Kırılmakta haksız mıyım ?

Bi süre sen bişey deme karamelacım. Bak bakalım o diyecek mi. Sonuçta biliyor beklentini. Belki başka bi planı vardır öyle de olabilir.
Sonunda gercek bir tavsiye vermiş biri cok tesekkür ederim. Peki sizce kirginlıgımı belli etmeli miyim ? Yoksa bir sey yokmuş gibi devam mı edeyim.

Yok kız amaan gelmezse gelmesin normal devam et. Sonra bi yeri gelince söylersin.
Bir de böyle deneyeyim tesekkürler.
Bence artık eskisi gibi önemsemiyor. Çünkü bana göre seven insan görüşmek için her fırsatı değerlendirir. Özlemiyor bile belki de..
Ayrılırken cok üzgündü gözleri doldu hatta. Yani beden dilinden de anlasiliyordu özlediği,mutlu olduğu.

Böyle bir fırsat varken görüşmek istedim daha yeni görüşmüş olsak da diyebilirsiniz. Trip atılacak bir durum yok. Kırılıp bir daha görüşmek için adım atan siz olmak istemeyebilirsiniz ama sizin şehrinize gelen, zor durumda olan (aile konusunda) olan siz olduğunuzdan onun insiyatif alıp buluşmak istemesi pek mümkün olmaz.

Bir de böyle deneyeyim tesekkürler.

Ayrılırken cok üzgündü gözleri doldu hatta. Yani beden dilinden de anlasiliyordu özlediği,mutlu olduğu.
O zaman adamın tarzı böyle yani bilmiyorum. Bir şeyler eksik gibi geldi bana ama tam olarak ne çözemedim. Çünkü aynı yerde okurken de çok vakit geçirmiyormuşsunuz. Davranışları nasıl size karşı?

aklıma takılan şey bu çocuk şimdi çalışmıyor ve geliri de var maddi sıkıntısı yok değil mi? ama sen buluşalım dediğinde gelemiyor?
sağlık gibi sorunlarıda yoksa ailesinde bence bi tek sen çabalıyorsun bu ilişkide.
hadi senin yolculuk engellerin var onun ne gibi engeli var?
ve bence maddi sıkıntısı olmayan bir erkek kız arkadaşına o kadar çok para harcattırmaz ne kadar lafı olmaz aramızda desende.
ilişkiyi nereden tutsan elinde kalıyor gibi.

Yapı olarak çok kibardır. Bana karşı da çok kibar. Sevdigini de söyler. Gönlümü de yapar yeri gelirse. Ama iş bulusmaya gelince kayboluyor. Yani baska kızlarla görüsse arkadaslarıyla görüsse beni takmıyor diyeceğim. Ama tembellikten galiba. Sürekli evden dışarı cıkmak istemiyorum der.

Haklısınız kırılmakta ama isterse karşında ki 20 senelik eşin olsun bi erkeğe bu kadar özveride bulunma düşünme. Erkekler emek verdiği kadına daha çok saygı duyuyor etrafımda ki ilişkilerden bunu anladım. Cebinde ki simit harçlığına kadar düşünmüşsün bırak düşünme. Bu kadar düşünceli olursan üzülürsün.

Sevgiliniz iş konusunda da böyleydi, adam ağır tembel, evden çıkmaya üşeniyor, uzun mesafe ilişkisini yaşayabileceğiniz bir yapıda değil gibi.
Yeni gelmiş olsa da arada görüşemediğiniz 8 ay var, maddi bir sorun da yokken gelmek istememesine kirilmakta haklısınız.

Ayrıca oyunlardan da olsa para kazanıyor, birikimi var sizin ise bir geliriniz yok, yanınıza 8 ay sonra geliyor diye, yol parasının yarısına kadar vermeniz çok gereksiz geldi bana. Benim sevgili olmaktan anladığım bu değil sanırım.

Son düzenleme:
bende aynı fikirdeyim.
bir kız ilişkide ne kadar çok çabalıyorsa erkek tarafı o kadar rahatına düşkün olmaya başlıyor bin tane örnek var çevremde. ve hiç biride yürümedi en sonunda.
seyahat engeli olmamasına rağmen buluşmaya gitmemesi çok büyük bir işaret aslında...

Bence bu cocuk usengec sevmemesi falan değil de o monotonluga kendisini alistirmis gibi

İlişkilerde para hesabı olmamalı iki tarafta yetişkin birey herkes elini cebine atmalı ama bu kadarı benim içinde fazla. Belki yanlış anlaşılacağım ama bi erkek bi kadın için para harcamalı. Yemegi sen ödersin kahveyi o ısmarlar bunlar ufak şeyler ama zaten 8 ayda bir geliyosun bi zahmet bilet parasını çalış kazanda kendin öde. Atla deve değil

Maddi konularda o da çok düsüncelidir hakkını yiyemem. Bir de benim fikrimce biri benim için (dost,sevgili vs.. farketmez) bir yere geldiyse ona hesap ödetmem. Ben onun yanına gitseydim o da bana ödetmezdi.

Maddiyat değil olay. Meslekler sosyal statüler ne olursa olsun her sey ortak ödenmeli. Ev sahibi olan daha çok öder.
Diğer konularda haklisiniz ne köy ne kasaba olur bu adamdan ama su an ufukta ayrilık gözükmüyor ona bir süre verdim kendi kafamda. Ona söylemedim. Ama emeklerim boşa gitmesin diye de beklentiye girdim.İstiyorum ki bir caba göstersin.
Bundan sonra hiç çaba göstermeyeceğim bulusmaj isteyen caba göstersin tesekkürler.
8 ay gorusmemissiniz zaten adam alişmiş belli ki simdi de zor geliyor cik 4 saat yol çek buluş filan...
Evet hep böyleydi de ben zamanında farkedemedim simdi de köprüden önceki son çıkıştayız

Yanlış anlaşılmasın ben zorla ödedim. Cebine zorla koydum. Hesabi da israrlara rağmen ortak ödemeyi kabul etmedim sen misafirsin dedim. Ben ögrenciyken memleketime giderken o da hep benim cebime para koyardi aramızda bir jargondur bu.

Herkesin ilişki dinamiği farklıdır tabi ama yapmamalısın. Geleceğinide düşün, sorumluluk almasını öğretmelisin nereye kadar böyle oyundan kazanılan para ile bu işler devam edecek ki okulunuzda bitmiş. Evden cıkmak istemeyen asosyale dönüşmeye başlamış. Hayat böyle bi şey değil. Ee ben bi 4 sene daha böyle yürütürüm diyosan senin kararın. Ama ilerde erkek arkadasımla 8. Senemiz hala işe girmedi ciddi bi adım atmıyor, çok tembel diye konu açman olası.
Beni yanlış anlamayın ilişkinizi eleştirmek istemem ama en yakın arkadaşım şuan benzeri sorunlardan sinir krizi geçiriyor 9. Senesi ilişkilerinde erkek arkadaşında hala iş güç çaba hiçbi şey yok. O da bekliyor öyle.

Yapısı böyle demek ki.. ama bu önemli bi konu yani ilerisi için bence bunu düşünmelisiniz. Evlenirseniz bu sorun olur. Yani iş yapma konusu, sorumluluk almaktan kaçabilir.

Allah korusun ☺ iliskimizin ilk 1 senesinde benim sorunlarimla cok uğraştiğı icin ve o zaman için beklentilerimi kısmen karşıladığı için diğer 3 seneyi ilk 1 senenin hatirina sürdürdüm. Dedigim gibi şu an ben de issizim geleceğe dair atanmaktan baska bir planım yok. Bu yüzden ona karışma hakkini kendim de bulamıyorum.Ama kendi ayaklarim üzerinde durmaya basladığımda benim de beklentilerim değisecek tabi. Olmazsa yollarimi ayıracağım brn daha cok anı kurtarmak istiyorum şimdilik

Bence senden önce o demeliydi "geleyim mi" diye. Biz de uzak medafe yürüttük aramız 7 saatti sürekli buluşmak isteyen sevgilim olurdu. Zaman, fırsat kollardı. Bir de diyorsun ki yarım saat mesafede bile haftada 3 gün görüşüyordu. 8 ay boyunca 15 dk yolda, kafede görmeye bile gelir insan. Seven, değer veren insan yolunu bulur. Umursamış ki süs bitkisi gibi bakıyor bence ilişkisine. Adam çalışmaya bile üşeniyormuş. Bu ilişkide sen bir yere varamazsın. Aylık 1000 lira para mı yani şu devirde. Hayatı boyunca ailesinden aldığı ve 1000 lirayla mı geçinecek. Sen evlensen de evde kös kös oturayım diyecek. Üstüne oyun bağımlısı ilgilenmeyecek bile.. Ziyan etme derim daha fazla. İlişkide beklenti içinde ol, verici olma. Sen kaybedersin. Daha sevgiliyken etrafında dolanmayan adamla ömür geçmez. Bırak peşini. İyi düşün bu yazdıklarımı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…