benim de bi çok sorunum oldu, hala süregelen konuşmalar oluyo geçmişle ilgili
Napıyım yani, oturup dövüneyim mi?

İnsan bazı şeyleri aşmalı
Sen evde oturup her şeye alınırsan eşin de bi zaman sonra bıkar
Bi eşini kendi yerine koysana?
Her şeye alınıp üzülen biriyle napılır ki? Konuşulmaz bile
Şahsen ben konuşmam, konuştuğumda da kendimi çok rahatsız hissederim, kasılırım çünkü aman bişeye kırılacak mı, aman farkına varmadan pot mu kırdım diye.

Bence de çık biraz insan yüzü gör
Kurslara falan git
Artık devir eski devir değil
İnsan her istediğini yapabilir hale geldi
Hele ki büyük bi şehirdeysen imkanların oldukça fazla

Biraz kendine çeki düzen ver ve çık şu ataletten.

Odundan anlar mısın bilmem ama eşinin biraz yontulmaya ihtiyacı var.:ssz:
Anasının lafını sana getirirken senin üzülebileceğini düşünmüyorsa bu bariz odunluktur.
Karı gibi laf taşıması da cabası :41:

erkeklerin eşlerini sinir etmek için gıcık gıcık konuşmaları çok olur eşleriyle uğraşmayı severler en azından benimki öyle sen her söyleneni ciddiye alma gül geç ama kocanın ailesinin lafını sana getirmesi arada laf taşıması hiç doğru değil sonra da arada kalıyorum demesi anlamsız:20:diğer konuda da sen haklısın bencede evli bir erkek bayanlarla mesafesini korumalı üstelik daha önce senin güvenini zedelemişse bunu istemen çok doğal.bu konuda hiç geri adım atma:19:

Eşime kızgınlıktan çok kırgınım hemde çok.duygusal hatta alıngan olduğunu bılmesı gerekıyor artık artı bende söyledim özellikle bunları.

akşam tartıştık şuanda uyuyor rahat rahat.
bana hayatımda senın kadar anormal biri görmedım teksin dedi :(
ayrıca laf arasında madem bana güvenmıyorsun benımle neden evlisin dedi bende, o anda tek söyleyebıldığım ne yapmamız lazım
bişey yapmak için değil soruyorum dedi.

eşim istedğini söylüyor benı kırılıp kızınca şaka yaptım seni kızdırmak için yaptım,sen beni kızdırmışsın gibi cevaplar veriyor bana.ve artık ben bıktım bu cümlelerden :(

işyerinde bayanlarla iş haricinde sohbette yakınlıkta bulunma demem tek nedeni
eskiden böyle şeylere tepkili değildi.şimdi bunlar normal şeyler insanlık halleri deyıp duruyor.

hatta bı ara işyerime gel tanış insan içine çık dedi :(

ben onun farklıbilmediğim şehırlerde yaşıyorum senelerdır bunun karşılığı bu söz---müşşş demekki.
çok kırıldım ağlamaktan gözlerim şişti

ailesiyle arası bozuk.aielesi beni istemıyor sadece tek neden bu.

geçen annesiyle görüşmüş telefonda onu istemıyorum seni istiyorum demiş eşime.
eşim olacak düşünceli adam da bunu bana gülerek söyledi.buna kırılacağımı düşünmesi gerekmez mi?

ailesi bır, ben bir eşim iki çekiyormuş bu durumdan peki benım ne suçum var

en başından beri ailesine yaptığım herhangı ters bı durum yok asla baştan istemedıler beni çünkü akıllarında başka bı kız varmış

ailesinden duymadığım laf kalmadı çekmediğim kalmadı ve beyefendı iki çekıyormuş benden ne çekıyorsa

ailesinden bu tutumunda benım ne suçum var?

karışık yazmış olabılırım offff ne yapacağım ben başım çatlıyor şuan

evet biraz karışık olmuş ama canın sıkkın bunalmıssın belli normaldir.. erkeklerin geneli böyle .. onlar bayanlar kadar ince düşünmez canım... kırılırmı kırılmazmı diye pek düşünmezler. çocuk gibiler. bunu bilerek evlenmişssindir zaten büyük ihtimal o yüsden kendini ypratma derim. ama kv dikkat et bi boşluna glp eşinin aklını çelebilir. boş bırakma hoş görülüü ol sende ona onun dediği şeyleri de aynı tarz kırıcı şakalrı yap umursamaz gibi görün... zaten o zamanla anlıcak. bunları yapamam ddiosan oturup konuş. biz severk evlendik her zorluğu çektik ailen beni istemedi ama ben buna rğmen seninle oldum sıkı sıkı tutunmamız lazm brbrmize şu sözlern şakalrn beni kırıyor vs vs diye... üzme kendini üzüldüğünle kalırsın :16::16:

Üzülme bence eğer ailesi seninle ilgili konuşuyorsa sende sitem ediyorsan ailesinden yana arnızda kalıyorum demek istenmiştir o da üzülüyordur bu duruma

böyle birşey inan yok tek sorun ailesinin beni istememesi evleneli 5 sene oldu hala soğumadı içleri bitmedi kinleri

eşimi görmek istiyorlar benı görmek istemıyorlar bunu yapan onun ailesi arada kalması gereklı mı böyle bir durumda ???

Back
X