Eşime kızgınlıktan çok kırgınım hemde çok.duygusal hatta alıngan olduğunu bılmesı gerekıyor artık artı bende söyledim özellikle bunları.
akşam tartıştık şuanda uyuyor rahat rahat.
bana hayatımda senın kadar anormal biri görmedım teksin dedi
ayrıca laf arasında madem bana güvenmıyorsun benımle neden evlisin dedi bende, o anda tek söyleyebıldığım ne yapmamız lazım
bişey yapmak için değil soruyorum dedi.
eşim istedğini söylüyor benı kırılıp kızınca şaka yaptım seni kızdırmak için yaptım,sen beni kızdırmışsın gibi cevaplar veriyor bana.ve artık ben bıktım bu cümlelerden
işyerinde bayanlarla iş haricinde sohbette yakınlıkta bulunma demem tek nedeni
eskiden böyle şeylere tepkili değildi.şimdi bunlar normal şeyler insanlık halleri deyıp duruyor.
hatta bı ara işyerime gel tanış insan içine çık dedi
ben onun farklıbilmediğim şehırlerde yaşıyorum senelerdır bunun karşılığı bu söz---müşşş demekki.
çok kırıldım ağlamaktan gözlerim şişti
ailesiyle arası bozuk.aielesi beni istemıyor sadece tek neden bu.
geçen annesiyle görüşmüş telefonda onu istemıyorum seni istiyorum demiş eşime.
eşim olacak düşünceli adam da bunu bana gülerek söyledi.buna kırılacağımı düşünmesi gerekmez mi?
ailesi bır, ben bir eşim iki çekiyormuş bu durumdan peki benım ne suçum var
en başından beri ailesine yaptığım herhangı ters bı durum yok asla baştan istemedıler beni çünkü akıllarında başka bı kız varmış
ailesinden duymadığım laf kalmadı çekmediğim kalmadı ve beyefendı iki çekıyormuş benden ne çekıyorsa
ailesinden bu tutumunda benım ne suçum var?
karışık yazmış olabılırım offff ne yapacağım ben başım çatlıyor şuan
akşam tartıştık şuanda uyuyor rahat rahat.
bana hayatımda senın kadar anormal biri görmedım teksin dedi

ayrıca laf arasında madem bana güvenmıyorsun benımle neden evlisin dedi bende, o anda tek söyleyebıldığım ne yapmamız lazım
bişey yapmak için değil soruyorum dedi.
eşim istedğini söylüyor benı kırılıp kızınca şaka yaptım seni kızdırmak için yaptım,sen beni kızdırmışsın gibi cevaplar veriyor bana.ve artık ben bıktım bu cümlelerden

işyerinde bayanlarla iş haricinde sohbette yakınlıkta bulunma demem tek nedeni
eskiden böyle şeylere tepkili değildi.şimdi bunlar normal şeyler insanlık halleri deyıp duruyor.
hatta bı ara işyerime gel tanış insan içine çık dedi

ben onun farklıbilmediğim şehırlerde yaşıyorum senelerdır bunun karşılığı bu söz---müşşş demekki.
çok kırıldım ağlamaktan gözlerim şişti
ailesiyle arası bozuk.aielesi beni istemıyor sadece tek neden bu.
geçen annesiyle görüşmüş telefonda onu istemıyorum seni istiyorum demiş eşime.
eşim olacak düşünceli adam da bunu bana gülerek söyledi.buna kırılacağımı düşünmesi gerekmez mi?
ailesi bır, ben bir eşim iki çekiyormuş bu durumdan peki benım ne suçum var
en başından beri ailesine yaptığım herhangı ters bı durum yok asla baştan istemedıler beni çünkü akıllarında başka bı kız varmış
ailesinden duymadığım laf kalmadı çekmediğim kalmadı ve beyefendı iki çekıyormuş benden ne çekıyorsa
ailesinden bu tutumunda benım ne suçum var?
karışık yazmış olabılırım offff ne yapacağım ben başım çatlıyor şuan