Kırılmakta haksız mıyım ?

Doğum günü dışında ilişkiniz iyiyse takılmayın derim.sizin doğum gününüz var diye ablanız niye beğendiği birşeyi almasin. Belki başka bı sıkıntisi vardı söylemek istemedi.
Bende daha kızkardeşimin hediyesini yeni aldım Şubat doğumlu kendisi. Bana alınamaz ,oda hediye almasa bende ona darilmam. Ama ihtiyaç duygum anda yanimda, ihtiyaç duyduğu anda yanındayım.

Doğum günü dışında ilişkiniz iyiyse takılmayın derim.sizin doğum gününüz var diye ablanız niye beğendiği birşeyi almasin. Belki başka bı sıkıntisi vardı söylemek istemedi.
Bende daha kızkardeşimin hediyesini yeni aldım Şubat doğumlu kendisi. Bana alınamaz ,oda hediye almasa bende ona darilmam. Ama ihtiyaç duygum anda yanimda, ihtiyaç duyduğu anda yanındayım.
Ne mutlu size .. 👏🏻

O değil de büyük bir linç yicem gibime geldi 😅

Linç benden gelecek az sonra :) şaka bir yana okurken kızdım size. Siz düşüncelisiniz diye herkes aynı olmak zorunda mı? Bir de ne güzel eşiniz ve ailesi sizi saymış gelmişler. Ben aynı durumda olsam ben de sorardım eşime sizinkiler niye gelmedi diye. Eşler arasında art niyet olmaz ki. Ablanızın neye alışveriş yaptığınıza karışmanız da çok gereksiz , bazı aylar çocukların ayakkabı yada mont yada başka herhangi birşey ihtiyacı oluyor (ertelenemeyecek) mecburen doluyor kredi kartı. Almak zorundayım kimsenin Doğum günüymüş bilmem neymiş düşünemem ki? Çocuğum sıkan ayakkabısını mı giysin yoksa teyzesi sevinsin diye teyzesine hediye mi alayım?? Gerçi benim kardeşim yok ama olsaydı da sanırım bu tarz beklentileri olsaydı asla anlaşamazdık. Hediyeleşme çok güzel birşey ama beklenti içine girilip görev gibi yapılıyorsa hiç de güzel değil.. bu kadar ince düşünmeyin hassas olmayın görünen şeylere değer vermeyin sen sen ben benci olmayın yoksa çok mutsuz olursunuz ...

Doğum gününüz kutlu olsun bu arada 💐🎈

Linç benden gelecek az sonra :) şaka bir yana okurken kızdım size. Siz düşüncelisiniz diye herkes aynı olmak zorunda mı? Bir de ne güzel eşiniz ve ailesi sizi saymış gelmişler. Ben aynı durumda olsam ben de sorardım eşime sizinkiler niye gelmedi diye. Eşler arasında art niyet olmaz ki. Ablanızın neye alışveriş yaptığınıza karışmanız da çok gereksiz , bazı aylar çocukların ayakkabı yada mont yada başka herhangi birşey ihtiyacı oluyor (ertelenemeyecek) mecburen doluyor kredi kartı. Almak zorundayım kimsenin Doğum günüymüş bilmem neymiş düşünemem ki? Çocuğum sıkan ayakkabısını mı giysin yoksa teyzesi sevinsin diye teyzesine hediye mi alayım?? Gerçi benim kardeşim yok ama olsaydı da sanırım bu tarz beklentileri olsaydı asla anlaşamazdık. Hediyeleşme çok güzel birşey ama beklenti içine girilip görev gibi yapılıyorsa hiç de güzel değil.. bu kadar ince düşünmeyin hassas olmayın görünen şeylere değer vermeyin sen sen ben benci olmayın yoksa çok mutsuz olursunuz ...

Güzel bir yorumdu gerçekten 👏🏻 Fazla ince düşünüp ve farketmeden beklenti içine giriyorum sanırım. Bunu yapmıcam artık kendimi heba da etmeyeceğim kimse için :) Bence anlaşırdık 🙈 Böyle şeylerde asla kızmam ama Ablamın çocuğu yok söylemedim bilerek ama benden bu ay borç aldı limit dolduğu halde çok beğendiği bir kişisel bir isteğini aldı. Bu biraz ama düşüncesizce geldi ama canı sağolsun :)

Tesekkür ederim ayrıca 😍

Aslında kutlamışlar bence bir sorun yok ama şimdi kvler falan gelmiş evet biraz hoş olmamış. Ben olsam anneme söylerdim kv ler geldi kutladı herkes sizi sordu ve en çok ben bekledim ama yoktunuz derdim herhalde

Aslında kutlamışlar bence bir sorun yok ama şimdi kvler falan gelmiş evet biraz hoş olmamış. Ben olsam anneme söylerdim kv ler geldi kutladı herkes sizi sordu ve en çok ben bekledim ama yoktunuz derdim herhalde
Herkes kendi halindeydi açıkçası insanlar geldi kutladı gitti sağolsunlar. kimse neden gelmedi etmedi sormadı ama anneme böyle desem belki inanmazsın ama gelirken bizide alsalar ya da haber etmediler diyebilir ve ben sinirden ağzıma ne gelirse söyleyebilirim o yüzden sinirimi bozmamak için tenezzül bile etmedim. Şaka gibi ha belki kızımın doğum günü benim kendim gitmem gerek diye akıl ederse demez ama deme ihtimali olabilir sinirlenmemek için riske girmedim. Bu düşünme işi işte maksat bir gönül yapmak mutlu etmek

ben çok takılmam böyle şeylere eşim hatırlasa bana yeter
ama ablanıza özellikle kutlamalar yapıp sizi hep es geçiyorlarsa haklısınız
Yani şöyle diyeyim insanların her zaman durumu olmaz tabiki ama bu dönemlerde bana kusura bakma denilip ablama bir şekilde alınırdı pastası.

Ben çok ince düşünceliyim ama bu elimde değil kimin doğum günüyse bir şekilde bi
pastada olsa alırım gönlü olsun mutlu olsun diye o gün özel bir gün ve kutlanmalı kendini kötü yalnız önemsenmemiş hissetmesin diye bu kim olursa..

Tesekkür ederim ama neden gelmedin kutlamaya 😜😜😜😜😜
Maksat gonuller bir olsun ya. Sen gelmeyenlere takilma. Eminim ki ailen seni cok seviyordur. Sana bir sey olsa inan ilk kosturan onlar olur. Opuyoeum cokca.
Ya bir de sana yasadiklarimdan ogrendigim bir seyi soyleyim. Sozlere, hareketlere bakma. Yurege bak. Herkes artik gunumuzde seni seviyorum kelimesini o kadar kolay soyluyor ki.. onemli olan hissetmek. Seni gercekten sevenleri hissedersin. Sozlere, dogum gunu kutlayip kutlamadiklarina, gelip gelmediklerine takilma. Bunca sene sana ana babalik yapmis insanlari bir dogum gunune gelmediler diye harcama, ya da kizma onlara. Eminim bir sebepleri vardir. Evlat unutulmaz cunku. Anne olunca anlarsin. Evlat bambaska birsey. Sevgiyle kal.

Maksat gonuller bir olsun ya. Sen gelmeyenlere takilma. Eminim ki ailen seni cok seviyordur. Sana bir sey olsa inan ilk kosturan onlar olur. Opuyoeum cokca.
Ya bir de sana yasadiklarimdan ogrendigim bir seyi soyleyim. Sozlere, hareketlere bakma. Yurege bak. Herkes artik gunumuzde seni seviyorum kelimesini o kadar kolay soyluyor ki.. onemli olan hissetmek. Seni gercekten sevenleri hissedersin. Sozlere, dogum gunu kutlayip kutlamadiklarina, gelip gelmediklerine takilma. Bunca sene sana ana babalik yapmis insanlari bir dogum gunune gelmediler diye harcama, ya da kizma onlara. Eminim bir sebepleri vardir. Evlat unutulmaz cunku. Anne olunca anlarsin. Evlat bambaska birsey. Sevgiyle kal.
Çok tesekkür ederim düşünüp uzunca yazmışın. Tabiki kimseyi harcamıyorum bakma böyle kızdığıma benim asıl yediremediğim sanırım değer görememek annem yıllardır böyleydi. Param kalmadı param yok ben sana alcam pasta alamadım der konu kapanıp giderdi. Ama ablama bir şekilde alınırdı. Şükür eşim eksik etmez birşeyimi. Yine yapmışlar birşeyler. Ama annem hep böyleydi. Büyük konusmak büyük kelimeler etmek istemiyorum sınanmak hiç istemiyorum ama neyse işte annemle normal anne kız ilişkimiz yok yani :) hep tartışma

yorumların tümünü okumadım ama size hak veriyorum. Ben doğum günlerine çok önem veren bir insanım mesela, herkesin doğum gününde kendimce güzel hediyeler alır kutlarım kendiminkinde de aynı özeni olmasa da en azından yarısını beklerim. Eşinizin dediği gibi siz herkese koşuyorsanız aynısını beklemekte son derece haklısınız

yorumların tümünü okumadım ama size hak veriyorum. Ben doğum günlerine çok önem veren bir insanım mesela, herkesin doğum gününde kendimce güzel hediyeler alır kutlarım kendiminkinde de aynı özeni olmasa da en azından yarısını beklerim. Eşinizin dediği gibi siz herkese koşuyorsanız aynısını beklemekte son derece haklısınız
Nihayet biri anlamıs. dediğiniz gibi bende organizasyon tutsunlar balonlar havai fisekler demiyorum ama insan bir pasta alsa gelse yine gönlü olur yani Allah buyuk konusturmasın ama evladımın doğum gününü kutlarım ama hediyesiz pastasız düşünemiyorum (imkanım varsa tabi) ben çok ince düşünüyorum dediğim gibi bundan sonra pekte paralamıcam kendimi bana komsumuz bile bi pasta alsa bende mutlaka onun karsılığını veririm o unutsa ben unutmam doğum gününü.

Back
X